e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 18:52

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2014 - 22:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
zdravim pani,
kedze som totalny debil chcel by som sa opytat ako spojazdnit oscam na tomto pristroji - som majitel asi 2 hodiny :) potrebujem byt klientom na jednom share serveri ako newcamd...
co som skusal bolo - stiahnol som plugin oscam ymod (tusim) a prepisal subor oscam.server (podla nastaveni zo serveru) vo var/keys/ymod....restart enigma a cierna obrazovka. neviem kde sa da najst log a ktore subory budem musiet este upravit....
dakujem za kazdu radu....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2014 - 22:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
xardas1977 napsal:
zdravim pani,
kedze som totalny debil chcel by som sa opytat ako spojazdnit oscam na tomto pristroji - som majitel asi 2 hodiny :) potrebujem byt klientom na jednom share serveri ako newcamd...
co som skusal bolo - stiahnol som plugin oscam ymod (tusim) a prepisal subor oscam.server (podla nastaveni zo serveru) vo var/keys/ymod....restart enigma a cierna obrazovka. neviem kde sa da najst log a ktore subory budem musiet este upravit....
dakujem za kazdu radu....



no tu si to nielenze praskol 2x ale to chces aj zadarminko..
a co mi sme tu vari horsi ako ti na parabole ? http://www.parabola.cz/forum/topic-81189/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2014 - 23:02 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Prihlás sa ze cez webove rozhranie do oscamu,na záložke readers skontroluj či sa ti pridal reader newcamd,pod action klikni na ceruzku (edit) a skontroluj či sa ti zapísalo meno a heslo.Restart oscam a malo by to isť.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2014 - 23:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
ked som sa skusal pripojit cez web xxx.xxx.xxx.xxxx:8888 tak sa mi zobrazila chyba stranky, skusal som cez xxx.xxx.xxx.xxx:80 a dostal som sa len do nejakeho zakladneho menu kde boli programy, remote, a podobne zalozky....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2014 - 23:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Tak potom nemas spusteny oscam.Nemam vitamin,tak ti neporadím ako ho spustit.
A možno to bude jak v hdboxe.Modre tlačítko-softcam setup-select cardserver a vyber oscam ymod a OK

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 11:54 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
No co,ide ti to?

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 12:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
Ano, dakujem ti velmi pekne - bolo to presne ako si pisal - nebol nastartovany oscam, bolo to tym modrym tlacitkom kde sa dal vybrat softcam a v nom ymod.
Dakujem, ak mas zriadeny ucet na paypal posli adresu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 14:20 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Ucet na paypale mam,ale dakujem postaci. :-)

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 14:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
Dakujem este raz :) len som sa chcel este opytat - je mozne aby na displeji bol sucasne zobrazeny nazov stanice aj cas ? alebo na to je ten displej maly ....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 14:27 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Myslim ze nie.Niektore image umoznuju rolovanie textu,ale aj tak ti na displeji zostane len zaciatok textu a to nazov stanice.(vyskusane na pkt hyperion na usb)

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 22:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
tento aparat ma tusim nejaky menej citlivy tuner :) jednu parabolu mam na 0,8W (nastavena od oka) a stale mi vypisuje chyba ladenia, ked tam pichnem STB Edision tak ten to s prehladom da, sice aspon podla udajov z neho je tam 40%. Je to tak, ze pri tomto pristroji je taky citlivy na presne nastavenie paraboly ? to by som doladil, ale dalsia otazka -

tyka sa znovu displeja - daju sa nejako vypnut tie ikonky (zvuk, spoplateneny program,...) tak aby mi svietil na displeji iba nazov programu ? myslim ze je to tam aspon pre mna uplne zbytocne (aj tak tam nedovidim)


Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2014 - 23:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
takze podrobne som preskumal rozsierene nastavenie tuneru a mal som tam drobnu chybicku ked na LNB3 boli nastavene 2 druzice :)
takze teraz uz naozaj fachci vsetko, ten siplej dam s prepacenim do dalsieho vlakna :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2014 - 10:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Červen 2007 - 14:47
Příspěvky: 104
Mám nakonfigurovaný Oscam jako klienta proti CCcam servrům 0D02 a 0D96. V Softcam Setup pak vybírám Select Card Server. Je nějaká možnost konfigurace, aby nebyl nutný tento výběr a četlo to obě karty ? Děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2014 - 14:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Květen 2009 - 13:32
Příspěvky: 141
Select Card Server není výběr serveru na který se připojuješ, je to výběr emulátoru, který použiješ ve svém stroji.
Pokud tvrdíš, že je to oscam, tak si tyto servery musíš v oscamu nadefinovat jako čtečky.

_________________
DM 500 HD, DM 500 S, a další skylinkready


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: konfiguracia oscamu
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2014 - 14:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Červen 2007 - 14:47
Příspěvky: 104
Už jsem na to přišel, stačilo vyhodit caid 0D02 z local card, oscam.user a už to fachčí.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk