AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

nefunkční tuner?
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=57758
Stránka 1 z 1

Autor:  agent-xxx [ 16.Březen 2014 - 19:13 ]
Předmět příspěvku:  nefunkční tuner?

Zdravim , včera mi dorazil pro kámoše nový Showbox Vitamin 5000HD, ta nová Hw verze, ale mám s ním problém. Po připojení kabelu od antény mi to nenajde žádnou stanici a ani nejde vyhledávat. Píše to, že mám nastavit tuner, ale nenajde mi to žádný satelit. Když připojím kabel do ipboxu 9900HD co tu mám, tak to běží v pohodě. Uvedení do továrního nastavení nepomohlo, nevíte někdo co s tím?

Autor:  revis [ 16.Březen 2014 - 21:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

tak nastav najskor tuner . ved to jasne.
typ konfiguracneho modu - jednoduchy
diseqc asi A/B a uloz tlacitkom OK .
az potom bude veidet ladit !

Autor:  agent-xxx [ 17.Březen 2014 - 8:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

Jasný, vím o co se jedná. Nastavím Konfigurační mód jednoduchý atd. Ale U satelitu mi to píše.. nic není připojeno. Nikde mi to pravé nenajde žádný satelit. Když chci dát ruční ladění, tak to taky nejde, protože zelená obrazovka.Nevím jestli dělám něco špatně, ale ipbox 9900HD mi jde úplně v pohodě. To je asi na reklamaci, ne? Jenom jsem ho rozbalil zapojil a nejede.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Autor:  Steiner [ 17.Březen 2014 - 9:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

Podľa druhého obrázku vidno že nemáš nič nastavené. Nastav si to.
viewtopic.php?f=226&t=52453

Autor:  revis [ 17.Březen 2014 - 11:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

Tam hadze chybu aj skin, takze vyrobne nastavenia a znovu nastavit tuner

Autor:  agent-xxx [ 17.Březen 2014 - 11:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

Mě to pravě v tom menu nastavit nejde. Konfigurační mód dám jednoduchý, mód jeden přesně jak je na obrázku, ale u položky satelit mi nejde vybrat vůbec nic. Je tam právě napsáno, že nic není připojeno a nejde mi tam vybrat žádný satelit ať mačkam do prava nebo do leva.

Autor:  agent-xxx [ 17.Březen 2014 - 11:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

Do továrního nastavení jsem to zkusil hned jak se mi to nepovedlo zprovoznit a je to pořá to samé.

Autor:  revis [ 17.Březen 2014 - 11:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

chyba tuneru . reklamovat .

Autor:  agent-xxx [ 17.Březen 2014 - 12:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

jj, to jsem si myslel, ale pro jistotu jsem se zeptal, abych pak nebyl za úplnyho blbce. Jdu to tedy reklamovat.Díky

Autor:  agent-xxx [ 18.Březen 2014 - 9:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: nefunkční tuner?

Tak jsem ještě zkusil přeinstalovat enigmu a už to jede, netuším čím to bylo.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/