AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

displej - zbytocnosti
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=57636
Stránka 1 z 1

Autor:  xardas1977 [ 07.Březen 2014 - 23:16 ]
Předmět příspěvku:  displej - zbytocnosti

Zdravim pani,

daju sa nejakym sposobom zrusit zobrazenia na displeji ktore sa tykaju napriklad - zvukova stopa, spoplatneny program a neviem co tam vsetko este je...
Chcel by som aby tam bol len cisto nazov programu - ostatne pre mna zbytocnosti ma tam trosku otravuju :)
Dakujem

Autor:  emilsat [ 08.Březen 2014 - 10:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

xardas1977 napsal:
Zdravim pani,

daju sa nejakym sposobom zrusit zobrazenia na displeji ktore sa tykaju napriklad - zvukova stopa, spoplatneny program a neviem co tam vsetko este je...
Chcel by som aby tam bol len cisto nazov programu - ostatne pre mna zbytocnosti ma tam trosku otravuju :)
Dakujem

Naistaluj si HD Glass 16 ver. 7.99 skus se pohrát a zaroven tam najdeš i odpověd .

Autor:  dlhe_pole [ 08.Březen 2014 - 14:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

xardas1977 napsal:
Zdravim pani,

daju sa nejakym sposobom zrusit zobrazenia na displeji ktore sa tykaju napriklad - zvukova stopa, spoplatneny program a neviem co tam vsetko este je...
Chcel by som aby tam bol len cisto nazov programu - ostatne pre mna zbytocnosti ma tam trosku otravuju :)
Dakujem


kua 21 prispevkov a z toho 18 o displey.. si ty kompletny ? sak si to kua prelep leukoplastom ked si zo vsetkeho jelito a neotravuj stupiditami.. toto je diskusne forum a nie forum riesenia mindrakov nejakeho zakopmlexovaneho sat novica

Autor:  makatch [ 08.Březen 2014 - 15:51 ]
Předmět příspěvku:  displej - zbytocnosti

dlhe_pole napsal:
xardas1977 napsal:
Zdravim pani,

daju sa nejakym sposobom zrusit zobrazenia na displeji ktore sa tykaju napriklad - zvukova stopa, spoplatneny program a neviem co tam vsetko este je...
Chcel by som aby tam bol len cisto nazov programu - ostatne pre mna zbytocnosti ma tam trosku otravuju :)
Dakujem


kua 21 prispevkov a z toho 18 o displey.. si ty kompletny ? sak si to kua prelep leukoplastom ked si zo vsetkeho jelito a neotravuj stupiditami.. toto je diskusne forum a nie forum riesenia mindrakov nejakeho zakopmlexovaneho sat novica

Si ty taky jebnuty od narodenia,alebo sa ti to postupne stalo. :D
Ty si padol uceny rovno z neba a odvtedy mas tendenciu kritizovat kazdeho co sa na nieco spyta.Neviem naco je tu potom forum.Pokial sa ti zda jeho otazka hlupa,tak sa nad to povznes a odpovedz k veci,alebo mlc.

Xardas:pokial ta otravuju veci na displeji prijimaca,tak sa s tym zmier,to asi neovplyvnis.Pokial,na infobare v tv,tak si to nastav v skine,co sa ti ma zobrazovat.Alebo si nainstaluj skin,ktorý umožnuje upraviť čo sa má zobrazovať.Napríklad ten HD Glass.

Autor:  revis [ 09.Březen 2014 - 12:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

No pekne. Aj som sa zasmial.
Spojazdnenie LCD dispalyu dalo tvorcom sw prilis vela namahy, aby sa namahali zpatne radit, ako povypinat jednotlive segmenty . To uz je na uzivateloch . Jasne ze sa to da.

Autor:  xardas1977 [ 09.Březen 2014 - 15:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

Mal som samozrejme na mysli displej prijimaca - nie infobar.
Dlhe pole :) jednoducho podla mojho nazoru je to tam naozaj zbytocne - vypada to jak farebna hudba z 90 rokov...Idem pozriet ten HD glas. Dam vedet dlho pole ako som dopadol :)

Autor:  Steiner [ 09.Březen 2014 - 18:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

Ale s HDglassom displej prijimaca neovplivníš. Najúčinnejšia bude asi čierna nepriesvitná páska ak to niekomu vadí že tam niečo svieti, mne to tam nevadí, nie je dôvod čumet na displej prijimaca. :D

Autor:  xardas1977 [ 09.Březen 2014 - 18:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

Ok, zvyknem si :) ja sa v tom vrtam len preto lebo vsetko ostatne funguje na 1 :) a nemam co riesit :)

Autor:  michal47 [ 09.Březen 2014 - 19:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

Jak bylo už napsáno tak to jde vypnout, ale musel bys oslovit vývojáře softu aby to zahrnuli do nastavení enigmy. Vzpomínám z dob ipboxu, že právě ikonky nechodily a přes tenhle příkaz šli zapnout. Nevím jestli ti to ale k něčemu bude.
Pokud tam tenhle příkaz máš tak můžeš zkusit třeba vfdctl -hd a uvidíš jestli to něco udělá.
Kód:
ipbox55:~# vfdctl
vfdctl v0.7.1 - usage:
        vfdctl [[-c] text] [-s speed] [-b file] [+sym] [-sym] ...
        -c      centered output
        -s      set animation speed in milliseconds for -b output
        -b      output content of bitmap file
        -x      play vfdx file (animated)
        to set symbols use e.g. +usb or -usb
        available symbols are usb,hd,hdd,lock,bt,mp3,music,dd,mail,mute,play,pause,ff,fr,rec,clock
        special modes are:
        vfdctl demomode to start demo loop
        vfdctl input [text] for remote control input mode
        vfdctl iconstate [iconname] to get the current icon state

Autor:  Milano.88 [ 05.Červenec 2014 - 11:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

Niekde som čital ako vypnuť aspoň tu modru led,no nemožem to najsť,neporadi niekto,diky.

Autor:  k.o.h.u.t. [ 05.Červenec 2014 - 11:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

viewtopic.php?f=226&t=54496

Autor:  Milano.88 [ 05.Červenec 2014 - 12:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: displej - zbytocnosti

Diky moc,mam to. :thankyou:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/