e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 17:37

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2013 - 19:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červen 2008 - 21:17
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: Dreamsky 7500
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
"Red" /červené/ dlho - MediaPlayer - ak zapnem MediaPlayer po 5sekundach ostane obrazovka cierna a nevidim co robim ked dam stop a rychlo exit tak sa dostanem von ,da sa nejak predlzit alebo vypnut cas aby sa mediaplayer nestracal?
Image mam od Steinera

_________________
Dreamsky NXP 256 HD, Showbox Vitamin 5000 HD,Xtrend ET7500,Skylink 3x


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2013 - 15:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3382
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Priznám sa že s týmto som nelaboroval, keď teraz pozerám, tak skutočne sa "stráca", nabehne aj šípkami, funguje aj tlačítko Menu - aj sa zobrazí menu k MediaPlayeru, je tam aj nastavenie programu ale tam tiež nič také nie je, myslím že to bude preberať z nastavenia pre InfoBar - skrátka správa sa to ako bežný InfoBar pri pozeraní satelitu.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 11:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
Steiner napsal:
Priznám sa že s týmto som nelaboroval, keď teraz pozerám, tak skutočne sa "stráca", nabehne aj šípkami, funguje aj tlačítko Menu - aj sa zobrazí menu k MediaPlayeru, je tam aj nastavenie programu ale tam tiež nič také nie je, myslím že to bude preberať z nastavenia pre InfoBar - skrátka správa sa to ako bežný InfoBar pri pozeraní satelitu.


Dobrý den,chtěl bych nainstalovat VitaminE2_Hyperion2_Steiner (OE2.x) do vitaminu,zajima mně jak funguje karta skylink ice i chodi zapisy na kartu,nebudu mit problem z kartou,dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 11:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Ano, vše šlape jak hodinky.
Vše máš přednastaveno, stačí si zvolit správnou kombinaci čtečka+klient.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 11:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3382
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Žiaden problém s kartou SkyLink ICE sa nevyskytol.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 12:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
Steiner napsal:
Žiaden problém s kartou SkyLink ICE sa nevyskytol.


nainstaloval všechno podle navodu

Návod - SHOWBOX VITAMIN 5000 HD a Enigma2 a piše na vitaminu -VITAMIN HD,de chyba


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 13:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Máš tam správný boot loader?

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 13:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
k.o.h.u.t. napsal:
Máš tam správný boot loader?


mam tuto sapro_vitamin_hd5000_boot_kernel_20121214_2354.bin


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 13:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tve napsal:
k.o.h.u.t. napsal:
Máš tam správný boot loader?


mam tuto sapro_vitamin_hd5000_boot_kernel_20121214_2354.bin


a ktery mam tam dat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 13:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Ten je správný. Máš to tu samou USB Flash co Ti fungovala s původním image?
Pokud ne, tak ten image hoď na USB Flash s kterým Ti běžel původní image.
Pokud ano, tak ten USB flash naformátuj a nahrej image znovu pomocí HDClone.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 14:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
k.o.h.u.t. napsal:
Ten je správný. Máš to tu samou USB Flash co Ti fungovala s původním image?
Pokud ne, tak ten image hoď na USB Flash s kterým Ti běžel původní image.
Pokud ano, tak ten USB flash naformátuj a nahrej image znovu pomocí HDClone.


mam tu samu fleš


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 15:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3382
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Aha, ty si kolja :D
A toto si urobil ?
viewtopic.php?f=226&t=52344

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 15:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 98
Poděkováno: 17 krát
Hyperion 2 je dobrá verze Enigmy 2.Rychlé přepínání kanálů,zápisy na kartu procházejí bez problémů ale jeden problém má,že občas dochází k zamrzání programů při načítání z karty během sledování programů.Vyskoušel jsem jak oscam tak i gbox a problém stejný.Návrat zpět na Openpli part3 a vše bez problémů.Dotaz zní je problém v Enigmě2 nebo v pluginech.Nejsem sám kdo s tím má stejný problém bylo psáno na satdigitálně.Dík za info.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 19:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
Steiner napsal:
Aha, ty si kolja :D
A toto si urobil ?
viewtopic.php?f=226&t=52344


Děkuji za radu,tak musim s tim pohrat protože nemam počitač ale notebook musim použit kabel usb-rs232,tak až budu mit čas,děkuji


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 19:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tve napsal:
Steiner napsal:
Aha, ty si kolja :D
A toto si urobil ?
viewtopic.php?f=226&t=52344


Děkuji za radu,tak musim s tim pohrat protože nemam počitač ale notebook musim použit kabel usb-rs232,tak až budu mit čas,děkuji



Dobrý večer použivam v vitaminu oscam ymodv48,beži emu no nechodi mně zapisy na kartu skylink,když dam oscam tak beži karta a nejde emu,poradte jaky emu mam použit aby bežela karta skylink i emu,dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 19:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Dej si tam kombinaci: OScam (6644) s Mgcamd.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 19:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
k.o.h.u.t. napsal:
Dej si tam kombinaci: OScam (6644) s Mgcamd.



Dik za radu,mužete pomoc z konfigurace de možna stahnout


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 21:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tve napsal:
k.o.h.u.t. napsal:
Dej si tam kombinaci: OScam (6644) s Mgcamd.



Dik za radu,mužete pomoc z konfigurace de možna stahnout


De možna stahnout kobinaci Oscam6644 s mgcamd,ja nemužu najit,dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 21:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
menu - plugins , zelene tlacitko a tam najdes co treba . v emu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2013 - 23:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
revis napsal:
menu - plugins , zelene tlacitko a tam najdes co treba . v emu .


Dobrý večer,VitaminE2_Hyperion2_Steiner_01a mně beži,a ted chce kamarad ,bude fungovat jemu karta skylink na oscam když nebude mit připojeny internet,dekuji


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk