AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

funkcne CAM moduly
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=52393
Stránka 1 z 1

Autor:  revis [ 12.Květen 2013 - 23:45 ]
Předmět příspěvku:  funkcne CAM moduly

E2_OpenPli_VitaminHD5000
- funkcny len horny CI slot
- funkcny modul SMIT Irdeto CI+
- funkcny modul SCM -Cryptoworks

Autor:  Steiner [ 13.Květen 2013 - 19:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

- funkčný modul SMIT Cryptoworks - zelený
- funkčný modul MASCOM Irdeto/Cryptoworks 1.25

Autor:  rrajnoha [ 18.Leden 2014 - 0:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

Zdravím
Možná blbý dotaz, ale jak zprovozním modul SMIT Irdeto CI+ ?
Děkuji

Autor:  k.o.h.u.t. [ 18.Leden 2014 - 7:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

Modul zasunes do volneho slotu. Nemusi se jednat jen o DVB-S/S2 prijimac, ale muzes ho pouzit i v TV, ktera je vybavena DVB-S/S2 tunerem a slotem.

Tento typ podporuje OTA upgrade=stahovani firmware pres druzici.

Autor:  rrajnoha [ 18.Leden 2014 - 10:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

:) To že modul s kartou mám zasunout do přístroje je jasné :)
Zkusím to jinak : mám Vitamin 5000-HD již několik let a s originálním softem modul s kartou (SKYLINK -ICE) fungoval bez problémů.

Poté přišla možnost změnit originální soft na enigmu2. Provedl jsem hw úpravy, nahríl nový bootloadek a pak enigmu2. Zkoušel jsem jak NOR, tak PKT HYPERION v3. Ani na jednom jsem ovšem modul s kartou nerozběhal.
Pokud je karta samostatně (bez modulu) v horním slotu tak to jede bez problémů.

Mohu se na to samozřejmě vybodnout, ale chci vědět, zda a za jakých podmínek to lze, nebo to prozatím nelze vůbec.

Díky

Autor:  Steiner [ 18.Leden 2014 - 12:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

len pre istotu, toto si si vedomý ?
revis napsal:
- funkcny len horny CI slot

Teraz som na skúšku vrazil MASCOM Irdeto/Cryptoworks 1.27 do horného slotu len tak bez karty, spustená E2 sapro NAND, okamžite v systéme nabehol.
Ty nevidíš ani modul ?

Doplnenie:
Reštartol som do PKT HYPERION v3 a tak isto v poriadku.
Vrazil som kartu do modulu a dekóduje.

Autor:  rrajnoha [ 18.Leden 2014 - 13:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

Tak jsem si lehl na zem a zkontroloval pozici CAM a ....... skutečně NEbyla zastrčena do prvního slotu ale do druhého - DĚKUJI

Teď se modul chytil a nabídl mi :
-Restart
-Init
-Inicializační modul

Vypnul jsem Card Server a nic.
Pak jsem restartoval jen enigmu - nebyl vidět ani modul :(
Pak jsem provedl restart a vše chodí jak má být - SD, HD...

DĚKUJI ZA POMOC

Autor:  mtks [ 20.Leden 2014 - 16:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

E2 sapro NAND:
1. EuroCAM+
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte ho zdetekuje, ale je potrebne ho cez menu "Resetovat" az potom funguje

2. Cryptoworks Philips
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte funguje

Autor:  rrajnoha [ 20.Leden 2014 - 18:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

Zdravím

Já mám CAM Smit-Irdeto-CI-Skylink-Ready-Modul
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte funguje

Příloha:
Smit-Irdeto-CI-Skylink-Ready-Modul.jpg

Autor:  dlhe_pole [ 20.Leden 2014 - 21:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

mtks napsal:
E2 sapro NAND:

2. Cryptoworks Philips
- po restarte enigmy ho box nezdetekuje
- po celkovom restarte funguje


no neviem ci nekecas, kazdopadne ten modry prerobeny na alphacrypt alebo maskom cw bez problemov slape ci vshowboxoch alebo TV prijimacoch

Autor:  k.o.h.u.t. [ 29.Říjen 2014 - 22:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: funkcne CAM moduly

Enigma2, Sapro NAND.
Modul: NEOTION-Skylink Ready.
Obraz naběhně do 7 vteřin po vložení modulu do slotu při zapnutém přijímači, není třeba restartovat Enigmu2, ani celý přístroj.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/