e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 08.Prosinec 2019 - 22:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2014 - 15:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Únor 2011 - 12:03
Příspěvky: 64
satelitni prijimac: AB CRB 752 HD,VU+Solo 4K
Místo/Bydliště: okr.Sobrance
Zdravim ,kolegoj asi po pol roku ,prestal Vitamin bootovať E2,všetko šlo v pohode,ale teraz len vypiše ON a dalej nič.Skušal som mu aj iny USB s nahratym Image -E2,,aj som skušal prechod nazad na Orig SW,ale nič stale mu ostane len-ON.Kde može byť chyba,vie niekto poradiť?

_________________
DM 800 HD-SE, AB CRBOX 752 HD-Combo, VU+Solo 4K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2014 - 16:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 81
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Připoj ho kabelem RS232 k počítači a vypíše Ti co tam je ted nahráno ,
jestli je železo po bouřce K.O. z toho poznáš jestli nic nevypíše .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2014 - 18:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Únor 2011 - 12:03
Příspěvky: 64
satelitni prijimac: AB CRB 752 HD,VU+Solo 4K
Místo/Bydliště: okr.Sobrance
No prave že mi nevypiše nič,na displeji stale skonči s ON,a na obrazovke nič,lebo ho ani nenabotuje,lebo som skušal,že ho zmenim zase na povodny Sw-orig.,je nefunkčny,spojenie cez Rs-232-žiadne.

_________________
DM 800 HD-SE, AB CRBOX 752 HD-Combo, VU+Solo 4K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2014 - 23:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Ak nie si ďaleko od PB tak by som to riešil asi takto: :D
viewtopic.php?f=223&t=56278

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2014 - 23:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 238
Poděkováno: 4 krát
Tak v tom případě po těch pokusech Ti asi pomůže nejrychleji V.F. alias Dlehé Pole , z Povážské B.

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2014 - 4:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
show-man napsal:
Tak v tom případě po těch pokusech Ti asi pomůže nejrychleji V.F. alias Dlehé Pole , z Povážské B.



jj, kamrade showboxiky nam po case enigma zlikviduje.. bud to tam pan inzinir sida nieco dototo ale cim dalej tym viac sa vracaju boxy po prerabke na enigmu, dokonca sa vratia aj po tyzdni dvoch ked sa daju s5 na povodny soft. RAM-ky su na konci so zivotnostou, procak kuri jak divy - ak mam zrovna po ruke menim tam chladice za vacsie, ale stale sa to deje
typicka hlaska v konzole po vrateni na orig soft vyzera asi takto:

BOOT
=========================
ST7111 (0xC0)
MODEL : VITAMIN HD 5000
H/W VER : 00.01.00.00
S/W VER : 00.00.99.26
DATE : Apr 23 2010
TIME : 11:05:53
=========================

OSD_CloseViewPort() error : ST_ERROR_INVALID_HANDLE, 681
Unable to disable the HDMI:1 !


what is this ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2014 - 10:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Únor 2011 - 12:03
Příspěvky: 64
satelitni prijimac: AB CRB 752 HD,VU+Solo 4K
Místo/Bydliště: okr.Sobrance
Inak tu upravu dosky s tym kondikom som spravil tiež,a nepomohlo to,ten moj.deťom zatiaľ funguje -E2.Tak diky za rady.

_________________
DM 800 HD-SE, AB CRBOX 752 HD-Combo, VU+Solo 4K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2014 - 12:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 81
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Asi bych doporučil držet se nastavení TV out na 1080i místo1080P ,
1080P ma smysl snad pro BlueRay VOB a procesor a RAM bude mín zatížená .
Platí hlavně pro předělávky na E2 , kdy přijímač už má své nejlepší léta za sebou .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2014 - 12:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
s@pro napsal:
Asi bych doporučil držet se nastavení TV out na 1080i místo1080P ,
1080P ma smysl snad pro BlueRay VOB a procesor a RAM bude mín zatížená .
Platí hlavně pro předělávky na E2 , kdy přijímač už má své nejlepší léta za sebou .


nie nie, to neni o nastaveni rozlisenia.. trakto skonci do mesiaca kazdy jeden box co bol prerobeny na enigmu stal sa nestabilny a nasledne porom sa vratil na povodny soft a po mesiaci stoji na jentej hlaske pri boot-e a na display je ON


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2014 - 13:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3380
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Jeden taký (švagrov, E2 nestabilná - vrátený pôvodný soft) mi ešte stále žije a aj dobre funguje od 15.3.2014.
Teraz si spomínam, to bol ten v minulosti reklamovaný cez Agem, už bolo v ňom bantované čosika. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vitamin-vypisuje ON.
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2014 - 15:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
Steiner napsal:
Jeden taký (švagrov, E2 nestabilná - vrátený pôvodný soft) mi ešte stále žije a aj dobre funguje od 15.3.2014.
Teraz si spomínam, to bol ten v minulosti reklamovaný cez Agem, už bolo v ňom bantované čosika. :D



jj, obycajne HW berzie 1.0 a 1.1 su postihnute tymto neduhom... matne si spominam, ale myslim ze ty si vsetky boxy mal hw verzia 1.2 asik 10/2011


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk