e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Květen 2019 - 18:15

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 19:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2013 - 20:29
Příspěvky: 9
Zdravim , včera mi dorazil pro kámoše nový Showbox Vitamin 5000HD, ta nová Hw verze, ale mám s ním problém. Po připojení kabelu od antény mi to nenajde žádnou stanici a ani nejde vyhledávat. Píše to, že mám nastavit tuner, ale nenajde mi to žádný satelit. Když připojím kabel do ipboxu 9900HD co tu mám, tak to běží v pohodě. Uvedení do továrního nastavení nepomohlo, nevíte někdo co s tím?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2014 - 21:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
tak nastav najskor tuner . ved to jasne.
typ konfiguracneho modu - jednoduchy
diseqc asi A/B a uloz tlacitkom OK .
az potom bude veidet ladit !

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 8:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2013 - 20:29
Příspěvky: 9
Jasný, vím o co se jedná. Nastavím Konfigurační mód jednoduchý atd. Ale U satelitu mi to píše.. nic není připojeno. Nikde mi to pravé nenajde žádný satelit. Když chci dát ruční ladění, tak to taky nejde, protože zelená obrazovka.Nevím jestli dělám něco špatně, ale ipbox 9900HD mi jde úplně v pohodě. To je asi na reklamaci, ne? Jenom jsem ho rozbalil zapojil a nejede.

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 9:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3330
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 136 krát
Podľa druhého obrázku vidno že nemáš nič nastavené. Nastav si to.
viewtopic.php?f=226&t=52453

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 11:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Tam hadze chybu aj skin, takze vyrobne nastavenia a znovu nastavit tuner

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 11:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2013 - 20:29
Příspěvky: 9
Mě to pravě v tom menu nastavit nejde. Konfigurační mód dám jednoduchý, mód jeden přesně jak je na obrázku, ale u položky satelit mi nejde vybrat vůbec nic. Je tam právě napsáno, že nic není připojeno a nejde mi tam vybrat žádný satelit ať mačkam do prava nebo do leva.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 11:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2013 - 20:29
Příspěvky: 9
Do továrního nastavení jsem to zkusil hned jak se mi to nepovedlo zprovoznit a je to pořá to samé.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 11:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
chyba tuneru . reklamovat .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2014 - 12:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2013 - 20:29
Příspěvky: 9
jj, to jsem si myslel, ale pro jistotu jsem se zeptal, abych pak nebyl za úplnyho blbce. Jdu to tedy reklamovat.Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkční tuner?
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2014 - 9:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2013 - 20:29
Příspěvky: 9
Tak jsem ještě zkusil přeinstalovat enigmu a už to jede, netuším čím to bylo.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk