e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 15:37

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2014 - 14:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 282
Poděkováno: 1 krát
no HD programy maju btr cca od 4-13MB takze je dost mozne ze ti to nestaci..... instaluj plugin bitrateviewer a pozri sa aky btr ma ten program co chces sledovat a dostanes hned odpoved

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2014 - 1:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Únor 2008 - 22:57
Příspěvky: 19
Ahoj, hledal jsem, nenašel, zeptám se ... Jak to vypadá s podporou exFat pro tenhle box ? Mám poslední E2 Talisman od Sapra.
Díky !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2014 - 10:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2013 - 17:24
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ SoloSE black
radogr napsal:
no HD programy maju btr cca od 4-13MB takze je dost mozne ze ti to nestaci..... instaluj plugin bitrateviewer a pozri sa aky btr ma ten program co chces sledovat a dostanes hned odpoved



no problem mam aj s SD programami.. a problem je to, ze mne to asi 2 -3 min. ide v pohde a potom to zacne sekat

_________________
_____________________________________________________________
Showbox - Vitamin PRO
VU+ Solo SE
Multifocus - 0.8W,19.2,23.5,28.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2014 - 11:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 282
Poděkováno: 1 krát
argento81 napsal:
radogr napsal:
no HD programy maju btr cca od 4-13MB takze je dost mozne ze ti to nestaci..... instaluj plugin bitrateviewer a pozri sa aky btr ma ten program co chces sledovat a dostanes hned odpoved



no problem mam aj s SD programami.. a problem je to, ze mne to asi 2 -3 min. ide v pohde a potom to zacne sekat


odmeraj si akou rychlostou ti zapisuje klucik. niektore su tak pomale ze ani SDnestihaju. SD idu cca od 3-6MB/s

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2014 - 21:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2010 - 11:40
Příspěvky: 87
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
zdravim nevie niekto ci funguje v tejto enigme (talisman) nejake usb dvb-t?

dik

_________________
:)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2014 - 21:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 282
Poděkováno: 1 krát
jakub969 napsal:
zdravim nevie niekto ci funguje v tejto enigme (talisman) nejake usb dvb-t?

dik


silne pochybujem

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 8:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
ona nefunguje moc ani ta enigma,to byl kup roku :D

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 10:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 282
Poděkováno: 1 krát
enigma funguje pre 95% pouzivatelov bezchybne 8)

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 16:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
takže chceš říct že jen 5% uživatelů jsou hlupáci?tady se nikomu nestává že na tomto stroji to neustále tuhne?někdy 2-3x se to musí restartovat vypínačem,při přehrávání třeba befunu se to sekne tak 2x za film,u lg tv praská zvuk? to mám jen já?

Nebo si mluvil celkově o enigma?

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 17:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 282
Poděkováno: 1 krát
enigma je ako akykolvek iny system najstabilnejsi vtedy ked do nej uzivatel nepcha kopec pluginov, rozsireni - ktore nakoniec aj tak pouzije 2x rocne.
Ja mam tento stroj zhruba pol roka a zamrzol mi asi 2x.
Mam v nom enigmu talisman plus SKCZ archiv, csfd, bitrate pluginy,oscam a slape to bezchyby.
Ziadne mrznutie pocas sledovania , praskanie zvuku (skusane na samsung,panasonic)...

Pisem len osobnu skusenost zo strojom a s E2.
Za nakupnu cenu a moznost vyuzitia tohto stroja asi viac nedostanes. Samozrejme su aj lepsie masinky ale to sa uz bavime o 2-4 nasobku nakupnej ceny Vitamina PRO...

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 20:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
radogr napsal:
enigma je ako akykolvek iny system najstabilnejsi vtedy ked do nej uzivatel nepcha kopec pluginov, rozsireni - ktore nakoniec aj tak pouzije 2x rocne.
Ja mam tento stroj zhruba pol roka a zamrzol mi asi 2x.
Mam v nom enigmu talisman plus SKCZ archiv, csfd, bitrate pluginy,oscam a slape to bezchyby.
Ziadne mrznutie pocas sledovania , praskanie zvuku (skusane na samsung,panasonic)...

Pisem len osobnu skusenost zo strojom a s E2.
Za nakupnu cenu a moznost vyuzitia tohto stroja asi viac nedostanes. Samozrejme su aj lepsie masinky ale to sa uz bavime o 2-4 nasobku nakupnej ceny Vitamina PRO...



Ja mam vitamin s e2,tv Sony mně zvuk ne praska i ne merzne


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2014 - 21:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
Ja mam tv lg a tam se o praskani vi,psal to Stainer,mam tam taky talisman,ale je to jak pisu,jsem z toho nestastnej

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 10:35 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
bobr327 napsal:
takže chceš říct že jen 5% uživatelů jsou hlupáci?tady se nikomu nestává že na tomto stroji to neustále tuhne?někdy 2-3x se to musí restartovat vypínačem,při přehrávání třeba befunu se to sekne tak 2x za film,u lg tv praská zvuk? to mám jen já?

Nebo si mluvil celkově o enigma?

Mužu te ubezpečit že se my nestalo aby my prijimač zatuhnul a to ho použivam už dlouho s E2 . Myslím že 11.2013 .
Ps. přijimač použivam jako satelit a ne jako multimedialni centrum :unknown:

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 11:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
bobr327 napsal:
ona nefunguje moc ani ta enigma,to byl kup roku :D


Skus tovarni nastaveni a přeinstalovat e2,mně funguje ok,žádně praskani zvuku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 11:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
emilsat napsal:
bobr327 napsal:
takže chceš říct že jen 5% uživatelů jsou hlupáci?tady se nikomu nestává že na tomto stroji to neustále tuhne?někdy 2-3x se to musí restartovat vypínačem,při přehrávání třeba befunu se to sekne tak 2x za film,u lg tv praská zvuk? to mám jen já?

Nebo si mluvil celkově o enigma?

Mužu te ubezpečit že se my nestalo aby my prijimač zatuhnul a to ho použivam už dlouho s E2 . Myslím že 11.2013 .
Ps. přijimač použivam jako satelit a ne jako multimedialni centrum :unknown:


môžeš npisať ktoru E2 použivaš?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 11:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
už jsem to přeinstalovával tak 8x,to praskání zvuku u lg zatím je pokud nevyjde jiná image o tom se ví,ale ono to netuhne jen u mutimédií,ale kolikrát stačí satelit zapnout a zatuhne,nebo ani nenajede,ale taky by mě zajímalo co tam tedy máš za E2 když ti to tak jede ,jediné co musím pochválit tak obrazovou kvalitu

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 12:07 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
cecilo napsal:
emilsat napsal:
bobr327 napsal:
takže chceš říct že jen 5% uživatelů jsou hlupáci?tady se nikomu nestává že na tomto stroji to neustále tuhne?někdy 2-3x se to musí restartovat vypínačem,při přehrávání třeba befunu se to sekne tak 2x za film,u lg tv praská zvuk? to mám jen já?

Nebo si mluvil celkově o enigma?

Mužu te ubezpečit že se my nestalo aby my prijimač zatuhnul a to ho použivam už dlouho s E2 . Myslím že 11.2013 .
Ps. přijimač použivam jako satelit a ne jako multimedialni centrum :unknown:


môžeš npisať ktoru E2 použivaš?

E2: 2013.05.10 ( mam doistalovene plugins CSFD , HD galss 19 + odstraníl jsem plug co nebudu používat ) .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 13:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 282
Poděkováno: 1 krát
pripadne skus hodit na skusku hyperion....
ja pouzivam ale talisman

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 21:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červen 2012 - 22:15
Příspěvky: 151
já tam právě mám talisman,hyperion jsem zkoušel,hele já ses tím už asi nebudu mastit,pošlu to na reklamaci,už mě to nebaví

_________________
Showbox vitamin 500,Amiko 8800,DM 500s,Ferguson ariva 120,Ferguson fk-7000, parabola Maximum digital technology 85 cm multifocal,Astra 19,2-23,5-28,2,Thor 0,8


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2014 - 22:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 282
Poděkováno: 1 krát
no skus, ja by som to tak riesil hned po kupe... :)

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk