e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 2:15

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2014 - 15:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2010 - 20:48
Příspěvky: 17
ahoj,poradi niekto, vitamin s enigmou 2 pri prepinani druzic 23,5 na 19,2 a opacne vypise:stanica nebola najdena(sid nenajdeny v pat).Nastavenie tunera jednoduche,konvertor maspro quad.
Server stabilny a internet dostatocne rychly.
dik.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2014 - 16:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3302
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 133 krát
So serverom a internetom to nemá nič spoločné.
Je to vecou iba Diseq-u.
viewtopic.php?f=223&t=57515

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2014 - 16:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3185
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
oleg 1 napsal:
ahoj,poradi niekto, vitamin s enigmou 2 pri prepinani druzic 23,5 na 19,2 a opacne vypise:stanica nebola najdena(sid nenajdeny v pat).Nastavenie tunera jednoduche,konvertor maspro quad.
Server stabilny a internet dostatocne rychly.
dik.


a precital si si to po sebe ?
ako ti moze obycajny quad prepnut z 23 na 19,2 ? jedine monoblock quad a to az po spravnom nastaveni diseq !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2014 - 20:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2010 - 20:48
Příspěvky: 17
Sorry je to monoblok,bral som to ako samozrejme.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2014 - 21:13 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
A ked das preskenovat obe druzice naraz,tak sa v pohode prepne na tu druhu?
Skusil by som sken oboch druzic a nanovo vytvorit buquety.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2014 - 21:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2010 - 20:48
Příspěvky: 17
Ladil som skylink pomocou fastscanu a ten ponuka programy z obidvoch druzic.
Totizto pozeram len programy skylink.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2014 - 22:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4738
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
Aaa?!
Nepíšeš s akým výsledkom?!
Skúšal si nastaviť tuner podľa odkazu, ktorý sem vložil "Steiner"?!
Scen programov preveď ručne (bez fastscanu), zo zapnutým sieťovým vyhľadávaním a zapnutým výmazom predošlých programov!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stanica nenajdena
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2014 - 11:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2010 - 20:48
Příspěvky: 17
Pohral som sa s nastavenim tunera ako doporucil steiner a slape to super.
Vdaka za rady vsetkym.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk