e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2019 - 17:16

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2014 - 14:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
priepustnost siete.
skus optimalizovat media stream priamo v routeri - teda ak je to mozne,zapnut podporu prenosu pre medialne subory vo web rozhrani routeru .
prehravam cez siet aj mkv z 1080p , ale mam to pichnute do gigovej lanky , kablom .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2014 - 14:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2012 - 16:31
Příspěvky: 15
ono to dělá i z USB. Jakou verzi Mediaplayeru používáte?
z NAS to do satu nejde přez router.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2014 - 14:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 89
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Revis ono ten box ma stejne len 100Mbit sietovku takze...

K teme: Co ti to v sieti rootuje ked to nemas cez rooter ? skontroluj ping pripadne otestuj rychlost v LAN medzi niakym PC a boxom. Ja to mam tiez na gigovej sieti moutnuty NAS server a nemam problem s prehravanim. A to mi tam nahrava dalsich 5 boxov. Skor by som hladal chybu v sieti. Tiez mam E2 Sapro 5_12_2013 a ide pekne.

PS: vypina ti na tej E2 od sapra box do Standby ? lebo mne nie a zistujem pricinu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2014 - 11:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2012 - 16:31
Příspěvky: 15
vypíná se do standby. Co se týče přehrávání AVI mám etrend ET9200 tam vše funguje bez problémů. Vitamin chystám pro rodiče. Souhlasím s názorem že enigma na tomhle cpu se musí ještě doladit. Ale základní věci fungují.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2014 - 11:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 89
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Aky mas soft ked sa ti vypina ? tento ?

http://www.sapro.cz/ftp/index.php?&direction=0&order=nom&directory=SHOWBOX/Enigma%202%20PRO%20256MB%20Vitamin

enigma2-sapro_vitamin_flash_20131205.tar

Pretoze ten mam momentalne ja a nevypina do Standby len deepstandby. Na hyperione v3 to funguje ale ten moc nechcem. Od Sapra to je sviznejsie.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2014 - 22:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Březen 2012 - 16:31
Příspěvky: 15
jak ty dva režimy od sebe poznám...(já to odhaduju podle doby bootu)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 21:00 
Online
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 121
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Prosim vas ako vam ide Archiv CZ/Sk v tomto image?
Ja som nainstaloval ten posledny beta_7,ale co som skusil tak sa seka.
Internet mam si myslim dost rychli.
Průměrná rychlost připojení: [?]13,96 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?]1,745 MB/s
Průměrná rychlost uploadu: [?]4,83 Mbit/s
Na Solo2 to ide vsetko OK.
Mate nejake rady ako to nastavit?
Dakujem

_________________

Dream800 HDse_OpenATV 6.1
Vu+Solo2_OpenATV 6.1
Dreambox 7020
motor SG2100(SKYLink-ICE)
TV Samsung UE46ES8000


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 21:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 89
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Skusal si to aj pri nizsom rozliseni ? 14Mbit = cca 1,7 Mbajt. To nieje niak extra zavratna rychlost pre stream ale mohla by stacit ja mam 150Mbit takze neviem posudit kazdopadne napis ako sa ti pri prehravani sprava buffer a kolko PC mas este v sieti problem moze byt uplne inde ako v boxe.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2014 - 9:45 
Online
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 121
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Tak archiv JOJ ide dobre kvalita 720p a internet je pri prehravani:

Průměrná rychlost připojení: [?]12,81 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?]1,602 MB/s
Průměrná rychlost uploadu: [?]4,82 Mbit/s

Tak internetom to asi nebude.Prima sa seka a Buffer tam skace od 9% do 100% a ct neskusim lebo hlasi chybu 404.
Video archivy sa sekaju skoro vsetky.

_________________

Dream800 HDse_OpenATV 6.1
Vu+Solo2_OpenATV 6.1
Dreambox 7020
motor SG2100(SKYLink-ICE)
TV Samsung UE46ES8000


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2014 - 10:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
niektore tv stanice maju obmedzenie pouzitia len na uzemie republiky, kde maju licenciu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2014 - 12:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2011 - 14:26
Příspěvky: 4
Ahojte.
Mám problém. Keď nastavím časovač na nahrávanie a následne vypnem do hlbokého spánku (Deep Standby),Vitamín sa nepreberie a nahrávka sa neuskutoční. V časovači sa tvári, že je program nahratý, len na disku nikde nie je. Preto ho musím vypnúť len do Pohotovostného režimu, (napr, 10-20hodín) aby mi to nahralo. Spotreba v Pohotovostnom režime je 9,5-16W.
Mal som chvíľu XTrend 4000ET a ten s tým nemal problém. Ale mal horší obraz.

ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO upgradeovaný odborníkom.
SW mám enigma2-sapro_vitamin_flash_20131205.

Díky za rady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2014 - 14:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
Zdravim , chcel by som sa spytat ako sa nahravaju do primača pluginy, nejak sa my podarilo vymazat, -seting,-systemplugin,-picom, nezobrazuju sa programy. za informaciu dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2014 - 16:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
to ze sa nezobrazuju naladene programy mopze znamenat aj to, ze nams naastaveny tuner.
mal by si napisat , ci si nahodou nezvolil vyrobne nastavenia - ludia to velmi radi robia, lebo predpokladaju,ze to vyriesi problem .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2014 - 20:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
revis napsal:
to ze sa nezobrazuju naladene programy mopze znamenat aj to, ze nams naastaveny tuner.
mal by si napisat , ci si nahodou nezvolil vyrobne nastavenia - ludia to velmi radi robia, lebo predpokladaju,ze to vyriesi problem .


Vyrobne nastavennie , som stym nerobil nioč , ale stymy pluginamy , ale obraz ešte išiel , potom som vypol primač a po znovu pusteni už nenaskočil obraz ,stanice su tam naladene , ale my vypisuje stale , že nemam nalladeny tuner , ale ked ho ladim , tak my nej de tam dat do riadku satelit vložit družicu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2014 - 21:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 769
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
Natiahni z feed novy settings alebo ak máš svoju zálohu settingu tak to aktualizuj.
Zmazalo sa ty pravde podobne /etc/tuxbox/satellites.xml lebo v nových settingoch ktoré som pridával na feed je príkaz pri odinštalovaný aby ho zmazal a v starých sa nenachádza súbor (satellites.xml)

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2014 - 22:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
005jon napsal:
Natiahni z feed novy settings alebo ak máš svoju zálohu settingu tak to aktualizuj.
Zmazalo sa ty pravde podobne /etc/tuxbox/satellites.xml lebo v nových settingoch ktoré som pridával na feed je príkaz pri odinštalovaný aby ho zmazal a v starých sa nenachádza súbor (satellites.xml)


Ešte rau kde stiahnem ten novy seting n toto dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2014 - 22:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 769
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
Nainštaluješ to priamo z Feed serveru
MENU>> Pluginy>> (červene tlačitko)>> Download plugins >> settings

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2014 - 23:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2013 - 21:16
Příspěvky: 7
satelitni prijimac: VU+SOLO4K
Poděkoval: 1 krát
Pánové chodí vám u tohoto přímače HDMI CEC? Už se stím peru 2 dny a bez výsledku. Plugin nainstalovanej, kabel dobrej a tv to též podporuje ale stále nic. Dík za případnou radu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2014 - 10:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 106
satelitni prijimac: VUsolo2,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
tiez som to skusal bez uspechu Samsung c650

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2014 - 13:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2013 - 17:24
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ SoloSE black
Zdraviim....

chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti so streamom do internetu z tejto masinky.

Pripajam sa do localnej siete zvonku cez VPN, a ked pustim cez OpenWebif nejaky kanal tak vo vlc mi to velmi trha... doma po lokalne sieti mi to ide v pohode. Uplink mam 5 Mb (cca 600 KB/s) co mi podla mna aj na HD kanaly musi stacit.

_________________
_____________________________________________________________
Showbox - Vitamin PRO
VU+ Solo SE
Multifocus - 0.8W,19.2,23.5,28.2


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 126 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk