e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 08.Prosinec 2019 - 22:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2014 - 13:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2013 - 19:02
Příspěvky: 12
Tady máš odkaz:

http://uloz.to/xWZTtjb/showbox-vitamin- ... -dosky-zip


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2014 - 23:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Neviem čo tu riešite, ale jednoznačne v domáckych podmienkach nerealizovateľné.
A ani zďaleka "Jen ten výše zmiňovaný kondenzátor", toho je oveľa viac. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2014 - 0:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
miso7711 napsal:
kto to ma upravene prosim iba foto staci


a ty si taka socka ze nemas 14 eciek a budes si to pracne bastlit doma ? no dobre a co nand-ka ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2014 - 22:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:48
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: OPTICUM 9500 HD
Protože ani Talisman nepomohl,ČT HD programy neustále zlobí,neustále se STB zatuhuje, tak to vzdávám a Vitamin jde do krabice.
Ostatním přeji mnoho zdaru v boji ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2014 - 23:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
frankie napsal:
Protože ani Talisman nepomohl,ČT HD programy neustále zlobí,neustále se STB zatuhuje, tak to vzdávám a Vitamin jde do krabice.
Ostatním přeji mnoho zdaru v boji ...


mozem ta ubezpecit ze 99 % showboxov co som prerobil nemali ziadne problemy s HD programami.. to jedno 1 % prisudzujem takym kde bola stara HW revizia dosky a bud sa nerozbehla enigma, alebo sa neustale rebootovali.
takze chybu hladaj u seba a nie v boxe


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2014 - 12:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Březen 2013 - 11:01
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: GI LX2
Poděkoval: 1 krát
Podla tych fotiek vysiie, ja uz tuto upravu mam, teda otazka znie: Ked to poslem do sapra prestane to zamrzat ? Uz som stretol na inom fore s nazorom ze nie. Tak ako to teda je ?

Problem nie je poslat ale ci to ma vyznam.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2014 - 12:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
pilgrim76 napsal:
Podla tych fotiek vysiie, ja uz tuto upravu mam, teda otazka znie: Ked to poslem do sapra prestane to zamrzat ? Uz som stretol na inom fore s nazorom ze nie. Tak ako to teda je ?

Problem nie je poslat ale ci to ma vyznam.


este raz a pomaly aby si to pochopil .. pridanie 1 stupidneho kondenzatora a prestrihnutie 1 drotiku problem neriesi, ako spravne pise steiner tak je tam toho ovela viac.
ci to ma vyznam poslat do sapra to netusim, kludne ti to spravia aj tu na slovensku.
co je podstatne musis mat predovsetkym nastavenu dobre parabolu - nie podla openboxu a ani satfindra ze trnavy, ale riadnym profi merakom


Naposledy upravil(a) dlhe_pole dne 06.Květen 2014 - 15:11, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2014 - 13:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Březen 2013 - 11:01
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: GI LX2
Poděkoval: 1 krát
Dik za radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2014 - 1:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Únor 2008 - 22:57
Příspěvky: 19
Tak se připojím k problémům :(
Vitamina 256 mám 3 měsíce, kupovaný v Sapru, poslední Talisman z jejich stránek. Čistá instalace a jediné věci, které jsou přidané tak MgCam klient a kerni HD skin. Nic dalšího. Oscam běží na LAN (RaspberryPI). V druhém pokoji DM800HD (originál), oba z jedné paraboly - Twin LNB. Za signál ručím, 90ka parabola mezi 15 - 16 dBm. Dream jede bez zaváhání, zatímco Vitamin si tak 2 krát za týden lehne :( Většinou při přepínání kanálů - zeměkoule a bez reakce na DO. Přes Putty stačí reboot (spadne jenom Enigma) a jede se dál, zase 3-4 dny ...
Logy jsem zatím nešťoural, není teď moc času, ale jak píšu: o Dreamu nevím, ten zapnu a koukám, s Vitaminem je to horší, škoda, zamrzí to ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2014 - 4:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Březen 2013 - 11:01
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: GI LX2
Poděkoval: 1 krát
No ja mam dalsi zaujimavy postreh. Zistil som ako sa mi vratil box zo sapra upraveny tak fakt HD programy prestali zamrzat, ale ako nahle je tam mountnuty nejaky disk tak je to to iste. Inak mediaplayer mi mrzne presne takisto a to cca po 5-6 sekundach vypadne zvuk a do minuty aj obraz. Tak som boz opat poslal do sapra uvidime co s ty, spravia.

Dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 6:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
Zdravím,mám vitamin krátce,obrazově výborný,ale stává se mi tak 5 krát denně,že se sám kousne a nepomůže nic jiného jak ho vypnout a zapnout vypínačem,je to dost otravné,mám tam poslední talisman,nějaká rada co s tím nebo je to normál?stává se to i u přehrávání archivů cz,že se z ničeho nic přehrávání vypne?nějaká rada?dík

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 12:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Skus pouzit cleaner pamati (Mem cleaner ? ) , ten odstranuje droop data z pamate. Ak nieje aktivny, aktivuj ho ,ale interval mazania nastav na 30 minut . Default zacina 10 minutami. A zrus aj zobrazovanie info o jeho cinnosti - to moze byt pri archivoch dost problematicka cinnost.
Taktiez je dobre pri archive nastavit aj cache pre archiv - je to dost individualne- podla aktulaneho stavu siete, neda sa presne specifikovat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 13:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 81
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Problémy lze rozdělit na dva základní a to :
- zda jedná se o nový přístroj nebo update , pokud update tak tam může být nějaká vady která se s původním softem nemusela projevit
- jakou kartu respektive card emulator se používá , pokud nějaký z novější oscam 9xxx 83xx
tak ty oscamy nechodí dobře pod SH4 platformou obecně , dobře chodi 7266 , 4709
(testováno dlouhodobě)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 18:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
jedná se o nový přístroj,a zkusím ty navrhované věci,je tam oscam 9003 tuším,zatím díky

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Červen 2014 - 18:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
takže jsem zkusil to mazání archivů,a nezdá se mi že by tam byla nějaká změna,spustil jsem přehrávání archivu a zase se cca po 30 min kousl přijímač a pomohla až kolébka,nefunguje to prostě dobře,při přehrávání archivu to za 30 minut spadlo 3 x,Talisman jede hrozně,image z fleshky jede líp, [-X to byl zase kup

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2014 - 22:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Březen 2013 - 11:01
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: GI LX2
Poděkoval: 1 krát
Tak dalsi postreh. Dnes sa mi uz druhy krat vratil primac zo sapra. Reklamoval som zamrzanie HD programov a zamrzanie mediaplayeru. Technik zistil ze mam pravdu a doplnil do zdroja tlmivku a po testovani mi ho poslal spat. Tak som ho nastavil a zistil toto:
- mediaplayer2 zamrza takisto ako predtym - ziadna zmena
- HD program uz od rana raz zamrzol

Najhorsie je ze niektore primace slapu uplne bez problemov vsetko slape a potom su tie ako mam ja a tam je problem. A podla mna nikto nevie kde je problem.

Dik tolko moj postreh.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2014 - 22:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Verzia dosky - hw verzia .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2014 - 0:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
1. je Showbox Vitamin 5000HD s originál hologram blombou SAPRO, s.r.o, ktorý pochádza priamo od dovozcu SAPRO a pre ktorý je prioritne určená táto uprava na enigma 2 (zatial išli prerobiť úplne všetky boxy na enigma 2)


2. je Showbox Vitamin 5000HD tiež z hologramom SAPRO ale pod ním je 1CDC - tieto najskôr dovážala oná už skrachovalá firma z Brezna najskôr zo Sapra, a potom si dala v Číne vyrobiť vlastné klony týchto boxov. Prerábka na enigmu 2 je možná, žiaľ závisí to od HW verzie dosky v prijímači, ako aj použitej Flash pamäti (staré verzie 1.0 nešli prerobiť vôbec, ver. 1.1 boli problémy)


3. je Showbox Vitamin 5000HD s firmy ABCOM, ktorý vypadá navlas rovnako, ale software a botloader v ňom je iný. Tieto boxy rozoznáte podľa hologramu ab-com na zadnom čele STB a druhej nálepky vedľa RS232 portu Tested IN EU

System info:
SAPRO: MODEL ID: 0x7330
ABCOM: MODEL ID: 0x7390

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2014 - 6:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Březen 2013 - 11:01
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: GI LX2
Poděkoval: 1 krát
Tak ten moj box je zo SAPRA na 100 %. Kupil som ho cez kamarata a on objednava zo SAPRA. Ved on ide sem tam zamrzne HD program, len uz nie je multimedialny a predtym bol. Inak mam dojem ze verzia e2 od PKT mi mrzne rozhodne menej.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2014 - 12:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
pilgrim76 napsal:
Tak ten moj box je zo SAPRA na 100 %. Kupil som ho cez kamarata a on objednava zo SAPRA. Ved on ide sem tam zamrzne HD program, len uz nie je multimedialny a predtym bol. Inak mam dojem ze verzia e2 od PKT mi mrzne rozhodne menej.


skusenost poslednych dni.

showbox z enigmou na usb ked zacne z nicoho nic kockovanie na HD, vypadky zvuku, obcasne zelenace je to zbytocne dat prerabat na flash enigmu - stav sa este zhorsi.. navratom na orig image sice siuacia zjavne ustane, ale je to relativne.. do dvoch mesiacov box konci na povestnom displayovom "On" ... a vymalovano


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk