e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 20:21

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: enigma2 PRO 256
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2014 - 21:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Chlapi potrebujem radu zariadil som si showbox vitamin uz z vsetkymy upravami ale som v nom nieco dovrzal . Prepinat kanaly ide ale obraz neide iba svieti na nom napis Showbox dufam ze som ho nepochoval da sa este preflesnut. Dakujem.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2014 - 21:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
majkofric napsal:
Chlapi potrebujem radu zariadil som si showbox vitamin uz z vsetkymy upravami ale som v nom nieco dovrzal . Prepinat kanaly ide ale obraz neide iba svieti na nom napis Showbox dufam ze som ho nepochoval da sa este preflesnut. Dakujem.


no teda.. to je popis problemu jak hovado... a co ta3 alebo slager na 23e ide ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2014 - 22:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
zvuk ta3 ked prepnem aj na iny program tak zvuk ide ale obraz nejde ale na televizore uvitacia obrazovka Showbox .

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2014 - 22:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
majkofric napsal:
zvuk ta3 ked prepnem aj na iny program tak zvuk ide ale obraz nejde ale na televizore uvitacia obrazovka Showbox .


no a cez co ho mas pripojeny ? ja tipujem ze si sa bavil v oblasti rozlisenia, takze jak ti nejde cez HDMI skus zapojit scart, pripadne jak nejde cez scart pripoj hdmi.. variant b - zvolil si vyssie rozlisenie ake podporuje tvoj TV z TESCO.. skus zacat na 720i u hdmi, pripadne u 576i na scart


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2014 - 23:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ziaden telkac tesco len taka otazke da sa nova Enigma pre Showbox vitamin nafleshovat cez USB alebo cez kabel ak vieš tak porad. Ked som ho doniesol možno aj od teba z P.B. po uprave tak siel tak som donho vrtal kým som ho asi nedovrzal. Ďakujem

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2014 - 23:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
majkofric napsal:
Ziaden telkac tesco len taka otazke da sa nova Enigma pre Showbox vitamin nafleshovat cez USB alebo cez kabel ak vieš tak porad. Ked som ho doniesol možno aj od teba z P.B. po uprave tak siel tak som donho vrtal kým som ho asi nedovrzal. Ďakujem



no jo no... a tak pekne hraju tie boxy ked odchadzaju odo mna.. 8)
ano, enigma sa da normal z usb kluca nahrat.. na sapro stranke, pripadne aj tu mas poslednu enigmu ako aj how-to ako to urobit.. de facto jaq preferujem sposom kedy vidim vsetko co sa deje na obrazovke - cize putty, setiovy kabel a update cez konzolu (to je to cierne co mi svietilo furt na monitore a tie biele bodky co tak rychlo behali pri flashovani) :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 15.Únor 2014 - 23:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Veľmi pekne ti ďakujem dlhe pole nie som až taký zbehlí v enigme 2 ako ty to vieš asi uznať tak vraviš že my bude stačiť USB a reboot a malo by mi to nahrať alebo sa musím vraťiť na zaklad a potom nahrať. Može byť aj enigma z tohto fora. Vďaka Majo.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 0:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
majkofric napsal:
Veľmi pekne ti ďakujem dlhe pole nie som až taký zbehlí v enigme 2 ako ty to vieš asi uznať tak vraviš že my bude stačiť USB a reboot a malo by mi to nahrať alebo sa musím vraťiť na zaklad a potom nahrať. Može byť aj enigma z tohto fora. Vďaka Majo.


ano, staci len na dostatocne kvalitne a rychle USB (pouzivam kingston) nakopcit subor usb_nand.img , nasledne ho pichnut do vypnuteho prijimac a do usb vzadu, potom zapnes prijimac a ihned kratko stlacis tlacitko co je pod napisom SHOWBOX.. tot vsio.. cakas niekolko minut az prijimac dokonci aktualizaciu. ak sa ti to nepodari touto metodou potom ostava uz len hyperterminal alebo putty, seriovy kabel..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 0:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Na prijimači svieti FLESH BOOT tak bude stačit ten Usb kluč

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 0:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 769
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
Ano :arrow: NAND verzia enigma2 Vitamin 256PRO sapro

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 1:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Dal som na usb Fat 32 nand-img dal usb od zadu pristroja stlecil tlacitko a napisalo mi to Fat erase ako by nečitalo tak som vipol prijimač a dal od predu napisalo usb upgrade a po minute ostalo svietit flesh boot na prijimači čo teraz čakať.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 1:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 769
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 34 krát
Buď sformátuj USB kľuč alebo ak más vyskúšaj druhy USB kľuč.

PS: dúfam že máš doplnenú pamäť (NAND) v Showbox vitamin 5000 HD

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 1:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Je to tam vsetko doplnene od odbornika co robi pre Sapro len ostane svietit flesh boot . Dnes ked som ho pred pracou pustil tak obraz nikde iba bol napis na tv showbox ale zvuk siel aj ked som prepinal na ine kanali tak este vyskusam preformatovat znova a uvidim a kolko Giga by mal byt kluc ja dávam 2G ci dať vetší.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 1:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
majkofric napsal:
Je to tam vsetko doplnene od odbornika co robi pre Sapro len ostane svietit flesh boot . Dnes ked som ho pred pracou pustil tak obraz nikde iba bol napis na tv showbox ale zvuk siel aj ked som prepinal na ine kanali tak este vyskusam preformatovat znova a uvidim a kolko Giga by mal byt kluc ja dávam 2G ci dať vetší.



boze ty z toho urobis kolotoč !! doporucujem druhu metodu - hyperterminalovu aby si videl kde je problem.. v ziadnom pripade Ti to nezoberie china USB klucik za 3 evri.. ako som pisal minimalne USB 2.0 nejaku bezne dostupnu 4-gigovku (nizsie sa myslim ani nedaju zohnat)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2014 - 23:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Dlhe pole tak som to vratil do stavu od teba teraz idem na nadstavovanie všetkým vám ďakujem za ochotu musel som preformatovať 3 usb klúče ale zabral až 16 G kingston ešte raz vďaka, ale ešte sa ozvem čo a ako je to môj prví Linux (Enigma) po dlhých rokoch. Dúfam že to nedovrzám. Teraz som prišiel z prace a zasa nočná pri Showbox vitamín.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2014 - 18:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Prosím o radu da sa spojazdniť cccam z vonka a v akom oscame.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2014 - 19:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
stiahni si oscam 9003 .
c line s apridava v oscame ako citacka (teda readers) . napriklad aj cez web rozhranie oscamu .
je na porte 8888 - to web rozhranie, jasne.
stiahnes oscam 9003 .
po stiahnuti stlacis pocas sledovania programu modre tlacitko.
najdes polozku Softcam panel , stlacis OK.
prejdes na polozku cardesrver a pravym tlacitkom zvolis naprikald oscam_skylink_ice . Nastartuejs ho zelenym tlacitkom. Budes mat spusteny a to vzdy aj po restarte oscam, prednastaveny na ICE kartu.
Do web prehliadaca zadas :
xxx.xxx.x.xxx:8888 (namiesto xxx.xxx.x.xxx zadas skutocnu IP adresu boxu)
meno a heslo pre pristup do web rozhrania su :
root
oscam
Prejdes v hornej liste web rozhrania do polozky readers a pridas dalsiu citacku - kliknes na add , vyberies protokol cccam a tam uz len vyplnis potrebne data.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2014 - 19:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Z addons mi ju nechce stiahnuť prečo či mám dačo vymazať.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2014 - 19:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 104
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ked som otvoril oscam tak mi otvorilo Oscam 1.20-unstable_moded_by_Black_ship build # 7266 a v reader neni na vyber cccam. Vďaka.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin 5000 HD
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2014 - 19:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
majkofric napsal:
ked som otvoril oscam tak mi otvorilo Oscam 1.20-unstable_moded_by_Black_ship build # 7266 a v reader neni na vyber cccam. Vďaka.


no tak toho black shita si tam musel nejak dostat ty, pretoze default po instalacii enigmy tam nie je


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk