AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Enigma E2 V-71c *img - na starý loader
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=52889
Stránka 1 z 1

Autor:  aportcb [ 26.Červen 2013 - 17:47 ]
Předmět příspěvku:  Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

Zdravím,
chci se zeptat, soft natažený ale jdou mi jen některé kanály jako čt,fanda,nova. Nejdou mi hd kanály a další jako eurosport atd. Kde by mohl být problém. Díky

Autor:  Steiner [ 26.Červen 2013 - 22:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

V prvom rade by som polaboroval so softcamom,
červené tlačítko - softcam setup - výber softcamu šípkami vľavo-vpravo, zeleným uložiť.

Autor:  aportcb [ 27.Červen 2013 - 20:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

Díky.To už jsem zkoušel. Nabídlo mi to 4 možnosti změny a pořád stejná odezva.

Autor:  revis [ 27.Červen 2013 - 20:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

Pouzi gbox , s tym ,ze si po jeho aktivacii zapnes program CT HD a na kartu si posles refresh . Tym sa ti zapisu nove opravnenia na kartu .
Plati to pri sledovani z karty. Programy,ktore chces sledovat musis mat zaplatene.

Autor:  k.o.h.u.t. [ 27.Červen 2013 - 20:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

Nevim, zda si pochopil co znamena polaborovat :)

Zaklad Ti jde pres EMU, proto Ti nejdou HD, pripadne placena nabidka.
Pokud mas kartu, pouzij treba kombinaci Newcs + MgCamd, pokud tahas z venku, pouzij MgCamd a neyapomen doplnit newcamd.list

Autor:  Steiner [ 27.Červen 2013 - 22:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

revis napsal:
Pouzi gbox ....

v tejto verzii nie je, a ani sa nedá "dotiahnúť"
k.o.h.u.t. napsal:
...Pokud mas kartu, pouzij treba kombinaci Newcs + MgCamd...

ano , "Pokud mas kartu" skús vo var/keys premenovať SoftCam.key nejak inak alebo ho dať preč.

Autor:  aportcb [ 02.Červenec 2013 - 16:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

Tak jsem polaboroval, ale nic nepomohlo. Přemýšlím, že začnu sosat z venku, ale nevím kde sehnat ClientServer Plugin na vitamina.

Autor:  Steiner [ 02.Červenec 2013 - 16:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma E2 V-71c *img - na starý loader

aportcb napsal:
.... nevím kde sehnat ClientServer Plugin na vitamina.

Veď tam máš napr. Mgcamd
konfigurácia pripojenia v:
var\keys\cccamd.list
var\keys\newcamd.list

alebo Oscam a konfigurácia pripojenia v:
oscam.server , napr.:
[reader]
label = cccam_server
enable = 1
protocol = cccam
device = 192.168.1.100,12000
account = meno
user = meno
password = heslo

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/