e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 12:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 16:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 76
Poděkoval: 4 krát
super spracovane...

Ale mam problem s rychlostou a spolahlivostou prepinania DiseqC..... skusal som roznych vyrobcov a v podstate je to rovnake...

neexestije niekde popis ako upravit spolahlivost prepinania ???

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 18:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3303
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 133 krát
Mám na Vitamine DiseqC A,B,C,D a nemám žiaden problém.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 18:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Vsetky enigma2 verzie sh4 maju koli havana playeru problem obcas najst tuner . Prejavi sa to tak, ze prepnete program z jednej pozicie na druhu a v info okne sa objavi signal 0 a cez 8000000 BER. To je vlastnost . Tuner po case dokaze najst spravnu poziciu a tp ,lenze to trva. A prave ta doba, kym sa to rozbehne je zavisla od typu prepinaca.
Urcitym riesenim moze byt pouzivanie prikazu - Diseqc opakovat 2 .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 20:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 249
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 26 krát
Pár otázok:
V E2 nie je blind scan?
Nevidím možnosť nastaviť diseqc 1.0 a 1.1 súčasne(kaskáda).
Dá sa vypnúť to modré svetlo na STB?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 20:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
"marval" píše:
Nevidím možnosť nastaviť diseqc 1.0 a 1.1 súčasne(kaskáda).

Ver, či never, ale v E2 túto kombináciu úplne v pohodičke nastavíš, dokonca, síce som to neskúšal v praxi, ale mala by fungovať kombinácia 1.0 + 1.1 + 1.2!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 21:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
pre front panel je driver na display a to komplet, vratane ikon funkcii. modre podsvietenie je napajane priamo zo zdroja a nieje vypinatelne.
kombinacia protokolov DiseqC funguje - treba pouzit konfiguracny mod rozsirene , tam si mozes pre kazdu druzicu nastavit typ pripojenia ,aky potrebujes.
Blind Scan - hladanie naslepo podla rastra v tejto verzii nieje . Pribudla volba Fast Scan - hladanie podla prednastavenych parametrov jednotlivych providerov.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 21:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 76
Poděkoval: 4 krát
presne toto je ten problem....

skusim este pohladat prikaz na opakovanie......kde by somho nasiel???

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 21:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
mackousko2 napsal:
presne toto je ten problem....

skusim este pohladat prikaz na opakovanie......kde by somho nasiel???

A čítaš vôbec, čo ti to "revis" píše :?: :!:
konfguračný mód (možnosti nastavenia): rozšírené :!:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 21:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Říjen 2008 - 8:30
Příspěvky: 76
Poděkoval: 4 krát
tak prepacte..citam to momentalne v rychlosti ...... sobotna opekacka a riesime tu aj takyto problem....

Mysim ze problem je vyrieseny aj vdaka panovi "michal47" a dovolim si ho citovat {dufam ze sa nenahneva}


Měl jsem nastavený jednoduchý mód (23.5,19.2,13,0.8). Při přepnutí na některé kanály se mi stávalo ,že vyskakoval BER. Stačilo přepnout jinam a pak se to většinou srovnalo. Nastavil jsem na rozšířené a problémy přestaly. Nevím jaký diseqc přepínač tam máš. Já mám na 4 LNB. Pak to mám nastavené tak, že vyberu družici a přidám jí číslo LNB (1-4), pak diseqc 1.1 a nastavím potvrzený diseqc příkaz. (AA,AB,BA,BB). Opakování příkazu pak můžeš zkusit nastavit, nebo nemusíš. Chce to jen vyzkoušet. Zbytek jsem nechal jak je a takhle mi chodí 4 družice líp než na jednoduché nastavení.

A takisto dufam ze to pomoze aj ostatnym....

_________________
AB IPBox 200S
AB IPBox 99HD
Opticum403HD
Opticum 9500 HD
100cm parabola,DiSEqC 13E,19,2E,23,5E,28,2E a novo aj Sirius


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2013 - 23:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3303
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 133 krát
marval napsal:
....Dá sa vypnúť to modré svetlo na STB?

revis napsal:
pre front panel je driver na display a to komplet, vratane ikon funkcii. modre podsvietenie je napajane priamo zo zdroja a nieje vypinatelne.
....

Je vypínateľné. V konfigu sa dá nastaviť či vypínať alebo nie, ale prejaví sa to až pri prvom StandBy - teda od prvého StandBy už nesvieti, ani v StandBy, ani po zapnutí.
PKTeam Blue panel - Nastavenia - FrontPanel Setup


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diseqc prepinac a rychlost
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2013 - 9:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17048
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
tak je to potom v uboot, to je ale zvlastne riesenie . v kazdom pripade je to vypnutie celkom prijemna vec. prijimac pod telkou neoslnuje. :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk