AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

CCcam na Vitamin E2
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=56556
Stránka 1 z 1

Autor:  pcwifi [ 30.Prosinec 2013 - 11:34 ]
Předmět příspěvku:  CCcam na Vitamin E2

tak jak je problematika jasna na DM800, tak na Vitaminu s E2 tapu jak do nej nacpat CCcam a nebo zkonfigurovat jiz existujici Oscam aby se napojil na CCcam server... CCcam v ipk balicku na E2 do Vitamina dostat nende...instalace neprobehne.

jinak v softcam menu je Oscam veden pouze jako card server, jako reader neni pry instalovano zhola nic...

help me !

tHx :D

PW

Autor:  michal47 [ 30.Prosinec 2013 - 11:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: CCcam na Vitamin E2

na Cccam zapomeň u sh4

Autor:  emilsat [ 30.Prosinec 2013 - 13:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: CCcam na Vitamin E2

pcwifi napsal:
tak jak je problematika jasna na DM800, tak na Vitaminu s E2 tapu jak do nej nacpat CCcam a nebo zkonfigurovat jiz existujici Oscam aby se napojil na CCcam server... CCcam v ipk balicku na E2 do Vitamina dostat nende...instalace neprobehne.

jinak v softcam menu je Oscam veden pouze jako card server, jako reader neni pry instalovano zhola nic...

help me !

tHx :D

PW

Nainstaluj si Oscam_ 9003 přimo z pluginu objevy se ty v ( Nastavení soft vyber položku Select Card Server---- oscam-skylink-ice
Uprav v TotalComm...var/tuxbox/config/oscam-skylink-ice tam si vše upraviš podle sebe .
Následně vybereš aktivuješ oscam-skylink-ice !
Ps:osobně mam naistal origo sw a to s duvodu kvality obrazu .......

Autor:  pcwifi [ 30.Prosinec 2013 - 13:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: CCcam na Vitamin E2

emilsat - DIKY ! uz frci :D chybelo jeste donastavit dvbapi v oscam.conf

tak uvidime jak se to bude chovat a esi je to aspon srovnatelny nahradnik za DM800HD clone...

v cem se ti nelibi obraz, me prijde trosku divoky / lehce horsi v SD...HD ok.

PW

Autor:  emilsat [ 30.Prosinec 2013 - 13:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: CCcam na Vitamin E2

pcwifi napsal:
emilsat - DIKY ! uz frci :D chybelo jeste donastavit dvbapi v oscam.conf

tak uvidime jak se to bude chovat a esi je to aspon srovnatelny nahradnik za DM800HD clone...

PW

DM800hd-clon skus istallovat CZ/SK archiv máš smulu !!! do popelnice :Yahoo!:
Showbox 5000pro E2 naprosto bezproblému , jen ta kvalita obrazu je malinko horší než u origo SW . Ale to je věc názoru ...........

Autor:  pcwifi [ 30.Prosinec 2013 - 14:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: CCcam na Vitamin E2

ja nerad cpu "vsechno" do 1 krabicky, to delaj vyrobci TV kdyz pridavaj radoby podporu prehravani AVI,MOV,MKV apod a pulku videi co ma clovek doma to nezchrousta... stb mam fakt jen na koukani 8) , nicmene nemyslim si ze by DM800HD se byl se silami na konci a neslo mu lecos dodelat, treba zminene csfd apod. Sam silham po 7020HD kvuli 2 tunerum a opet hlavne proto ze dreambox je proste overeny, zaroven nejde ignorovat ze je 2tuneru spousta na trhu za mensi ceny...neni to lehky

PW

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/