e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 13:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 11:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
Zdravím páni,

má niekto odskúšaný tento FW ? Má význam spraviť upgrade - aké sú zmeny oproti predchádzajúcemu FW ?
Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 23:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 106
satelitni prijimac: VUsolo2,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
ked ti vsetko fachci ako ma tak by som pockal

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2014 - 7:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2010 - 10:43
Příspěvky: 55
Poděkoval: 2 krát
tiez mam teaky isty nazor ze pokial vsetko ide tak ako ma netreba nic menit :) Zaujimalo ma to len po obrazovaj stranke, ci sa kvalita zmenila.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2014 - 7:08 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
xardas1977 napsal:
tiez mam teaky isty nazor ze pokial vsetko ide tak ako ma netreba nic menit :) Zaujimalo ma to len po obrazovaj stranke, ci sa kvalita zmenila.

Kvalita obrazu se nezměnila pokud si to dobře nastaviš . Jen to praskaní při přepínaní programu ( ale jen někdy ) Změnilo se taky přepínaní programu co byla dobra volba :good:
ps: nic ty nebrani si to otestovat 5min. práce ..

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2014 - 12:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
emilsat napsal:
.... Změnilo se taky přepínaní programu co byla dobra volba ..

čo sa zmenilo na přepínaní programu ? :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2014 - 21:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
Potreboval by som radu , mam na boxse nastaveny tunerNa mod jednoduchy a na družice astra 23,5 , astra19,2 hodbirt 13 nemožem to nastavit aby to normalne prepinalo ked zadam čislo nejakej stanice , družice su naladene všetky tri , ale nejde to , prepinač direc je dobry , ked mi ho vlani poslali zo sapra tak mi fungovalo , len som musel niečo dodrbat , skušam všeličo ale nedari sa , za každu radu dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2014 - 22:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
na kazdej druzici daj vyhladat aspon jeden transporder - manualne, bez sietoveho hladania.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2014 - 6:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 95
Poděkoval: 10 krát
revis napsal:
na kazdej druzici daj vyhladat aspon jeden transporder - manualne, bez sietoveho hladania.


Ved som vyhladaval manualne, každu družicu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2014 - 9:28 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Steiner napsal:
emilsat napsal:
.... Změnilo se taky přepínaní programu co byla dobra volba ..

čo sa zmenilo na přepínaní programu ? :)

Asi som sa špatně vyjádril u předchozího imag nešlo přepínat program do leva nebo práva místo toho se zesiloval zvuk .
Nějak jsem si zvyk z DM nebo VU+ i když u openATV to jde nastavit . Jestli to jde taky u imag pro Vitamin ? Hledal jsem ale nic .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2014 - 9:32 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
emilsat napsal:
Steiner napsal:
emilsat napsal:
.... Změnilo se taky přepínaní programu co byla dobra volba ..

čo sa zmenilo na přepínaní programu ? :)

Asi som sa špatně vyjádril u předchozího imag nešlo přepínat program do leva nebo práva místo toho se zesiloval zvuk .
Nějak jsem si zvyk z DM nebo VU+ i když u openATV to jde nastavit . Jestli to jde taky u imag pro Vitamin ? Hledal jsem ale nic .

100% spokojnost :poklona:

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2014 - 10:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2014 - 9:40
Příspěvky: 5
Ja ho pouzivam. Akurat mam jeden problem ze raz za cas (2x tyzdene) musim puzit restart zariadenia, pretoze mi prestane zobrazovat obraz aj zvuk pre programi. Je mozne ze nemam nieco nastavene spravne. Viete mi podarit nejake odporucane nastavenia tunera ... ? Dakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2014 - 0:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
Ahoj nám m7 výměna skylink vše fungovalo bez problémů ale po návratu z dovolené vidím jen programy jako stv1 atd ale většina nejde restart nepomohl ani nova insta!ace na programech jako nova atd vidím jen titulky nikoliv obraz či zvuk. Nevíte čím by to mohlo byt?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2014 - 3:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Mrkni se pres OSCam na platnost zapisu.
Dej CT1 HD, posli si zapisy a vyckej.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2014 - 10:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
Připadám si jako blázen dnes ráno zapnu chci preladit na CT1 HD a poslat zapis a koukam zase vidim obraz. Zkousim ostatni programy a jsou take ok asi me z toho sibne.
Dekuji a omlouvam se za obcasne obtezovani.
DIKY


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2014 - 14:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
v case,ked si zapol sat , nemal si platne zapisy,alebo platny OP key. To ozaj obcas staci nechat na CT HD chvilu a rozbehne sa to - zapisy na kartu pridu . Niekedy je potrebne spravit refresh cez web rozhranie .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2014 - 20:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Utorňajšie rána sú na to niekedy veeeeľmo náchylné. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk