e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2018 - 21:46

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2014 - 17:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim, mam totalne lamackou otazku :) lze rozbehnout Oscam na originalnim FW?

Respektive rozbehnuty ho mam, cte mi lokalni kartu, funguje mi jako klient i jako server, ale bohuzel se mi nedari ho spoustet automaticky po startu prijimace, ani pres dalkovy ovladac, pouze rucne pres telnet. Nakopne nekdo pls? Co jsem koukal do downloadu tak je tam navod nakopirovat do /var/emu pripadne /var/cardserver ale bohuzel to asi neni pro origo image. Stejne tak to asi nefunguje jak u Vu+ kde si stacilo napsat spousteci script a nahrat ho na prislusne misto. Pokud slozku manualne vytvorim tak to stejne nejde a po restartu prijimace to to smaze. Pripadne poradte nejaky noobfrendly FW, potrebuju sat pro babi a potrebuju se do nej na dalku pripojovat pro rychle opravovani. Nemam to zrovna nejbliz a nechce se mi tam jezdit i kdyz babi vidim rad :)



Vsem predem diky


Edit: tak uz jsem na to prisel :) Menu, plugin, zelene, tam najit Oscam a nainstalovat. Binarka je pak v /usr/local/bin ale stejne se mi stale nedari najit nejaky spousteci script pro rucni instalaci.

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2014 - 19:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
/usr/local/tuxbox/config/

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2014 - 22:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Diky. JInak nemas nejake doporuceni na alternativni image? Original ale take neni spatny. Na to co potrebuji to zatim staci.

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2014 - 22:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
Samozrejme , PKT do USB,
asi až po prelaďovaní bude nový, nech to nie je jak aktualizácie Windows /100 krát za deň :D /,
zatiaľ je k dispozícii toto:
VitaminE2_PKT-H3_fat32_usb_Steiner_20131201.rar
- rozbaliť na USB Key FAT32 , pichnúť do USB a reštartovať Vitamin.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2014 - 8:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
no vyskusame , co za zazrak si upiekol :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2014 - 9:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
To je staré, šak píšem že až po prelaďovaní bude nový. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2014 - 14:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Docela me ten sat prekvapil, za ty prachy je to relativne rychle a stabilni. Jetli bude cas zkusim to a nejakym custom FW.

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2014 - 15:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
Jo, má 450Mhz CPU a byť tak tento aktuálny soft - E2 v tomto "tvare" ako je teraz asi tak pred 4 rokmi :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2014 - 17:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Za to by jim lidi tenkrat utrhali ruce :) Jeste se vratim k te ceste, psal si /usr/local/tuxbox ... tak jsem vse odmazal ale v menu mam stale stejne na vyber ze spousty configuraci oscamu. Neda se i to nejak odstranit?

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2014 - 19:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
Jaj ták, ano, to sú configy
scripty sú v: /etc/init.d/
cardserver.* /napr.: cardserver.oscam-skylink-ice/
softcam.* /napr.: softcam.mgcamd/

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2014 - 19:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
To je presne ono. Super, diky

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 10:59 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Steiner napsal:
Samozrejme , PKT do USB,
asi až po prelaďovaní bude nový, nech to nie je jak aktualizácie Windows /100 krát za deň :D /,
zatiaľ je k dispozícii toto:
VitaminE2_PKT-H3_fat32_usb_Steiner_20131201.rar
- rozbaliť na USB Key FAT32 , pichnúť do USB a reštartovať Vitamin.

Tak jsme si to vyskoušel a měl jsem z toho velky chaos než jsem se zorientoval ale za skoušku to stalo . :poklona:

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 11:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
Steiner napsal:
Samozrejme , PKT do USB,
asi až po prelaďovaní bude nový, nech to nie je jak aktualizácie Windows /100 krát za deň :D /,
zatiaľ je k dispozícii toto:
VitaminE2_PKT-H3_fat32_usb_Steiner_20131201.rar
- rozbaliť na USB Key FAT32 , pichnúť do USB a reštartovať Vitamin.


a to si naozaj sam, či ? :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 11:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
dlhe_pole napsal:
a to si naozaj sam, či ? :book:
no šak to je iba customize PKT, čiže bratia poliaci :D
šak je tu okolo toho dosť, už od V2:
viewtopic.php?f=224&t=53472
11.August 2013
Steiner napsal:
Kto má záujem o info na stránhach PKT, tak tu: :D
PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V2
No a samozrejme ešte trochu babka ****** pomohla. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 15:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Na vecer zvolavam poradu ohladom e2 na vitmain, tak tu vsetci budte. Malo sa teraz tomu venujem , ale kusok zas potlacim .
Yotube potrebuje hlavne podporu AAC kodeku - to sa da otestovat na 0,8°W - radio FUN a Expres - to musi ist, potom pojde Youtube normalne.
Musime vynurat staru verziu oscamu 78xx , tie boli etse bez chyb pre sh4 . A vlastne treba pripravit aj zoznam takych najvypuklejsich problemov, nech sa zbytocne nevenujeme vela veciam .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 16:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
Vo vyššie uvedenej PKT H3 /customize/ je oscam.7819 okamžite k použitiu.
0,8°W - FUN a Expres overím.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 16:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 119
Poděkováno: 6 krát
Steiner napsal:
Vo vyššie uvedenej PKT H3 /customize/ je oscam.7819 okamžite k použitiu.
0,8°W - FUN a Expres overím.

Nemozes sem prosim hodit len ten oscam.bin a config? Mne sa Ymodv18 t37 nechce pripojit na Cccam 2.3.0,napise Connecten ale nejde.
:thankyou:

_________________

Dream800 HDse_OpenATV 6.1
Vu+Solo2_OpenATV 6.1
Dreambox 7020
motor SG2100(SKYLink-ICE)
TV Samsung UE46ES8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 19:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3269
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 128 krát
oscam7819.rar , konfigy štandard, neprikladám

0,8W - Expres, FUN 1 ... FUN 5 nejde ani v sapro ani v PKT , radio FUN nevidim, Expres mp2 ide

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2014 - 19:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 119
Poděkováno: 6 krát
Steiner napsal:
oscam7819.rar , konfigy štandard, neprikladám

0,8W - Expres, FUN 1 ... FUN 5 nejde ani v sapro ani v PKT , radio FUN nevidim, Expres mp2 ide

Dik za ten oscam. :thankyou: :good:

_________________

Dream800 HDse_OpenATV 6.1
Vu+Solo2_OpenATV 6.1
Dreambox 7020
motor SG2100(SKYLink-ICE)
TV Samsung UE46ES8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 9:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Myslite ze ma vyznam delat navod na rucni instalaci oscamu neco v tomhle duchu? viewtopic.php?f=131&t=36851

mam to vyzkousene i na vitaminu a chodi mi bez problemu i irdeto se zapisy. Oscam upraveny nemam, jen configy a vlastni kompilace z posledniho SVN. Oscam mi jede uz treti den jako dvbapi a klient z cccamu absolutne bez problemu.

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk