e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 21:54

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 1:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
Ahoj předem se omlouvám jsem lama, včera jsem koupil přístorj Vitamin HD 5000 256MB Enigma 2 PRO je tam E2 Talisman, mám kartu ještě od CS linku ale je to již IRDETO a né a né to rozchodit. Plně mi stačí jen lokální nepotřebuji tvořit server, ale kdyby byl nebudu se zlobit. Prošel jsem několik vláken věnoval tomu 10tky hodin a nic. Prostě jsem hloupej. Dokážete mi prosím někdo napsat v bodech 1. 2. 3. atd co dělat? Případně jaké soubory a kam nahrát ?
Díky moc jsem zoufalej a nevím zda jsem nevyhodil peníze.
Předem děkuji...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 5:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Penize jsi nevyhodil...
Zmackni na ovladaci modre tlacitko a pote zvol moznost "Nastaveni Softcamu".
Jako cardserver si nastav OSCam (s DVBAPI) a vyber moznost, ktera odpovida tvoji karte.
OSCam si pak muzes doladit pres webove rozhrani.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 9:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
k.o.h.u.t. napsal:
Penize jsi nevyhodil...
Zmackni na ovladaci modre tlacitko a pote zvol moznost "Nastaveni Softcamu".
Jako cardserver si nastav OSCam (s DVBAPI) a vyber moznost, ktera odpovida tvoji karte.
OSCam si pak muzes doladit pres webove rozhrani.


blbost, pretoze irdeto 0666 tam neni prednastavene.. to by musel prepnut napriklad na Skylink irdeto a prepisat bud cez webrozhranie alebo telnetom vsetky udaje 0624 na 0666 a a potom by to mozno aj chodilo ale len v konfiguraci oscam ako cardreader a mgcamd ako klient


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 9:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
ještě jednou děkuji za odpovědi, po dnešní noci mám krvavé oko a výsledek 0 :(
Opravdu to nechápu a to se v linuxu pohybuji slušně:( To ze mám 666 byl odhad podle internetu nevim kde to na karte najdu jen jsem si zcela jist ze je to CSLINK, Irdeto, a z jedné strany je taková fialová :) Kartu vyměna jsem odmítl.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 12:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
ihonza napsal:
ještě jednou děkuji za odpovědi, po dnešní noci mám krvavé oko a výsledek 0 :(
Opravdu to nechápu a to se v linuxu pohybuji slušně:( To ze mám 666 byl odhad podle internetu nevim kde to na karte najdu jen jsem si zcela jist ze je to CSLINK, Irdeto, a z jedné strany je taková fialová :) Kartu vyměna jsem odmítl.


si si tym isty ?

CSlink irdeto je oranzovo biela - to jest telo karty je biele, pismo na nej oranzove
skylink irdeto je fialovo biela - to jest telo karty je biele, pismo na nej fialove


co viem a co som mal dve take cslinky tak mi na ne poslal provider kartu vymena zadara, takze prever ci ti v systeme vobec zije ta tvoja karta a pak sa mozeme pohnut dalej


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 13:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5578
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
dlhe pole má pravdu . :good: tiež som mal jednu takú kartu /ale ročnú / cslink-0666 a ako píše poslali mi ice a to tiež sadarmo ,doplatil som 40-euro a karta ide do teraz bez problémov .nepíšeš aká to je karta a či je vôbec ešte ONN . v prvom rade si to zisti a potom špekuluj .
skontroluj si to na ich webe ,alebo ak máš možnosť strč ju do skylink ready a hned zistíš v čom máš problém .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 13:31 
0666 boli aj fialove akoze "bez obmedzenia" jednu taku mam.
2 roky slapala v pohode len na registraciu, dokonca na nej bol mesiac "total" atd.
Su to zrejme tie co maju na fialovej strane napis PREMIUM CARD.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2014 - 21:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
Je to opravdu CSLINK Irdeto z jedné strany bíla s fialovými nápisy a druhá strana fialová s napisem. Jse z toho úplně hotovej neustale to nedokáži rozchodit, please pomoooccc...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 21:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
Tak nyní je stav následující:
nahrál jsem : VitaminE2_SAPRO_nand-flash_Steiner_20140323
upravil OSCAM na 0666

a program se zobrazí jen po restartu softcamu přes modré tl. a stejně
některé programy fungují a např. NOVA CINEMA, či všechny HD nefungují

výpis z oscamu:
2014/06/04 20:18:38 51D818 c localcard (0666&000000/0000/13A6/3C:03EBB805BE002D7F2002102C65AE0D57): cache3 (126 ms) by irdeto - Nova HD
2014/06/04 20:18:39 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=8, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:43 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=9, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:44 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=10, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:45 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=11, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:47 51D818 c ERROR: Can't open device /dev/dvb/adapter0/ca1 (errno=16 Device or resource busy)

Tak nevím :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 21:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
ihonza napsal:
Tak nyní je stav následující:
nahrál jsem : VitaminE2_SAPRO_nand-flash_Steiner_20140323
upravil OSCAM na 0666

a program se zobrazí jen po restartu softcamu přes modré tl. a stejně
některé programy fungují a např. NOVA CINEMA, či všechny HD nefungují

výpis z oscamu:
2014/06/04 20:18:38 51D818 c localcard (0666&000000/0000/13A6/3C:03EBB805BE002D7F2002102C65AE0D57): cache3 (126 ms) by irdeto - Nova HD
2014/06/04 20:18:39 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=8, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:43 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=9, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:44 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=10, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:45 4FA5D8 r irdeto [irdeto] localcard emmtype=global, len=37, idx=11, cnt=1: written (87 ms)
2014/06/04 20:18:47 51D818 c ERROR: Can't open device /dev/dvb/adapter0/ca1 (errno=16 Device or resource busy)

Tak nevím :(



a co hras na nas ? cache3 je cache ex, a kedze si dostal controlworld vyuzivas tuto funkciu a aj Ti to musel niekto nakonfigurovat. a osobne ti poviem ze konfiguracia nie je vobec jednoducha pre zaciatocnika akym si aspon podla pisania ty.. Takze si toho dotycneho kto Ti to spravuje poziadaj az ti opravi config


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 21:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
??? sorry ale nechapu ??? i tak diky az budu na neco hrat tak to uslysi i sousedi :) krom upravy 666 je to jak jsem psal IMG viz. predchozi prispevek.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 22:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
ihonza napsal:
??? sorry ale nechapu ??? i tak diky az budu na neco hrat tak to uslysi i sousedi :) krom upravy 666 je to jak jsem psal IMG viz. predchozi prispevek.


no velmi divne je tam totoky :cache3 (126 ms) by irdeto - Nova HD

a dalej myslis ze toto mas spravne zadefinovane ? /dev/dvb/adapter0/ca1 ... kde si to nabral ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 22:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
prave jelikoz tomu nerozumin tak pisu zde na forum a ocekaval a zadal o pomoc, ale zatim se mi dostava jen informaci kterym nerozumim jak jsem psal jsem lama tzn. myslel jsem spise udelej 1. 2. 3. neco pro lamy jako jsem ja :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 22:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
ihonza napsal:
prave jelikoz tomu nerozumin tak pisu zde na forum a ocekaval a zadal o pomoc, ale zatim se mi dostava jen informaci kterym nerozumim jak jsem psal jsem lama tzn. myslel jsem spise udelej 1. 2. 3. neco pro lamy jako jsem ja :(



no treba citat a vzdelavat sa... pokial nie je na to cas, treba si zaplatit lektora co to urobi za teba..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 22:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
kukni - pridal si si nevedomky citacku, ktora neexistuje
Kód:
c ERROR: Can't open device /dev/dvb/adapter0/ca1 (errno=16 Device or resource busy)

tak taky cardreader cez web rozhranie oscamu zmaz - na prd ti tam bude.
co sa tyka HD a Nova cinema- pre kartu 0666 treba pozriet ci vobec este idu, ci nepotrebujes uz vymenu . To zas vo web rozhrani skylinku - sprava karty - kludne aj sekcia- bez prihlasenia.
Pokial sa pamatam, tak nie vsetky oscamy mali fix na 0666 - a neskor sa to vzhladom na utlm tohto caid skylinkom uz ani nijak extra neriesilo .
Cez web rozhrani si zapis cez kolonku files - do oscam.dvbapi toto :
P: 0666 1
a nezabudni na save.
omnoho jednoduchsie pre teba bude pouzit kartu ICE vymena- lebo ta je 0D96 a taky konfig je uz v boxe prednastaveny - staci ho zvolit - nebudes musiet nic riesit.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 22:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
Velice děkuji za radu,
asi opravdu pokuď je to ona a vše funguje objednám kartu: "Karta Výměna M7 349,00"
Ještě jednou díky za info a radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2014 - 0:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
ihonza napsal:
Velice děkuji za radu,
asi opravdu pokuď je to ona a vše funguje objednám kartu: "Karta Výměna M7 349,00"
Ještě jednou díky za info a radu



len si predtym over sluzby na karte na : http://www.skylink.cz/ aby si to nahodou nemal jednorocku, pripadne aby uz niekto na tvoju kartu uz nevybral vymenu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2014 - 13:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Červenec 2012 - 20:15
Příspěvky: 16
Díky všem za pomoc, opravdu nejjednudušší byla koupě karty M7 výměna - vše se rozeběhlo okamžitě. Děkuji


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk