e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 9:04

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2013 - 21:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Zdravim pani, mam divny problem s mgcamdom na remote 0624. (E2V72, mgcamd ten "predinstalovany", newcamd protokol)

"Nahodim", pripoji (aj posle emm) a po 10s (asi pri druhom dotaze na ecm?) obraz zamrzne, az do nasledneho prepnutia na iny kanal, potom znova to iste dookola. (Pozn. - pritom ale aj ked zamrzne obraz, zapisy posiela nadalej)

Divne je, ze na hlavnom stroji (mips) mam mgcamd (klasicke kombi s oscamom) a tam vsetko bezi bez problemov, preto pisem rovno "sem".

Skusal som hodit inu binarku mgcamdu, ale to iste...

Este som na test skusil strcit do servra 0d96, s tou to bezi bez problemov...

S mgcamdom sa nezvyknem moc hrat, asi mi usla nejaka "nuancia", preto diky za kazdu radu!

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Naposledy upravil(a) erdedy dne 16.Září 2013 - 17:21, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs 0624
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 10:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ano, ak pouzivas upravney mgcamd od D2MAc , tam irdeto nejde . Je upraveny na podporu 0D96 , preto to robi .
Treba pouzit starsiu verziu mgcamd pre sh4.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs 0624
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 10:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
diky, diky, diky revis, idem hned skusit! :good: :good: :good:
Dam vediet vysledok.

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs 0624
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 13:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Fachci!!! :good:

Este raz dakujem pekne za nakopnutie. :poklona:


Pozn.: mozno som mantavy ja, ale mal som docela "problem" najst spravnu/neopatchovanu verziu, ktora by aj fungovala... (niekde sa neuvadza nic a pritom patchnuta je, apod..., takze v tom byva chaos)

V kazdom pripade, pre istotu - s tymto sa to rozbehlo:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2013 - 14:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Takze :oops: zasa problem - nahodil som poslednu Sapro enigmu (NOR) a mgcamd ma ma zasa v ... Stiahol som binarku z addon (1.38), ktora samozrejme zamrza sposobom, ako v povodnom/prvom prispevku.
Prehodil som ju na 1.33 (co som ju sem pastol) a tu ani tuk... Ani obraz ani zvuk. Ale skusal som aj v PKT (NOR) enigme a tam bezi.

Ne/bude treba nejaku "mierne odlisnu" verziu pre Sapro?
Skusal som kadeco pre sh4 odtial: viewtopic.php?f=23&t=741&start=20 aj povodne konfigy aj upravit nove... Nic nezabera.

P.S.: zostal by som aj na PKT, ale ten je akysi lenivsi a aj par dalsich nedoladeni tam je...

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2013 - 16:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Synku, keby si poznal historiu mgcmadu, vedel by si ,ze pre sh4 sa v kazdej verzii inak zapisuje typ boxu .
teda v mg_cfg musis najst tu spravnu verziu boxtype (09, 11, 12, atd...) . Ked si pzories readme k verzii mgcamdu, tiez sa tma celkom pravdu nedozvies, preto je nie moc spravne, vymenit binarku a mg_cfg si nevsimat. Bude tma.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2013 - 17:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
To ma napadlo, ale "co" tam dat pre Sapro enigmu? :D
Nie vazne, poskusam. Mozno sa nieco "prejavi". Myslel som vsak, ze neni treba, ked na jednom image ide a na druhom nic.

A mam skusat aj vylozene "nezmysly"?

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2013 - 19:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
to ja neviem, vylozene nezmysly nemusis .
u nas je tusim 1.35 na feed-e . Ani neviem ja to nepouzivam. Musis si uvedomit ze 1.38 nieje standart mgcamd, ale patchnuty - koli ice a nejakym providerom v emu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2013 - 22:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Revis ako vzdy, diky za nakopnutie! :good:

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 6:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Takze je to inak - povodny boxtype "11" je spravne, len sa tato (co je tu) verzia neda spustit cez softcam-manager, ale "rucne" (ln -s /usr/lib/libcrypto... atd.) slape. ;-)

(sorry, ze to tak trvalo, konecne som mal chvilu...)

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 8:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
asi pouzivas tu 1.38 verziu.
ked mgcamd, tak 1.35 radsej davam.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 10:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Nie, nie. 1.38 bezi dobre s 0d96 (ale nie s 0624 ako sme rozoberali) a aj cez softcam setup.
Problem je s 1.33 (ktoru som postol o par prispevkov vyssie).
Ale proste som to (zatial) vyriesil tak, ze softcam manager nepouzivam a spustam ho priamo.

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 11:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
tam staci upravit spustaci plugin , budem referovat :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 11:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Diky! =D> :good:

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 11:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
alebo doplnit chybajuce lib, tam kde ich mgcamd ocakava :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 11:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Jj. Skusim sa s tym pohrat este ked budem zas pri tom (dufam, ze "skoro"). Alebo by mal stacit nejaky "uzivatelsky" skript (?)

EDIT: samozrejme :-) som nakoniec zvolil "rychle riesenie", aby sa dal tento mgcamd1.33 spustat aj zo "softcam manageru" - upravil som samotny spustaci skript "softcam-mgcamd" pridanim potrebnych riadkov:
Kód:
ln -s /usr/lib/libcrypto.so.0.9.8 /var/lib/libcrypto.so.0.9.7
export env LD_LIBRARY_PATH=/lib:/var/lib

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Naposledy upravil(a) erdedy dne 11.Listopad 2013 - 9:45, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2013 - 11:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
staci aj script. Uzivatelske scripty sa spustaju cez tlacitko FAV .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 6:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Září 2006 - 19:16
Příspěvky: 11
B: { 06 } a 0624 ide aj na mgcamd 1.38 + oscam 9003


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Mgcamd vs remote 0624
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 16:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Červen 2010 - 14:32
Příspěvky: 270
satelitni prijimac: VU+ duo BH2.1.2, DM500S
Diky! Velmi dobry poznatok! :good:
Funguje aj na povodny poziadavok "mgcamd ---> remote 0624". :thumbleft:

_________________
VU+ duo BH2.1.1(ocesany), orig.FW 7.0(sluzil dlho), VU+ zero!, Vitamin 5000HD E2, DM500S, Satelita 2000


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk