e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 2:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 14:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
Je mozne si pluginy z feedu stiahnut aj do kompu cez ftp alebo web?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 14:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5578
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
pokial viem tak áno . mali by sa nachádzať v enigme2 : usr/lib/enigma2/python/plugins/Extensions a System Plugins
](*,)

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 14:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
efendy55 napsal:
pokial viem tak áno . mali by sa nachádzať v enigme2 : usr/lib/enigma2/python/plugins/Extensions a System Plugins
](*,)


blbost .... tam su sice rozbalene pluginy, ale tie s feedu cize *.tar.gz o ktore sa mu jedna najde uplne inde


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 15:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5578
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
samozrejme ,nemyslel som tým ipk alebo tar.gz ale už rozbalené . #-o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 15:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
efendy55 napsal:
pokial viem tak áno . mali by sa nachádzať v enigme2 : usr/lib/enigma2/python/plugins/Extensions a System Plugins
](*,)


Po prve tam su len tie uz do Vitamina nainstalovane pluginy a po druhe nie su v .ipk forme ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 15:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
Konkretne o co ide. Mal som nanstalovany Steinerov upraveny image a v ponuke feedu som mal plugin Permanent Timeshift. Kedze mi to casto padalo tak som nahodil sapro Talisman a v tej ponuke feedu chyba kopec poloziek vratane Permanent Timeshift. Nenasiel som na nete ani plugin na "Steinerov" feed ani plugin na Permanent timeshift. Pre mna by bolo najjednoduchsie si tie vsetky pre mna potrebne pluginy hodit na hardisk a mat ich tak po ruke.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 15:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
vecer pozriem ci to tma vobec mame a ak ano , dame ich aj ako samostatne do downloadu na forum . ale zbalene - rozbalit si ich musite uz sami ,lebo by to tu zabralo vela miesta.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 15:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
revis napsal:
vecer pozriem ci to tma vobec mame a ak ano , dame ich aj ako samostatne do downloadu na forum . ale zbalene - rozbalit si ich musite uz sami ,lebo by to tu zabralo vela miesta.


to by bolo super, vdaka!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 17:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
AD téma: Feed (Aktualizace souboru satload-feed.conf) v sekcii Download -plugins

Sapro Talisman, satload-feed.conf zeditovany podla navodu (i ked tie linky v nom boli, len poprehadzovane) a predsa sa stale zobrazuju len polozky addons, settings a skins.

Viac poloziek sa zobrazi iba ked nainstalujem feed plugin (enigma2-plugin-feed-vitamin_0.01_sh4.ipk).

A Plugin PermanentTimeshift je stale cez feed nenajdeny a mam pocit ze aj ine pluginy, ktore sa mi na Steinerovej verzii vo feede zobrazovali. Skoda, ze som si vtedy neulozil feed config s linkami, bo ocividne sa niektore pluginy tzahali z inych adries...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 17:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
DudoPrdola napsal:
AD téma: Feed (Aktualizace souboru satload-feed.conf) v sekcii Download -plugins

Sapro Talisman, satload-feed.conf zeditovany podla navodu (i ked tie linky v nom boli, len poprehadzovane) a predsa sa stale zobrazuju len polozky addons, settings a skins.

Viac poloziek sa zobrazi iba ked nainstalujem feed plugin (enigma2-plugin-feed-vitamin_0.01_sh4.ipk).

A Plugin PermanentTimeshift je stale cez feed nenajdeny a mam pocit ze aj ine pluginy, ktore sa mi na Steinerovej verzii vo feede zobrazovali. Skoda, ze som si vtedy neulozil feed config s linkami, bo ocividne sa niektore pluginy tzahali z inych adries...


a co Ti brani nainstalovat to image o5 ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 19:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
akurat som to pozeral . ved tam ten plugin na timeshift je.
Příloha:
pluginy na servery.JPG


treba si upravit zapisy v boxe podla prispevku tu : viewtopic.php?f=225&p=568466#p568466
a ak sa napriek tomu nic nezobrazi , treba zmazat stary zoznam pluginov , ulozeny v boxe . Potom sa vytvori novy zoznam.
teda z boxu odstranit subor napriklad satload_plugins - v nom su ulozene cesty . Problem je v tom,ze na ftp su aj stare files oznacene ako old_packages a tie sustavne stahujete . Tie su ale pre stare verzie enigmy na usb, ktore ale este ludia pouzivaju . Tie tam este nejaky rok budu. Pre Talisman verziu su urcene pluginy ako Packates.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 20:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
dlhe_pole napsal:
DudoPrdola napsal:
AD téma: Feed (Aktualizace souboru satload-feed.conf) v sekcii Download -plugins

Sapro Talisman, satload-feed.conf zeditovany podla navodu (i ked tie linky v nom boli, len poprehadzovane) a predsa sa stale zobrazuju len polozky addons, settings a skins.

Viac poloziek sa zobrazi iba ked nainstalujem feed plugin (enigma2-plugin-feed-vitamin_0.01_sh4.ipk).

A Plugin PermanentTimeshift je stale cez feed nenajdeny a mam pocit ze aj ine pluginy, ktore sa mi na Steinerovej verzii vo feede zobrazovali. Skoda, ze som si vtedy neulozil feed config s linkami, bo ocividne sa niektore pluginy tzahali z inych adries...


a co Ti brani nainstalovat to image o5 ?


nerozumie si s mojim boxom, stvara psie kusy, dost dlho som ho mal nainstalovany, preinstalovaval som ho pravidelne, skusal, testoval, zalohoval, mazal nepotrebne veci, instaloval som len to co som potreboval a aj tak vzdy zacal hockedy restartovat, prestali nabiehat programy, zacal hadzat zelene obrazovky atd ... :(


Naposledy upravil(a) DudoPrdola dne 04.Červen 2014 - 20:20, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 04.Červen 2014 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
revis napsal:
akurat som to pozeral . ved tam ten plugin na timeshift je.
Příloha:
pluginy na servery.JPG


treba si upravit zapisy v boxe podla prispevku tu : http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 66#p568466
a ak sa napriek tomu nic nezobrazi , treba zmazat stary zoznam pluginov , ulozeny v boxe . Potom sa vytvori novy zoznam.
teda z boxu odstranit subor napriklad satload_plugins - v nom su ulozene cesty . Problem je v tom,ze na ftp su aj stare files oznacene ako old_packages a tie sustavne stahujete . Tie su ale pre stare verzie enigmy na usb, ktore ale este ludia pouzivaju . Tie tam este nejaky rok budu. Pre Talisman verziu su urcene pluginy ako Packates.


Ved tie zapisy som presne upravil podla toho navodu. Az potom, ked mi to neslo, tak som sem napisal, ze mi to ani po tom prepise nejde... RTFM je pojem mne znamy :D ...

Skusim este zmazat ten subor satload_plugins a uvidim co sa bude diat. Napisem... Vdaka zatial.

Uprava: PS: Ale diky za ten screenshot, som si ten plugin downloadol odtial manualne, takze ked nerozbeham korektne feed, tak to nainstalujem aspon cez miestne rozsirenia z hardisku ... :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2014 - 0:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
revis napsal:
teda z boxu odstranit subor napriklad satload_plugins - v nom su ulozene cesty .


prerachoval som to tcmd a nepodarilo sa mi najst tento subor satload_plugins ... netusim v ktorom foldri ho hladat ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2014 - 0:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
DudoPrdola napsal:
[
nerozumie si s mojim boxom, stvara psie kusy, dost dlho som ho mal nainstalovany, preinstalovaval som ho pravidelne, skusal, testoval, zalohoval, mazal nepotrebne veci, instaloval som len to co som potreboval a aj tak vzdy zacal hockedy restartovat, prestali nabiehat programy, zacal hadzat zelene obrazovky atd ... :(


no ale toto aj niektore showboxy robia hned po prerabke aj s talizmanom original image..
kamosko nevim ci Ti neodisli RAM-ky do kremikoveho neba ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2014 - 9:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
DudoPrdola napsal:
prerachoval som to tcmd a nepodarilo sa mi najst tento subor satload_plugins ... netusim v ktorom foldri ho hladat ...


asi vobec necitas , ze ?
viewtopic.php?f=225&p=568518#p568518

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2014 - 14:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
revis napsal:
DudoPrdola napsal:
prerachoval som to tcmd a nepodarilo sa mi najst tento subor satload_plugins ... netusim v ktorom foldri ho hladat ...


asi vobec necitas , ze ?
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 18#p568518


tam je rec o satload-feed.conf subore, nie o satload_plugins subore ... satload-feed.conf subor som skusil vymazat, box zahlasil, ze nenasiel ziadne pluginy a ani po roznych restartoch si system novy subor nevytvoril ... vytvoril som aj uplne novy subor satload-feed.conf, nakopiroval do neho uvedene linky, a vsetko zostalo po starom, zobrazuju sa vo feede len polozky addons, settings a skins a nic viac ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2014 - 14:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Duben 2012 - 11:38
Příspěvky: 42
dlhe_pole napsal:
DudoPrdola napsal:
nerozumie si s mojim boxom, stvara psie kusy, dost dlho som ho mal nainstalovany, preinstalovaval som ho pravidelne, skusal, testoval, zalohoval, mazal nepotrebne veci, instaloval som len to co som potreboval a aj tak vzdy zacal hockedy restartovat, prestali nabiehat programy, zacal hadzat zelene obrazovky atd ... :(


no ale toto aj niektore showboxy robia hned po prerabke aj s talizmanom original image..
kamosko nevim ci Ti neodisli RAM-ky do kremikoveho neba ...


aj talisman stvara psie kusy... napr. v noci som dal nahrat na externy disk ( EXT3, 0,5TB) hokej, aj mi ho nahral, ale nevie ho media player2 spustit, len loaduje a loaduje ... skusim iny prehravac nahodit, nemal som este cas ... tiez mi uz dnes prestali ist programy, musel som restartovat, Time Shift sa stvara divne ... no ... keby sa mi podarila jedna skvela instalacia fungujuca, hned zalohujem image a uz do toho nebabrem [-o<

Dufam, ze RAMky neodisli, ved je to uplne nova masina nedavno kupena ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2014 - 0:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Červen 2014 - 0:10
Příspěvky: 1
revis napsal:
treba si upravit zapisy v boxe podla prispevku tu : viewtopic.php?f=225&p=568466#p568466
a ak sa napriek tomu nic nezobrazi , treba zmazat stary zoznam pluginov , ulozeny v boxe . Potom sa vytvori novy zoznam.
teda z boxu odstranit subor napriklad satload_plugins - v nom su ulozene cesty . Problem je v tom,ze na ftp su aj stare files oznacene ako old_packages a tie sustavne stahujete . Tie su ale pre stare verzie enigmy na usb, ktore ale este ludia pouzivaju . Tie tam este nejaky rok budu. Pre Talisman verziu su urcene pluginy ako Packates.


Vymazal som aj subor satload_plugins a po aktualizacii katalogu softveru sice subor vytvoril ale s nulovou velkostou. Nie nahodou je nejaky problem na serveri ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pripojenie na Server na pluginy
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2014 - 13:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nie, ako druhy dns server si v boxe nastavte 8.8.8.8 , ked vas provider ma dns zaznamy ako za korunu nozik.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk