AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Mgcamd vs remote 0624
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=53955
Stránka 1 z 1

Autor:  erdedy [ 15.Září 2013 - 21:10 ]
Předmět příspěvku:  Mgcamd vs remote 0624

Zdravim pani, mam divny problem s mgcamdom na remote 0624. (E2V72, mgcamd ten "predinstalovany", newcamd protokol)

"Nahodim", pripoji (aj posle emm) a po 10s (asi pri druhom dotaze na ecm?) obraz zamrzne, az do nasledneho prepnutia na iny kanal, potom znova to iste dookola. (Pozn. - pritom ale aj ked zamrzne obraz, zapisy posiela nadalej)

Divne je, ze na hlavnom stroji (mips) mam mgcamd (klasicke kombi s oscamom) a tam vsetko bezi bez problemov, preto pisem rovno "sem".

Skusal som hodit inu binarku mgcamdu, ale to iste...

Este som na test skusil strcit do servra 0d96, s tou to bezi bez problemov...

S mgcamdom sa nezvyknem moc hrat, asi mi usla nejaka "nuancia", preto diky za kazdu radu!

Autor:  revis [ 16.Září 2013 - 10:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs 0624

ano, ak pouzivas upravney mgcamd od D2MAc , tam irdeto nejde . Je upraveny na podporu 0D96 , preto to robi .
Treba pouzit starsiu verziu mgcamd pre sh4.

Autor:  erdedy [ 16.Září 2013 - 10:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs 0624

diky, diky, diky revis, idem hned skusit! :good: :good: :good:
Dam vediet vysledok.

Autor:  erdedy [ 16.Září 2013 - 13:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs 0624

Fachci!!! :good:

Este raz dakujem pekne za nakopnutie. :poklona:


Pozn.: mozno som mantavy ja, ale mal som docela "problem" najst spravnu/neopatchovanu verziu, ktora by aj fungovala... (niekde sa neuvadza nic a pritom patchnuta je, apod..., takze v tom byva chaos)

V kazdom pripade, pre istotu - s tymto sa to rozbehlo:

Autor:  erdedy [ 01.Listopad 2013 - 14:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Takze :oops: zasa problem - nahodil som poslednu Sapro enigmu (NOR) a mgcamd ma ma zasa v ... Stiahol som binarku z addon (1.38), ktora samozrejme zamrza sposobom, ako v povodnom/prvom prispevku.
Prehodil som ju na 1.33 (co som ju sem pastol) a tu ani tuk... Ani obraz ani zvuk. Ale skusal som aj v PKT (NOR) enigme a tam bezi.

Ne/bude treba nejaku "mierne odlisnu" verziu pre Sapro?
Skusal som kadeco pre sh4 odtial: viewtopic.php?f=23&t=741&start=20 aj povodne konfigy aj upravit nove... Nic nezabera.

P.S.: zostal by som aj na PKT, ale ten je akysi lenivsi a aj par dalsich nedoladeni tam je...

Autor:  revis [ 01.Listopad 2013 - 16:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Synku, keby si poznal historiu mgcmadu, vedel by si ,ze pre sh4 sa v kazdej verzii inak zapisuje typ boxu .
teda v mg_cfg musis najst tu spravnu verziu boxtype (09, 11, 12, atd...) . Ked si pzories readme k verzii mgcamdu, tiez sa tma celkom pravdu nedozvies, preto je nie moc spravne, vymenit binarku a mg_cfg si nevsimat. Bude tma.

Autor:  erdedy [ 01.Listopad 2013 - 17:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

To ma napadlo, ale "co" tam dat pre Sapro enigmu? :D
Nie vazne, poskusam. Mozno sa nieco "prejavi". Myslel som vsak, ze neni treba, ked na jednom image ide a na druhom nic.

A mam skusat aj vylozene "nezmysly"?

Autor:  revis [ 01.Listopad 2013 - 19:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

to ja neviem, vylozene nezmysly nemusis .
u nas je tusim 1.35 na feed-e . Ani neviem ja to nepouzivam. Musis si uvedomit ze 1.38 nieje standart mgcamd, ale patchnuty - koli ice a nejakym providerom v emu .

Autor:  erdedy [ 01.Listopad 2013 - 22:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Revis ako vzdy, diky za nakopnutie! :good:

Autor:  erdedy [ 06.Listopad 2013 - 6:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Takze je to inak - povodny boxtype "11" je spravne, len sa tato (co je tu) verzia neda spustit cez softcam-manager, ale "rucne" (ln -s /usr/lib/libcrypto... atd.) slape. ;-)

(sorry, ze to tak trvalo, konecne som mal chvilu...)

Autor:  revis [ 06.Listopad 2013 - 8:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

asi pouzivas tu 1.38 verziu.
ked mgcamd, tak 1.35 radsej davam.

Autor:  erdedy [ 06.Listopad 2013 - 10:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Nie, nie. 1.38 bezi dobre s 0d96 (ale nie s 0624 ako sme rozoberali) a aj cez softcam setup.
Problem je s 1.33 (ktoru som postol o par prispevkov vyssie).
Ale proste som to (zatial) vyriesil tak, ze softcam manager nepouzivam a spustam ho priamo.

Autor:  revis [ 06.Listopad 2013 - 11:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

tam staci upravit spustaci plugin , budem referovat :)

Autor:  erdedy [ 06.Listopad 2013 - 11:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Diky! =D> :good:

Autor:  revis [ 06.Listopad 2013 - 11:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

alebo doplnit chybajuce lib, tam kde ich mgcamd ocakava :D

Autor:  erdedy [ 06.Listopad 2013 - 11:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Jj. Skusim sa s tym pohrat este ked budem zas pri tom (dufam, ze "skoro"). Alebo by mal stacit nejaky "uzivatelsky" skript (?)

EDIT: samozrejme :-) som nakoniec zvolil "rychle riesenie", aby sa dal tento mgcamd1.33 spustat aj zo "softcam manageru" - upravil som samotny spustaci skript "softcam-mgcamd" pridanim potrebnych riadkov:
Kód:
ln -s /usr/lib/libcrypto.so.0.9.8 /var/lib/libcrypto.so.0.9.7
export env LD_LIBRARY_PATH=/lib:/var/lib

Autor:  revis [ 06.Listopad 2013 - 11:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

staci aj script. Uzivatelske scripty sa spustaju cez tlacitko FAV .

Autor:  mtks [ 17.Leden 2014 - 6:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

B: { 06 } a 0624 ide aj na mgcamd 1.38 + oscam 9003

Autor:  erdedy [ 17.Leden 2014 - 16:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Mgcamd vs remote 0624

Diky! Velmi dobry poznatok! :good:
Funguje aj na povodny poziadavok "mgcamd ---> remote 0624". :thumbleft:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/