AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO ?
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=56808
Stránka 1 z 1

Autor:  martin.domes [ 12.Leden 2014 - 17:16 ]
Předmět příspěvku:  ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO ?

Dobrý den,chci se zeptat zdali u této verze se musí dělat ta uprava konektoru vevnitř přístroje?

A která verze image je asi nejlepší na nahrání?

Děkuji za odpověď

Autor:  martin.domes [ 12.Leden 2014 - 17:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO ?

jednalo by se o tuto verzi Poslední HW revize s 2Gb NAND , 256MB RAM , CA +CI, VFD, LAN 10/100, PIP, Multiboot ?

Autor:  Steiner [ 12.Leden 2014 - 18:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO ?

Ak máš NAND, tak máš už aj úpravu konektoru vevnitř.
Do NAND daj E2 Sapro NAND a na USB klúč PKT NOR.
Keď tam bude klúčik pôjde po reštarte PKT a keď ho vytiahneš pôjde Sapro. :wink:

Autor:  martin.domes [ 12.Leden 2014 - 19:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO ?

takže tento soubor enigma2-sapro_vitamin_flash_20131121.tar rozbalit a ty tři soubory dat na usb disk a nahrát do boxu?

Autor:  martin.domes [ 12.Leden 2014 - 20:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO ?

ještě bych se chtěl zeptat, jak tam nahraji oscam?

Autor:  Steiner [ 12.Leden 2014 - 20:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: ShowBox 5000 HD Vitamin 256MB Enigma 2 PRO ?

Všetko tu je popísané
viewtopic.php?f=224&t=55020
Oscam z Feedu - stiahnúť priamo v E2

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/