AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Oscam - original Sapro E2
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=57063
Stránka 1 z 2

Autor:  Benny [ 27.Leden 2014 - 17:55 ]
Předmět příspěvku:  Oscam - original Sapro E2

Zdravim, mam totalne lamackou otazku :) lze rozbehnout Oscam na originalnim FW?

Respektive rozbehnuty ho mam, cte mi lokalni kartu, funguje mi jako klient i jako server, ale bohuzel se mi nedari ho spoustet automaticky po startu prijimace, ani pres dalkovy ovladac, pouze rucne pres telnet. Nakopne nekdo pls? Co jsem koukal do downloadu tak je tam navod nakopirovat do /var/emu pripadne /var/cardserver ale bohuzel to asi neni pro origo image. Stejne tak to asi nefunguje jak u Vu+ kde si stacilo napsat spousteci script a nahrat ho na prislusne misto. Pokud slozku manualne vytvorim tak to stejne nejde a po restartu prijimace to to smaze. Pripadne poradte nejaky noobfrendly FW, potrebuju sat pro babi a potrebuju se do nej na dalku pripojovat pro rychle opravovani. Nemam to zrovna nejbliz a nechce se mi tam jezdit i kdyz babi vidim rad :)



Vsem predem diky


Edit: tak uz jsem na to prisel :) Menu, plugin, zelene, tam najit Oscam a nainstalovat. Binarka je pak v /usr/local/bin ale stejne se mi stale nedari najit nejaky spousteci script pro rucni instalaci.

Autor:  Steiner [ 27.Leden 2014 - 19:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

/usr/local/tuxbox/config/

Autor:  Benny [ 27.Leden 2014 - 22:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Diky. JInak nemas nejake doporuceni na alternativni image? Original ale take neni spatny. Na to co potrebuji to zatim staci.

Autor:  Steiner [ 27.Leden 2014 - 22:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Samozrejme , PKT do USB,
asi až po prelaďovaní bude nový, nech to nie je jak aktualizácie Windows /100 krát za deň :D /,
zatiaľ je k dispozícii toto:
VitaminE2_PKT-H3_fat32_usb_Steiner_20131201.rar
- rozbaliť na USB Key FAT32 , pichnúť do USB a reštartovať Vitamin.

Autor:  revis [ 28.Leden 2014 - 8:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

no vyskusame , co za zazrak si upiekol :D

Autor:  Steiner [ 28.Leden 2014 - 9:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

To je staré, šak píšem že až po prelaďovaní bude nový. :D

Autor:  Benny [ 28.Leden 2014 - 14:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Docela me ten sat prekvapil, za ty prachy je to relativne rychle a stabilni. Jetli bude cas zkusim to a nejakym custom FW.

Autor:  Steiner [ 28.Leden 2014 - 15:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Jo, má 450Mhz CPU a byť tak tento aktuálny soft - E2 v tomto "tvare" ako je teraz asi tak pred 4 rokmi :D

Autor:  Benny [ 28.Leden 2014 - 17:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Za to by jim lidi tenkrat utrhali ruce :) Jeste se vratim k te ceste, psal si /usr/local/tuxbox ... tak jsem vse odmazal ale v menu mam stale stejne na vyber ze spousty configuraci oscamu. Neda se i to nejak odstranit?

Autor:  Steiner [ 28.Leden 2014 - 19:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Jaj ták, ano, to sú configy
scripty sú v: /etc/init.d/
cardserver.* /napr.: cardserver.oscam-skylink-ice/
softcam.* /napr.: softcam.mgcamd/

Autor:  Benny [ 28.Leden 2014 - 19:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

To je presne ono. Super, diky

Autor:  emilsat [ 29.Leden 2014 - 10:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Steiner napsal:
Samozrejme , PKT do USB,
asi až po prelaďovaní bude nový, nech to nie je jak aktualizácie Windows /100 krát za deň :D /,
zatiaľ je k dispozícii toto:
VitaminE2_PKT-H3_fat32_usb_Steiner_20131201.rar
- rozbaliť na USB Key FAT32 , pichnúť do USB a reštartovať Vitamin.

Tak jsme si to vyskoušel a měl jsem z toho velky chaos než jsem se zorientoval ale za skoušku to stalo . :poklona:

Autor:  dlhe_pole [ 29.Leden 2014 - 11:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Steiner napsal:
Samozrejme , PKT do USB,
asi až po prelaďovaní bude nový, nech to nie je jak aktualizácie Windows /100 krát za deň :D /,
zatiaľ je k dispozícii toto:
VitaminE2_PKT-H3_fat32_usb_Steiner_20131201.rar
- rozbaliť na USB Key FAT32 , pichnúť do USB a reštartovať Vitamin.


a to si naozaj sam, či ? :book:

Autor:  Steiner [ 29.Leden 2014 - 11:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

dlhe_pole napsal:
a to si naozaj sam, či ? :book:
no šak to je iba customize PKT, čiže bratia poliaci :D
šak je tu okolo toho dosť, už od V2:
viewtopic.php?f=224&t=53472
11.August 2013
Steiner napsal:
Kto má záujem o info na stránhach PKT, tak tu: :D
PKT SHOWBOX VITAMIN 5000 HD E2 HYPERION V2
No a samozrejme ešte trochu babka ****** pomohla. :D

Autor:  revis [ 29.Leden 2014 - 15:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Na vecer zvolavam poradu ohladom e2 na vitmain, tak tu vsetci budte. Malo sa teraz tomu venujem , ale kusok zas potlacim .
Yotube potrebuje hlavne podporu AAC kodeku - to sa da otestovat na 0,8°W - radio FUN a Expres - to musi ist, potom pojde Youtube normalne.
Musime vynurat staru verziu oscamu 78xx , tie boli etse bez chyb pre sh4 . A vlastne treba pripravit aj zoznam takych najvypuklejsich problemov, nech sa zbytocne nevenujeme vela veciam .

Autor:  Steiner [ 29.Leden 2014 - 16:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Vo vyššie uvedenej PKT H3 /customize/ je oscam.7819 okamžite k použitiu.
0,8°W - FUN a Expres overím.

Autor:  hitman222 [ 29.Leden 2014 - 16:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Steiner napsal:
Vo vyššie uvedenej PKT H3 /customize/ je oscam.7819 okamžite k použitiu.
0,8°W - FUN a Expres overím.

Nemozes sem prosim hodit len ten oscam.bin a config? Mne sa Ymodv18 t37 nechce pripojit na Cccam 2.3.0,napise Connecten ale nejde.
:thankyou:

Autor:  Steiner [ 29.Leden 2014 - 19:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

oscam7819.rar , konfigy štandard, neprikladám

0,8W - Expres, FUN 1 ... FUN 5 nejde ani v sapro ani v PKT , radio FUN nevidim, Expres mp2 ide

Autor:  hitman222 [ 29.Leden 2014 - 19:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Steiner napsal:
oscam7819.rar , konfigy štandard, neprikladám

0,8W - Expres, FUN 1 ... FUN 5 nejde ani v sapro ani v PKT , radio FUN nevidim, Expres mp2 ide

Dik za ten oscam. :thankyou: :good:

Autor:  Benny [ 30.Leden 2014 - 9:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Oscam - original Sapro E2

Myslite ze ma vyznam delat navod na rucni instalaci oscamu neco v tomhle duchu? viewtopic.php?f=131&t=36851

mam to vyzkousene i na vitaminu a chodi mi bez problemu i irdeto se zapisy. Oscam upraveny nemam, jen configy a vlastni kompilace z posledniho SVN. Oscam mi jede uz treti den jako dvbapi a klient z cccamu absolutne bez problemu.

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/