AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=59320
Stránka 1 z 1

Autor:  matko4700 [ 16.Srpen 2014 - 19:03 ]
Předmět příspěvku:  Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

Nazdar,
chcel by som si nahrat novy image ktory vie pracovat s emu cccam.skusal som vsetky mozne postupy ale zial negativne.Nakopiroval som si image na usb kluc (fat 32)ale zial mi ho nenaslo.Prijimac ma najnovsi softver a ziadne upravy uz netreba realizovat.Mam nainstalovany mgcamd ale ten po cca troch mesiacoch skapal.Vie mi niekto prosim poradit aky image a ako instalovat cez usb.Vopred dakujem.

Autor:  k.o.h.u.t. [ 16.Srpen 2014 - 20:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

Dej si tam NOR Enigmu 2 Sapro USB. (viewtopic.php?f=224&t=54568). Stačí stáhnout a pak rozbalit na naformátovaný USB disk.

Pokud chceš i EMU, tak musíš použít MGCamd, OSCam-ymod, vše je v addons.
Pokud trváš na CCCam, tak CCCam pro SH4 není, pouze můžeš zvolit variantu OSCam s CCCam protokolem, ale nepůjde Ti EMU.

Autor:  matko4700 [ 17.Srpen 2014 - 18:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

dik za radu.mgcamd mi ide ale po pol hodke prestane ist ako keby mu vadil nejaky zapis.doteraz mi to islo v pohode neviem co sa deje.

Autor:  k.o.h.u.t. [ 18.Srpen 2014 - 2:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

a MGCamd se Ti sekne vzdy po pulhodine a musis delat restart?

Autor:  matko4700 [ 18.Srpen 2014 - 7:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

mgcamd vypadne a niekedy nabehne az na druhy den.ale vcera vecer som preinstaloval mgcamd a config som nemenil nechal som povodny a islo.uvidime dnes.

Autor:  matko4700 [ 19.Srpen 2014 - 7:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

tak mgcamd je total dead a skusal som oscam 9003 cez web if.aj sa pripoji na server ale obraz nikde.a bcas vypise demuxer no suitable readers foud that can be used for decoding.

Autor:  k.o.h.u.t. [ 20.Srpen 2014 - 18:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

MGCamd není určitě total dead a o OSCamu platí to samé.
Odinstaluj ten MGCamd, nainstaluj ho znovu a doplň si nakonec newcamd.list

Pokud máš OSCam, je potřeba správně zvolit nastavení cardserveru dle typu karty kterou máš ve čtečce a doplnit si případně vzdálenou čtečku.

Autor:  matko4700 [ 21.Srpen 2014 - 13:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

uz som rozbehol oscam a zatial fici.dakujem za rady.este jena otazka ohladom showbox vitamin.existuje pre tento prijimac wi-fi adapter?alebo je ho mozne sparovat aj s inymi znackami?

Autor:  k.o.h.u.t. [ 21.Srpen 2014 - 13:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox Vitamin 5000 HD e2 pro-nahratie noveho image

viewtopic.php?f=223&t=55182

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/