AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Oscam - original Sapro E2
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=57063
Stránka 2 z 2

Autor:  Steiner [ 30.Leden 2014 - 10:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Ťažko povedať, u mňa chodia bez problémov rôzne verzie Oscamu, napr.:
oscam-ymod.18t50
oscam.6644
oscam.7266-BS /BlackShip/
oscam.7819
oscam.8605
oscam.9003
u niekoho sú stále problémy
Možno tvoj Oscam s tvojou konfiguráciou sa niekomu inému bude správať inak. Takže nebol by som si istý že návod by sa dal brať ako všeobecne platný pokiaľ sa neotestuje na väčšom množstve boxov. Ale ak sem dáš tú tvoju kompiláciu Oscamu, prípadne s konfigom tak radi otestujeme. :D

Autor:  kookesam [ 30.Leden 2014 - 16:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

hello steiner or is oscam-ymodv18t50 sh4 for hdbox thank you.

Autor:  emilsat [ 30.Leden 2014 - 17:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Steiner napsal:
oscam7819.rar , konfigy štandard, neprikladám

0,8W - Expres, FUN 1 ... FUN 5 nejde ani v sapro ani v PKT , radio FUN nevidim, Expres mp2 ide

audio AAC-HE meo tv ( Hispasat ) VU+ultimo jde DM_500hd ani tuk !!! vitamin zatím ne ....

Autor:  Steiner [ 30.Leden 2014 - 19:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

kookesam napsal:
hello steiner or is oscam-ymodv18t50 sh4 for hdbox thank you.

try sh4-stapi from here:
viewtopic.php?f=165&t=40338&start=120

Autor:  kookesam [ 30.Leden 2014 - 19:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

ok thank you steiner is work tntsat for hdbox hdready thank you.

Autor:  janosik1234 [ 20.Únor 2014 - 14:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Ahojte, kupil som novy Vitamin, zatial s povodnym FW a chcel by som na nom rozbehat oscam ako clienta(sharing). Nasiel som k tomu vela roznych informacii na fore, ale potreboval by som nejaky uceleny aktualny kratky navod ako to rozbehat. Vopred vdaka za pomoc.

Autor:  janosik1234 [ 21.Únor 2014 - 9:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Nastastie tu chodia aj ludia kt. su ochotni poradit aj v trivialnej veci a uz sa mi to podarilo rozbehat. Za to im dakujem.

Autor:  vodka [ 17.Prosinec 2014 - 10:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

naistalaloval som do enigmy2 enigma2-plugin-addons-oscam_1.20_PKT_r8605_sh4
dal som oscam.keys ale emu nejdu jako stv1,adt

Obecně pro příjem EMU platí: použij Mgcamd, nebo OSCam-ymod.

Autor:  jirkav23 [ 17.Prosinec 2014 - 21:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Pročti si forum tam je vše napsáno.Samotný oscam ti emulovat nebude.

Autor:  kaizkaiz [ 03.Červen 2016 - 22:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Oscam pre gazdinky. Kedze mam karty UPC a SKYlink, ktore obcas prehadzujeme medzi prijmacmi podla potreby, na fore som univerzalne konfigy nenasiel, bol som donuteny zmotat jeden oscam, kde sa len prehadzuju karty 0D96 a 0D97 a idu obe bez reptania a nutnosti prepinat v softcam rezim. Manzelka je spokojna, tym padom aj ja. Nastavenie softam: oscam, Vyber cs: Ziadne. Secure: Ziadne. Treba mat nainstalovany softcam a oscam a prekopcit prilohy. SW mam sapro/steiner, doteraz z odskusanych najlepsie riesenie pre nand vitamin, je stabilne a "nekouse, smekam jarmulku".

Autor:  kaizkaiz2 [ 05.Říjen 2017 - 23:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Ahojte, ako sa da najsamjednoduchsie urobit kopia image so vsimvsehovsudy z jedneho superfunkcneho vitaminu 5000 na novy? Rad by som totiz prekopcil moje image aj s nastavenim softcamu a citaciek na svokrov " novy" vitamin, ale ked dam obnova software a do hdd ci do tmp backup z mojho,tak tak ten ho nevidi. Som ho preflahoval steinerovym img, ale stale je tam ten stary balast z ellano img. Dik vopred za help.

Autor:  jirkav23 [ 06.Říjen 2017 - 15:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Co tam máš za images.Přes fullbackup uděláš zálohu.

Autor:  decik [ 06.Říjen 2017 - 15:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Přesně tak, pomocí BackupSuite se provede úplná záloha, která se obnoví z USB stejně jako instalace běžného img. :-)

Autor:  kaizkaiz2 [ 08.Říjen 2017 - 22:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Este otazka, ako uprednostnim v oscame, aby cital prednostne z karty pred cccamom z citacky cccamd tahajucej zo servru? Preferlocalcads mam 1, ale aj na zakadnych programoch oscam pise, ze taha z cccam servru.

Autor:  grund [ 09.Říjen 2017 - 10:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

jo někdy to dělá,proč nevím , ale asi karta je pomalejší než net.

Autor:  peter54 [ 09.Říjen 2017 - 11:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

kaizkaiz2 napsal:
Este otazka, ako uprednostnim v oscame, aby cital prednostne z karty pred cccamom z citacky cccamd tahajucej zo servru? Preferlocalcads mam 1, ale aj na zakadnych programoch oscam pise, ze taha z cccam servru.

Mne taha prakticky neomylne z lokal kariet bez dalsich vymyslov. Da sa v services definovat, ktore servisy ma tahat z domacej karty, potom ked ti vypadne lokalna karta, tak sa sarika na stv1 neopyta ani omylom. Pripadne na sarika napises !kombi alebo !digital pricom zoznamy si spravis sam napriklad takto (pozor, zoznam je asi pol roka stary, na odskusanie konceptu moze stacit).
Kód:
##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################
###   Plik oscam.services wygenerowany automatycznie                   ###
###   Wygenerowano na stronie http://kos.hdsat.pl                      ###
###   Plik utworzono 20.11.2016 22:14:52                               ###
###   Autor: rufus1987                                                 ###
###   Uwagi i propozycje proszę wysyłac na PW dvhk user rufus1987      ###
###   http://www.forum.dvhk.pl/private.php?do=newpm&u=127933           ###
##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################
[SKYLINK]
caid                            = 0D96,0624
provid                          =
srvid = 3253,1794,17CE,17CF,1807,13A6,13A7,13A8,13AA,13AB,13AC,13AD,13AE,13AF,13BA,13BB,13BC,13BD,13BE,1419,141A,141F,1420,1421,1423,13ED,13EE,13EF,13F0,13F1,13F2,13F4,1B81,3391,3392,3393,3394,3395,3396,3397,3398,3399,339A,339B,515F,5165,519E,51A1,51A4,51A6,36E2,36E3,36E4,36E5,36E7,36E8,36E9,36EA,36EA,36EB,36EC,36ED,36ED,36EE,36EF,371E,371F,3720,3721,3722,3723,3724,3725,3726,3728,372A,372B,17D5,17D7,334C,334E,3351,3351,3352,3353,3354,3355,3356,0302,0303,0305,0306,0307,0308,0309,030A,030B,030C,030D,030E,030F,0310,0313,0314,0315,13B1,13B2,13B3,13B4,13B5,13B6,13B7,13B8,13B9,13C2,13C5,13C6,13C8,13CB,141E,51DD,5284,1452,145B,145C,1F41,1F42,1F44,1F45,1329,132A,132B,132C,132D

[SKYLINKDIGITAL]
caid                            = 0D96,0624
srvid = 1329,132A,13B4,3398,3358,1F4B,3399,13B6,3397,371F,1328,1454,1332,339B,141F,1F49,1F41,1F42,3391,3392,3357,1F43,1F44,1F45,3395,3394,3721,3722,36E5,3396,36EF,36E8,36E4,132B,132C,132D,1421,1451,13BC


[SK]
caid                            = 0D96,0624
srvid = 13B4,3398,3358,3397,13b6,371f,339b

[CZ]
caid                            = 0D96,0624
srvid = 3720,3391,3392,3357,3394,3721,3722

Autor:  kaizkaiz2 [ 11.Říjen 2017 - 10:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Petrik vdaka, zmena v services pomohla, teraz si to taha z karty ako Kollarove mamicky :-)

Autor:  peter54 [ 11.Říjen 2017 - 11:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

To ma potesilo. Ak niekto potreboval sikovny zoznam sluzieb, tu sa daju lahko vygenerovat http://kos.hdsat.pl/menu-8.html

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/