e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 12:21

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2014 - 23:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 140
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VU - UNO 4SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 17 krát
Potrebujem radu . Mám prijímač snowbox vitamín od sapra. Kúpený už originál s náhratou enigmou od nich. Nejde karta v čítačke . V Cam modulu Smit irdeto funguje ok. Čím to je? Kartu som skúšal v čítačke otáčať s čipom hore aj dole. Nepomohlo. Poradí niekto? :thankyou: :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2014 - 23:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 140
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VU - UNO 4SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 17 krát
Mám kartu skylink ICE samozrejme. Diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2014 - 23:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3179
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 103 krát
A jeste nam prozrad cim se to snazis dekodovat ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2014 - 0:07 
skus cccam :arrow: 2.3.0...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2014 - 4:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
CCCam 2.3.0 v Showboxe (sh4)?

OSCam s dvbapi a nebo kombinace OSCam-MGCamd. Případně NewCS-MGCamd.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2014 - 11:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 140
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VU - UNO 4SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 17 krát
Keď zapnem modrým tlačítkom . Nie je tam žiaden oscam.
Od sapra je tam len nahraté ICE. Asi musím nahrať nejaký oscam. Skúsím to.
Odkiaľ ich nahrám?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2014 - 11:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Pokud máš image od SAPRO, tak máš v pluginech (addons) možnost stažení oscam_ymodv18 (t37), tak si ho stáhni a nainstaluj. Pak si ho přes SoftCam panel spustíš. Pokud se nepletu, tak už jsou v SoftCam panelu předinstalovány, včetně OSCamu.

Zmáčkni modré tlačítko, pak zvol nastavení SoftCamu a v řádku "Select Card server" šipkou do strany si zvol požadvané.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2014 - 11:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 140
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VU - UNO 4SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 17 krát
Díky vyskúšam večer. Ozvem sa jako to dopadlo!!!!!!!!!!! :book: :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: kohut
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2014 - 12:33 
nepoznám tu prerobenú šunku, to ma napadlo, linux na prd"", :lol: " kde byli mi rádcové dřiv", nemusel som písať kraviny.... :lol: :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2014 - 12:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2007 - 20:31
Příspěvky: 140
satelitni prijimac: Dreambox 820 HD, VU - UNO 4SE
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkoval: 17 krát
Karta funguje v čítačke na oscam_ymodv. Niektoré progamy nejdú jako Doma alebo prima Love. Neviem čím to je . Seting je nahratý od sapra na skylink. Díky za radu :book: :thankyou: \:D/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Karta ICE nefunguje
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2014 - 5:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Nejdou Ti, protoze mas spatne nastaveny OSCam a zbytek Ti jde pres EMU.

Alespon vis, ze mas OSCam nainstalovany a "spravnou" napln v oscam.keys

Ted si jeste dobre nastac OSCam, respektive jeho konfigy, at Ti cte dobre kartu. Soubory, ktere te zajimaji a provedes nastaveni jsou: oscam.dvbapi, oscam.conf, oscam.user, oscam.server

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk