e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Květen 2019 - 16:25

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CCcam na Vitamin E2
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2013 - 11:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 302
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
tak jak je problematika jasna na DM800, tak na Vitaminu s E2 tapu jak do nej nacpat CCcam a nebo zkonfigurovat jiz existujici Oscam aby se napojil na CCcam server... CCcam v ipk balicku na E2 do Vitamina dostat nende...instalace neprobehne.

jinak v softcam menu je Oscam veden pouze jako card server, jako reader neni pry instalovano zhola nic...

help me !

tHx :D

PW

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Naposledy upravil(a) pcwifi dne 30.Prosinec 2013 - 11:45, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam na Vitamin E2
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2013 - 11:41 
na Cccam zapomeň u sh4


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam na Vitamin E2
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2013 - 13:01 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
pcwifi napsal:
tak jak je problematika jasna na DM800, tak na Vitaminu s E2 tapu jak do nej nacpat CCcam a nebo zkonfigurovat jiz existujici Oscam aby se napojil na CCcam server... CCcam v ipk balicku na E2 do Vitamina dostat nende...instalace neprobehne.

jinak v softcam menu je Oscam veden pouze jako card server, jako reader neni pry instalovano zhola nic...

help me !

tHx :D

PW

Nainstaluj si Oscam_ 9003 přimo z pluginu objevy se ty v ( Nastavení soft vyber položku Select Card Server---- oscam-skylink-ice
Uprav v TotalComm...var/tuxbox/config/oscam-skylink-ice tam si vše upraviš podle sebe .
Následně vybereš aktivuješ oscam-skylink-ice !
Ps:osobně mam naistal origo sw a to s duvodu kvality obrazu .......

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam na Vitamin E2
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2013 - 13:45 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 302
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
emilsat - DIKY ! uz frci :D chybelo jeste donastavit dvbapi v oscam.conf

tak uvidime jak se to bude chovat a esi je to aspon srovnatelny nahradnik za DM800HD clone...

v cem se ti nelibi obraz, me prijde trosku divoky / lehce horsi v SD...HD ok.

PW

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam na Vitamin E2
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2013 - 13:55 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
pcwifi napsal:
emilsat - DIKY ! uz frci :D chybelo jeste donastavit dvbapi v oscam.conf

tak uvidime jak se to bude chovat a esi je to aspon srovnatelny nahradnik za DM800HD clone...

PW

DM800hd-clon skus istallovat CZ/SK archiv máš smulu !!! do popelnice :Yahoo!:
Showbox 5000pro E2 naprosto bezproblému , jen ta kvalita obrazu je malinko horší než u origo SW . Ale to je věc názoru ...........

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam na Vitamin E2
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2013 - 14:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 302
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
ja nerad cpu "vsechno" do 1 krabicky, to delaj vyrobci TV kdyz pridavaj radoby podporu prehravani AVI,MOV,MKV apod a pulku videi co ma clovek doma to nezchrousta... stb mam fakt jen na koukani 8) , nicmene nemyslim si ze by DM800HD se byl se silami na konci a neslo mu lecos dodelat, treba zminene csfd apod. Sam silham po 7020HD kvuli 2 tunerum a opet hlavne proto ze dreambox je proste overeny, zaroven nejde ignorovat ze je 2tuneru spousta na trhu za mensi ceny...neni to lehky

PW

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk