e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Květen 2019 - 20:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 57 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2014 - 17:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
nemate nekdo tuhle novou vezi?

zajimal by me jak na nem chodi oscam a programy pro dreambox

plus samozrejmne dalsi fungovani (potrebuju neco co budefungovat jako ipbox 9900 )

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2014 - 20:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 236
Poděkováno: 4 krát
Všechno je víceméně už na to téma napsané tady nebo jinde , oscam chodí , různé pluginy jsou otestované a jsou ke stažení přímo z boxu .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2014 - 22:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
me slo o tu novou verzi dlouho sem nic nesledoval a spoustu lidi me zrazuje od noveho showboxu, ja mam ipbox9900 a sem maximalne spokojeny dreambox aplikace funguji, oscam bezi excelentne, tak me slo o to jestli showbox chodi aspon podobne jako ipbox popsano je vsude dost ale ne o te verzi PRO proto sem to sem nahodil. anebo je verze pro jen to ze ma enigmu....

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 10:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 236
Poděkováno: 4 krát
Ano verze E2 256MB PRO je ta poslední , se všemi HW vylepšeními .

https://www.google.cz/search?q=Enigma+2 ... hQfZpoHQCQ

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 11:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
to sem samozrejmne cet a videl 4 videa.....
asi ho oobjendam a uvidim na primou otazku jestli se chova alespon jako ipbox 9900 sem odpoved nedostal slo mi o system E2 jako takovej v tomhle strojecku....
enigma2 tam je, oscam tam muze být, dreambox programy byto podporovat melo nic vic nepotrebuju :-)

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 12:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 760
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 32 krát
pokiaľ si spokojný z ipbox 9900 tak Vitamin je na tom lepšie :oops:

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 13:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
005jon napsal:
pokiaľ si spokojný z ipbox 9900 tak Vitamin je na tom lepšie :oops:
To sem chtel slyset, ja mam ipbox na koukani na tv nenahravam ani nekoukam na archivy a youtube a t d na to mam jinou masinku, proto sem spokojenej ze dela to co dela, neseka se, peknej obraz, prepinam ho tabletem, mobilem kdyz neni po ruce ovladaní :-) muzu serizovat antenu s tabletem venku a programky upravim v editoru pro dreambox a sup je hotovo, v neposledni rade je hezky nechat tv pustenou aby manzelka mohla sledovat a ja pres web se podivat jak oscam jede :-) od kud a tak :-)

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 19:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Prosinec 2010 - 0:22
Příspěvky: 41
satelitni prijimac: DM500s clon, DM7000, Ariva 200
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Taky o něm uvažuji jako náhradu za Optibox (DM500s), jediné, co asi nepodporuje je setting . Nebo se dají nějak programy editovat jako v dreambox editu ??

_________________
DM 800HD se clon+origo, Vitamin 5000 E2, ibox 3 combo, Ariva 210, Vu+zero, Vu+zero 4K, motor


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 20:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2013 - 19:02
Příspěvky: 12
ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO se dá samozřejmě editovat v Dreambox editu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 20:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Prosinec 2010 - 0:22
Příspěvky: 41
satelitni prijimac: DM500s clon, DM7000, Ariva 200
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
takže setting E2 se dá normálně použít ?

_________________
DM 800HD se clon+origo, Vitamin 5000 E2, ibox 3 combo, Ariva 210, Vu+zero, Vu+zero 4K, motor


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2014 - 20:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 760
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 32 krát
ANO každy setting z Enigma 2 ....DM.......IPbox.......VU......X-Trend ET ... ved to je Enigma 2 tak je to jednake.

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 10:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2013 - 17:24
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ SoloSE black
Mna by zaujimalo ci sa daju nahravky potom editovat v PC, lebo teraz mam Cryptobox 600HD, a nahravky spravene v tomto zariadeni neprehra nic inel len tento Cryptobox.


Dakujem za odpoved

_________________
_____________________________________________________________
Showbox - Vitamin PRO
VU+ Solo SE
Multifocus - 0.8W,19.2,23.5,28.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 11:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Nahravka je standart *.TS subor, nekodovany, editovatelny .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 13:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
revis napsal:
Nahravka je standart *.TS subor, nekodovany, editovatelny .


Dobý den "Revis" mam oscam ymodv 50,funguje mně všecho emu,běži karta skylink ice no ne prochazi zapisy na kartu,musim načitat kartu v hd-boxu,použivam vitamin e2 ptk 3,děkuji.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 13:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
ymod 37 sli na kartu len emm-ga - chyba oscamu . myslim,ze vo verzii 50 by to uz mohlo byt aj odstranene. je to len nespravnym nastavenim - asi. najlepsie sa to da odsledovat napriklad cez log web rozhrania.
status - uzivatel a carderader pre AU musi byt ACTIVE , nestaci status ON !!!
rada- vytvorit optimalne podmienky pre prechod au - v nastaveni -oscam.user, oscam.conf (sekcia [dvbapi] ) a oscam.server ,sekcia [reader] . vsade su parametre AU, ktore treba nastavit zhodne.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 13:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
revis napsal:
ymod 37 sli na kartu len emm-ga - chyba oscamu . myslim,ze vo verzii 50 by to uz mohlo byt aj odstranene. je to len nespravnym nastavenim - asi. najlepsie sa to da odsledovat napriklad cez log web rozhrania.
status - uzivatel a carderader pre AU musi byt ACTIVE , nestaci status ON !!!
rada- vytvorit optimalne podmienky pre prechod au - v nastaveni -oscam.user, oscam.conf (sekcia [dvbapi] ) a oscam.server ,sekcia [reader] . vsade su parametre AU, ktore treba nastavit zhodne.


to nastaveni oscamu mně nastavovaly vy prres time viewer


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 13:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 33 krát
Posli mi pres SZ TeamViewer, mrknu se ti na to.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 14:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
ja ymod nedavam , menim binarky za klasicky oscam, :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 17:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2008 - 17:49
Příspěvky: 22
Poděkoval: 1 krát
Zdravím vás srdečně všechny..
Tuhletu "parádní mašinku" jsem dostal na Vánoce.. Minimálně 3x denně se mi sekne /šedá obrazovka u kódovaných kanálů a potom i kompletní zamrznutí přijímače, některé programy nefungují vůbec/ Nutno fyzicky restartovat a i tak některé nejedou. Volal jsem do SAPRA, tam mi sdělili, že mám resetovat atd... Nainstaloval jsem nový firmware i settings a pročetl rady od profíků /005jon, k.o.h.u.t., Steiner/, seká méně, ale seká /každý den/ .. Mám originální krabici, je tam i folie na panelu, ale stratil jsem účet. Jinak bych reklamoval a nejlépe i se ztrátou vyměnil. Oslovil jsem známého, který je v oboru dlouho a zjistil jsem, že mi byl "vnucen" jeden z nejhorších a málo stabilních strojů na trhu. Navíc údajně není certifikovaný pro SKYLINK. Nejhorší vánoční dárek.. Asi si dovedete představit, když se vás manželka 3x denně během svátků zeptá, proč TV opět nefunguje. Tímto chci "poděkovat"... oskarenko

PS: pokud mi někdo poradí, budu rád. Děkuji


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2014 - 19:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
No aj take reakcie musia byt.
Najskor by si mal povedat, aku verziu sw tam mas. Originalny, alebo enigma2 ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 57 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk