AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Pripojenie na Server na pluginy
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=58655
Stránka 2 z 2

Autor:  cecilo [ 19.Červen 2014 - 8:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

Proisil by som radu nejak my vymizli pluginy mam tam info, media , addons ,extensions , skins,settings , skušal som aj ptreinštalovať E2 furt , je to same predtým ich tam tam bolo 11 pluginov neviem čo sa mohlo stať , E2 mam nad , e2 mam od Stainera tu poslednu , za každu radu dakujem

Autor:  revis [ 19.Červen 2014 - 22:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

znovu to flasni

Autor:  cecilo [ 20.Červen 2014 - 10:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

revis napsal:
znovu to flasni

Skušam nepomaha nič

Autor:  jirkav23 [ 20.Červen 2014 - 13:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

Pánové nevím kde je problém ale prostě to nejde.Zkoušel jsem smazat všechny 4 adresy,restart přijímače a opětovně jsem je dopsal a znovu restart.Při stahování pluginů opět jen addons settings a skins.Prostě zbytek pluginů zmizel a není.Pokud ten server nefunguje jak má,nebylo by opravdu lepší všechny pluginy umístit do sekce pluginy ať si tam každý stáhne co potřebuje a nainstaluje přes usb disc.Pokud se tomu nechce nikdo z moderátorů věnovat tak to napište a hold se bude muset každý zařídit po svém.Bylo by to ovšem škoda protože zde bylo uděláno kus práce a mnozí si tyto pluginy na netu nedokáží najít.

Autor:  bobr327 [ 20.Červen 2014 - 17:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

čau,mám to samé,3 pluginy a zbytek je pryč,taky netuším čím to je,a to jsem enigmu 3 krát přehrál

Autor:  revis [ 20.Červen 2014 - 21:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

vzdy piste aku enigmu tam mate.
original ?

Autor:  cecilo [ 20.Červen 2014 - 21:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

revis napsal:
vzdy piste aku enigmu tam mate.
original ?


Ja som vyskušal všetky , čo vydalo sapro ,aj tie čo su na nete od Steinera , aj od jirkau je to fur to stejne .

Autor:  jirkav23 [ 20.Červen 2014 - 22:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

Od samého počátku používám talizman.Předtím fungovalo vše ok.

Autor:  Steiner [ 20.Červen 2014 - 22:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

Teraz vyskúšajte,
som to dal na feede trocha do poriadku.

Autor:  cecilo [ 20.Červen 2014 - 22:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

Steiner napsal:
Teraz vyskúšajte,
som to dal na feede trocha do poriadku.


Vyskušal som to je to OK vyborne dakujem , aj za tych čo mali pripomienku

Autor:  bobr327 [ 20.Červen 2014 - 23:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

ano,taky to funguje,už je tam vše,díky

Autor:  Steiner [ 21.Červen 2014 - 1:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pripojenie na Server na pluginy

OKi, dík za feedback, som rád že je to už ok. :D

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/