e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 20:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: showbox a klient smart wi I
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2014 - 10:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 15
Poděkoval: 2 krát
Používám smartwi a kartu skylink ice. Vše fungovalo s Vantage 7100 bohužel Vantage už umřel , tak jsem koupil vitamin pro 256 , ale klient mi ve slotu nefunguje (origo karta ano) , jaký softcam použít aby fungoval a jak ho do přístroje dostanu , tento přístroj mám v ruce poprvé.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: showbox a klient smart wi I
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2014 - 12:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Funkčný je iba spodný CI slot.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: showbox a klient smart wi I
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2014 - 13:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 81
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
vojtalojza napsal:
Používám smartwi a kartu skylink ice. Vše fungovalo s Vantage 7100 bohužel Vantage už umřel , tak jsem koupil vitamin pro 256 , ale klient mi ve slotu nefunguje (origo karta ano) , jaký softcam použít aby fungoval a jak ho do přístroje dostanu , tento přístroj mám v ruce poprvé.


asi je třeba aktualizovat soft ve smartWi , a pro Vitamin mít nastavenou ICE kartu , ale to asi máš když ti karta samostatně funguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: showbox a klient smart wi I
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2014 - 21:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
tam staci oscam nastavit tak, aby kartu detekoval ako T0 s caid 0D96 . Prednastavene parametre su pre origo karty, nie smartwi nahrady .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk