e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 06.Prosinec 2019 - 1:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 16:44 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 328
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 11 krát
Používal jsem levnější Diway i GT, z cca 30 co jsem měl pro sebe a známé jen 1ks vadný, takže je to asi fuk

_________________
VU zero+, Formuler F4, Zgemma H9S


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 20:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 89
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Vie sa mi niekto vyjadrit k tomu nastaveniu vypnutia sleeptimer do standby ? Alebo permanentnemu timeshiftu ? Uz len tieto veci potrebujem poriesit.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 0:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2008 - 17:49
Příspěvky: 22
Poděkoval: 1 krát
Rici.S napsal:
Máš nahraný plugin přehrávač obrázků?
MeddiaPlayer2 zobrazovat fotky neumí.

tento plugin mám, obrázky bohužel ani nedetekuje,natož je zobrazit. vyzkušel jsem pár usb flash.. Pokoušel jsem se také inicializovat hdd (a vyzkoušet možnost nahrávání - hodněkrát), bez úspěchu,přikládám některá fota. Kódované kanály sekají (šedá obrazovka a komplet zamrznutí přijímače 1-3x denně), ale ještě tady nebyl odborník pro nastaveni paraboly,takže nevím, jestli to je to sw nebo hw nebo nastavením. Akorát (i když laik) si myslím, že by to mohlo nahrávat a v základu pracovat stabilně i pro běžného uživatele. Nekoupil jsem to pro studijní účely. I přesto jsem trpělivý, nikoho nehaním a budu se snažit přijít tomu na kloub. Potom dám poctivě všechny info k dispozici...
Děkuji za všechny rady.
Mějte se fajn


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 0:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
Vrátim se k dotazu na občasný výpadky zvuku, setkal jste se s tím někdo a co s tím??

nahrál sem tam poslední ofic sw ze sapro ale vypadky zvuku přetrvávají janak box de celkem spolehlivě

napadlo mě tam zkusit úplně jinej image než ten od sapra ale rozhodně se mi pak nechce zprovoznovat RS 232 a zachranovat box treba tam dát PKT HYPERION v3 jde jen o ty výpadku zvuku

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 5:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 98
Poděkováno: 17 krát
Máš v přijímači udělané všechny úpravy co avizovalo Sapro?Poslední je oprava na rozpad obrazu HD.Jaký používáš soft nor nebo nand?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 8:43 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
oskarenko napsal:
Rici.S napsal:
Máš nahraný plugin přehrávač obrázků?
MeddiaPlayer2 zobrazovat fotky neumí.

tento plugin mám, obrázky bohužel ani nedetekuje,natož je zobrazit. vyzkušel jsem pár usb flash.. Pokoušel jsem se také inicializovat hdd (a vyzkoušet možnost nahrávání - hodněkrát), bez úspěchu,přikládám některá fota. Kódované kanály sekají (šedá obrazovka a komplet zamrznutí přijímače 1-3x denně), ale ještě tady nebyl odborník pro nastaveni paraboly,takže nevím, jestli to je to sw nebo hw nebo nastavením. Akorát (i když laik) si myslím, že by to mohlo nahrávat a v základu pracovat stabilně i pro běžného uživatele. Nekoupil jsem to pro studijní účely. I přesto jsem trpělivý, nikoho nehaním a budu se snažit přijít tomu na kloub. Potom dám poctivě všechny info k dispozici...
Děkuji za všechny rady.
Mějte se fajn

Ešte ze mas tu trpělivost :good:
Pokud mas přistup k parabole myslim to tak aby se dalo sni pracovat a zaroven se koukat na tv ? Přijimaci si pustíš satfinder ( foto 6 ) a mužeš se pohrat s nastanevim a nepotrebuješ ( odborníka )
A k fotkam jde to podivej se na fotky ...
Jinak jsem na skype :smoke:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 9:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
jirkav23 napsal:
Máš v přijímači udělané všechny úpravy co avizovalo Sapro?Poslední je oprava na rozpad obrazu HD.Jaký používáš soft nor nebo nand?

dal sem tamtuto verzi ze stranek SAPRO
enigma2-sapro_vitamin_flash_20131205.tar
s obrazem problémy nejsou jen se zvukem a je mu jedno jeestli se jedna o HD nebo SD program

Jestli sem to pochopil tak NOR verzeta funguje pouze z USB Klíče kterej je trvale v boxu??
Takže si mě dostal a docela by mě zajímalo jestli tam je ta NOR nebo NAND verze :-) podle mě NAND jelikož USB v přístroji trvale není
este doplnim ze se jedná o originál zakoupeno verzi přístroje PRO kde už Enigma 2 byla je tam přidanej pouze Oscam

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 10:20 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Flery napsal:
jirkav23 napsal:
Máš v přijímači udělané všechny úpravy co avizovalo Sapro?Poslední je oprava na rozpad obrazu HD.Jaký používáš soft nor nebo nand?

dal sem tamtuto verzi ze stranek SAPRO
enigma2-sapro_vitamin_flash_20131205.tar
s obrazem problémy nejsou jen se zvukem a je mu jedno jeestli se jedna o HD nebo SD program

Jestli sem to pochopil tak NOR verzeta funguje pouze z USB Klíče kterej je trvale v boxu??
Takže si mě dostal a docela by mě zajímalo jestli tam je ta NOR nebo NAND verze :-) podle mě NAND jelikož USB v přístroji trvale není
este doplnim ze se jedná o originál zakoupeno verzi přístroje PRO kde už Enigma 2 byla je tam přidanej pouze Oscam

Ja mam vitamin po upravě ( flash256 ) na deske není žadny usb .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 10:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
emilsat napsal:
Ja mam vitamin po upravě ( flash256 ) na deske není žadny usb .
a mas NOR nebo NAND verzi sw

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 10:55 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Flery napsal:
emilsat napsal:
Ja mam vitamin po upravě ( flash256 ) na deske není žadny usb .
a mas NOR nebo NAND verzi sw


Citace od : revis
NOR verzia enigma2 pre vitamin . Verzia je urcena pre umiestnenie na USB -FAT32
enigma2 NAND verzia ( do flash 256MB, teda pre tych co maju uz Vitamin 256PRO , alebo doplnenu flash !!!! )
Ja mam starší vitamin a byl upravení ( vyměna flash na 256 ) .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 11:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
ok tak sem si to precet dobre...je tam NAND verze

chlapi vy mi to neulehčujete sice mě sat technika baví ale neživí takže zas tak mocccc věcí o tom nevim

..nicmene mate nekdo podobny problem se sekanim zvuku ?? prijmac je u taty a ja nemam tollik prostoru s tim experimentovat, mam doma ipbox9900 a ten funguje 3 rok EXCELENTNE, ale verim ze u vitaminu to bude problem nekde v sw proto sem prehral sw nanovou verzi ale uplne to same

jen pro upresneni kdyz sem pujcil otci ipbox9900 tak vse OK

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 11:27 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Flery napsal:
ok tak sem si to precet dobre...je tam NAND verze

chlapi vy mi to neulehčujete sice mě sat technika baví ale neživí takže zas tak mocccc věcí o tom nevim

..nicmene mate nekdo podobny problem se sekanim zvuku ?? prijmac je u taty a ja nemam tollik prostoru s tim experimentovat, mam doma ipbox9900 a ten funguje 3 rok EXCELENTNE, ale verim ze u vitaminu to bude problem nekde v sw proto sem prehral sw nanovou verzi ale uplne to same

jen pro upresneni kdyz sem pujcil otci ipbox9900 tak vse OK

Hele , dnes mam od rána puštení Vitamin a prog. NOVA-HD a žadny problém jsem nezaznamenal ani zvuku ani obrazu . Hodně se to tu opakuje ze to vypadava !!! První řade si pořadne nastav pababolu a LBN vůči frekvenci . A že mas ipbox , to nemůžeš srovnávat s showboxem ......

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 12:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
emilsat napsal:
Flery napsal:
ok tak sem si to precet dobre...je tam NAND verze

chlapi vy mi to neulehčujete sice mě sat technika baví ale neživí takže zas tak mocccc věcí o tom nevim

..nicmene mate nekdo podobny problem se sekanim zvuku ?? prijmac je u taty a ja nemam tollik prostoru s tim experimentovat, mam doma ipbox9900 a ten funguje 3 rok EXCELENTNE, ale verim ze u vitaminu to bude problem nekde v sw proto sem prehral sw nanovou verzi ale uplne to same

jen pro upresneni kdyz sem pujcil otci ipbox9900 tak vse OK

Hele , dnes mam od rána puštení Vitamin a prog. NOVA-HD a žadny problém jsem nezaznamenal ani zvuku ani obrazu . Hodně se to tu opakuje ze to vypadava !!! První řade si pořadne nastav pababolu a LBN vůči frekvenci . A že mas ipbox , to nemůžeš srovnávat s showboxem ......
nesrovnávam ariva 220 tam šlapala 2 roky bez problémů pak umřel HDMI tak se na zkoušku dal ipbox no a když dorazil vitamin tak je tam vitamin....
zkusim dostelovat antenu na co nejlepsi parametry to neni problem spis me slo o to jestli ten problem neni znamy a nedela to nejaky plugin nebo sw jako takovej...

jak si myslel ze nemuzes srovnavat ipbox9900 s vitaminem?? vzdyt muj historik ma 266mhz procesor 3 křížky na poličče za sebou, chceš říct že je IPBOX9900 lepší než vitamín? neberu interní HDD ani 2 x tuner ani 2 x ctecka
Enigmu2 maj oba dva, procesor ma rychlejsi vitamin...

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 14:01 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Flery napsal:
emilsat napsal:
Flery napsal:
ok tak sem si to precet dobre...je tam NAND verze

chlapi vy mi to neulehčujete sice mě sat technika baví ale neživí takže zas tak mocccc věcí o tom nevim

..nicmene mate nekdo podobny problem se sekanim zvuku ?? prijmac je u taty a ja nemam tollik prostoru s tim experimentovat, mam doma ipbox9900 a ten funguje 3 rok EXCELENTNE, ale verim ze u vitaminu to bude problem nekde v sw proto sem prehral sw nanovou verzi ale uplne to same

jen pro upresneni kdyz sem pujcil otci ipbox9900 tak vse OK

Hele , dnes mam od rána puštení Vitamin a prog. NOVA-HD a žadny problém jsem nezaznamenal ani zvuku ani obrazu . Hodně se to tu opakuje ze to vypadava !!! První řade si pořadne nastav pababolu a LBN vůči frekvenci . A že mas ipbox , to nemůžeš srovnávat s showboxem ......
nesrovnávam ariva 220 tam šlapala 2 roky bez problémů pak umřel HDMI tak se na zkoušku dal ipbox no a když dorazil vitamin tak je tam vitamin....
zkusim dostelovat antenu na co nejlepsi parametry to neni problem spis me slo o to jestli ten problem neni znamy a nedela to nejaky plugin nebo sw jako takovej...

jak si myslel ze nemuzes srovnavat ipbox9900 s vitaminem?? vzdyt muj historik ma 266mhz procesor 3 křížky na poličče za sebou, chceš říct že je IPBOX9900 lepší než vitamín? neberu interní HDD ani 2 x tuner ani 2 x ctecka
Enigmu2 maj oba dva, procesor ma rychlejsi vitamin...

Srovnávat to nemůžeš !!! Enigma2 na Showbox-Vitamin je asi 4měsice na světe myslím flash a to díky MODERATORUM sekce ShowBox Vitamin 005jon, k.o.h.u.t., Steiner , revis .
Na ipbox200 byla ABenigma někdy kolem roku 2006/7 dobře se sni dělalo . A Vývoj software šel dál ........ A máme Vitamin :smoke:

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 15:03 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 23.Leden 2009 - 20:58
Příspěvky: 337
Poděkováno: 4 krát
Re: Flery
Krátky výpadok zvuku zaznamenám, len keď stlačím DO, zapne sa nejaká funkcia... Inak je zvuk v poriadku.
Skús zvážiť, či Ti tam niečo nemôže nejako rušiť/ovplyvňovať prijímač. Prejdi aj nastavenia (AV výstup 50Hz, nejaká automatika...). Výpadky by mohol spôsobovať aj nekvalitný (HDMI) kábel.

Verziu E2 pre USB kľúč stačí nahrať na kľúč a ten zasunúť do USB pred zapnutím prijímača. Ten potom nabootuje z USB a môžeš si vyskúšať rôzne verzie E2. Pôvodná E2 v NAND zostane zachovaná, takže stačí pred reštartom prijímača len vybrať USB kľúč.

_________________
HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, iNEOS ZX4, motor DG-380


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 16:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
emge napsal:
Re: Flery
Krátky výpadok zvuku zaznamenám, len keď stlačím DO, zapne sa nejaká funkcia... Inak je zvuk v poriadku.
Skús zvážiť, či Ti tam niečo nemôže nejako rušiť/ovplyvňovať prijímač. Prejdi aj nastavenia (AV výstup 50Hz, nejaká automatika...). Výpadky by mohol spôsobovať aj nekvalitný (HDMI) kábel.

Verziu E2 pre USB kľúč stačí nahrať na kľúč a ten zasunúť do USB pred zapnutím prijímača. Ten potom nabootuje z USB a môžeš si vyskúšať rôzne verzie E2. Pôvodná E2 v NAND zostane zachovaná, takže stačí pred reštartom prijímača len vybrať USB kľúč.

díky za rady, kabel bych vyloucil jelikoz sem to uz napichnul rovnou pres optiku do recievru abych to eliminoval, zadne pluginy krom tech co sou v softu origo sem nepridaval jen oscam, jedine me napadlo ten clearnemory nebo jak se to jmeuje ale ten ma fukci co 30 minut a tohle nekdy dela 2 x za 10 minut.
muzu se optat co tam mas konkretne ty za verzi sw? zebych zkusil na to USB dat nejakou jinou co to bude delat?? :thankyou:

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 18:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 98
Poděkováno: 17 krát
Na Satdigitálně do sekce otázky začátečníků-oscam jsem umístil 2 linky s nakonfigurovanou enigmou s úpravou načítání z karty.Jeden je nand a druhý nor.Vyzkoušej a uvidíš,vše jede ok.Když tak ty linky večer přidám i sem.
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 6&start=15


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 19:06 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 23.Leden 2009 - 20:58
Příspěvky: 337
Poděkováno: 4 krát
Re: Flery
A čo tak nejaký harddisk pripojený cez USB, ktorý by sa v pravidelných intervaloch pripájal a odpájal?
Alebo pripájanie nejakého zariadenia cez sieť?
Skús postupne odpájať/pripájať periférie.

Ja používam poslednú verziu od Sapra z 5.12.2013 (tú máš aj Ty, ako si písal).
Skúšal som ešte USB verziu od Steinera, stiahol som ju zo Satdigitalne.cz. Ale asi je to tá istá, čo je v downloade aj tu.

_________________
HD-Box 9105+, Showbox E2 256 Pro, iNEOS ZX4, motor DG-380


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2014 - 19:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2011 - 20:53
Příspěvky: 59
satelitni prijimac: IPBOX 9900, ARIVA 250
Místo/Bydliště: Plzeň
emge napsal:
Re: Flery
A čo tak nejaký harddisk pripojený cez USB, ktorý by sa v pravidelných intervaloch pripájal a odpájal?
Alebo pripájanie nejakého zariadenia cez sieť?
Skús postupne odpájať/pripájať periférie.

Ja používam poslednú verziu od Sapra z 5.12.2013 (tú máš aj Ty, ako si písal).
Skúšal som ešte USB verziu od Steinera, stiahol som ju zo Satdigitalne.cz. Ale asi je to tá istá, čo je v downloade aj tu.

ted testuju PKT verzi k boxu neni zadny HDD pripojen a na routru je jen box ostatni je pres wifi...

_________________
VU+ ZERO / IPBOX 9900 / parabola 100cm / 3 x twin LNB
28,2E + 23,5E + 19,2E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2014 - 13:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2012 - 16:31
Příspěvky: 15
zdravím. Mám problém Mediaplayerem..seká se. Filmy přehrávám ze sítového disku.
Jaká verze je pro tento sat nejvhodnější?
děkuji


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk