e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 12:15

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 10:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zravim vsetkych po tyzdnovej odstavke boxu mi blbne prepinanie stanic a to tak ze dam markizu ide prepnem na joj ide a dam spat markizu a nejde deje sa to nezavisle od stanice je to nahodne vsimol som si ze ked nejde stanica cpu boxu ide na 90percent zapisi su ok. imege som vymenil aj usb ale stale to iste.Moj box vitamin 5000hd sovt _Hyperion2_Steiner Vdaka za napady.

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 11:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Vyskúšaj aj Hyperion3 či sa nebude správať inak:
viewtopic.php?f=224&t=54906

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 11:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Steiner napsal:
Vyskúšaj aj Hyperion3 či sa nebude správať inak:
viewtopic.php?f=224&t=54906


A netreba menit loader? ja mam este ten stary.

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 11:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Nahrať 2 súbory na USB klúčik a vyskúšať nie je nič zložité. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 12:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Steiner napsal:
Nahrať 2 súbory na USB klúčik a vyskúšať nie je nič zložité. :)


To som spravil a primac ostane na on

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 12:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
jozko1984 napsal:
Steiner napsal:
Nahrať 2 súbory na USB klúčik a vyskúšať nie je nič zložité. :)


To som spravil a primac ostane na on


Loader mam HDSTB V1.70 nebude chyba v tom

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 14:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
No ano jasné, a do tej Považskej sa ti nechce ísť dať porobiť čo treba? alebo poslať to tam? :)
viewtopic.php?f=223&t=56278

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 14:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
Steiner napsal:
No ano jasné, a do tej Považskej sa ti nechce ísť dať porobiť čo treba? alebo poslať to tam? :)
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=56278


co ti poviem kamarade... cez PM riesim typka co je tak hnily to poslat ze si radsej objednal nejaku hyunday nand z aliexpresu, ked som mu povedal ze ja davam hynyxy tak uz ide objednavat aj tu a ceresnicka na torte bola ked zacal pytat servisny manual... Relu chlape tewbe musi j*bat ale od pol pasa nahor !! miesto 14 € + postovne co by si za to dal uz teraz to mas pri svojpomoci minimalne na 20-cke a este nevies co kde a ako ... ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 15:33 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 03.Červen 2009 - 9:40
Příspěvky: 559
Ja neviem preco si tu na fore vybavujes ksefty cez PM.
Forum je predsa o diskusii.

PS: To ja len preto lebo tu poukazujes na nieco co tu sam robis.

_________________
IPBox9900, 1xDVB-S2, HDD-500GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 15:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
namorr napsal:
Ja neviem preco si tu na fore vybavujes ksefty cez PM.
Forum je predsa o diskusii.

PS: To ja len preto lebo tu poukazujes na nieco co tu sam robis.


šípoši, ja si nic nevybavujem.. len konstatujem.. a to su 2 rozdielne pojmy.. ja ti to niekedy nakreslim... :P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 23:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Do tej povazskej by som ho aj poslal len neviem ako dlho to potrva ja nemam doma nahradne boxi. Ale teraz k problemu chcel som vediet co moze bit pricina ked cely cas s tym softom fugoval ako ma zeby to bola zla flesh? A este som si vsimol ze ak prepnem na inu stanicu tak na displey ostane nazou tej povodnej a na telke zmeni na novu s tym ze nespusti obraz ani zvuk zapisi su ok ale niekedy ukazuje ze hbo je volny program,prepnem nanho piaty krat a ono nabehne.Dajte niekto nieaky napad ak viete.vdaka

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 23:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
jozko1984 napsal:
Do tej povazskej by som ho aj poslal len neviem ako dlho to potrva ja nemam doma nahradne boxi. Ale teraz k problemu chcel som vediet co moze bit pricina ked cely cas s tym softom fugoval ako ma zeby to bola zla flesh? A este som si vsimol ze ak prepnem na inu stanicu tak na displey ostane nazou tej povodnej a na telke zmeni na novu s tym ze nespusti obraz ani zvuk zapisi su ok ale niekedy ukazuje ze hbo je volny program,prepnem nanho piaty krat a ono nabehne.Dajte niekto nieaky napad ak viete.vdaka



nepises ci to mas na usb, alebo ci uz nand verziu. v prvom pripade skus vymenit usb kluc a nainstaluj nanovo steinerove image, v druhom pripade daj tovarenske nastavenie a razom uvidis ci je to hw vada alebo to je v rukach


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2014 - 23:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
dlhe_pole napsal:
jozko1984 napsal:
Do tej povazskej by som ho aj poslal len neviem ako dlho to potrva ja nemam doma nahradne boxi. Ale teraz k problemu chcel som vediet co moze bit pricina ked cely cas s tym softom fugoval ako ma zeby to bola zla flesh? A este som si vsimol ze ak prepnem na inu stanicu tak na displey ostane nazou tej povodnej a na telke zmeni na novu s tym ze nespusti obraz ani zvuk zapisi su ok ale niekedy ukazuje ze hbo je volny program,prepnem nanho piaty krat a ono nabehne.Dajte niekto nieaky napad ak viete.vdaka



nepises ci to mas na usb, alebo ci uz nand verziu. v prvom pripade skus vymenit usb kluc a nainstaluj nanovo steinerove image, v druhom pripade daj tovarenske nastavenie a razom uvidis ci je to hw vada alebo to je v rukach


Vsetko som skusal novy inage novy kluc aj tovarenske a mam to na usb

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2014 - 0:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
jozko1984 napsal:
dlhe_pole napsal:
jozko1984 napsal:
Do tej povazskej by som ho aj poslal len neviem ako dlho to potrva ja nemam doma nahradne boxi. Ale teraz k problemu chcel som vediet co moze bit pricina ked cely cas s tym softom fugoval ako ma zeby to bola zla flesh? A este som si vsimol ze ak prepnem na inu stanicu tak na displey ostane nazou tej povodnej a na telke zmeni na novu s tym ze nespusti obraz ani zvuk zapisi su ok ale niekedy ukazuje ze hbo je volny program,prepnem nanho piaty krat a ono nabehne.Dajte niekto nieaky napad ak viete.vdaka



nepises ci to mas na usb, alebo ci uz nand verziu. v prvom pripade skus vymenit usb kluc a nainstaluj nanovo steinerove image, v druhom pripade daj tovarenske nastavenie a razom uvidis ci je to hw vada alebo to je v rukach


Vsetko som skusal novy inage novy kluc aj tovarenske a mam to na usb


tak potom ti odisla RAM ..
urcite to nemas nejaky teščo USB kluc ale aspon nejakeho rychleho kingstona ? myslim ze kdesi bol zoznam vhodnych USB klucov.. nachadza sa tam ten tvoj ?
kazdopadne prvy predpoklad na to aby ti fungovala enigma v nand je to ze ti funguje aj na USB, pokial uz na usb mas sem tam zelenacov, alebo mrznutie aj ked mas "rychle" usb tak ti prerabka neriesi problem... len dozit to na offic image.. s hw fixami z enigmy sa to vcelku da


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 0:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak chlapi primac uz nejde vobec po nahrati noveho image a spusteni nacitava normalne naskoci stanica T.3 bez obrazu a na dispey svieti Booting. menu ide normalne ked prepinam tak sa stava ze na displey ostene povodna stanica ale soft ju prepne.Dajte niekto typ komu mozem poslat box a ci sa vobec oplati opravovat ho.ps box je original od sapra bez upravy nor

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 1:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
jozko1984 napsal:
Tak chlapi primac uz nejde vobec po nahrati noveho image a spusteni nacitava normalne naskoci stanica T.3 bez obrazu a na dispey svieti Booting. menu ide normalne ked prepinam tak sa stava ze na displey ostene povodna stanica ale soft ju prepne.Dajte niekto typ komu mozem poslat box a ci sa vobec oplati opravovat ho.ps box je original od sapra bez upravy nor


ako vies ze je to TA3 ked ti svieti booting ? nejak som to nepochopil.. kedze nieco startuje - teda po anglicky bootuje predsa nemoze ist nic.. a inak sa dal cakat takyto vysledok po tvojich experimentoch... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 16:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
na dispalyi svieti spravne . staci stlacit Menu a pokracovat v nastaveni .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 16:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
revis napsal:
na dispalyi svieti spravne . staci stlacit Menu a pokracovat v nastaveni .


pocky ale on pise ze mu hra ta 3 a svieti booting, cize po nahrani ide cisty image to jest musi si prejst najskor konfiguraciu, jazyka + anteny a az potom ho pusta do ladenia.. ci mam to brat tak ze nahral nejaky backupovy image ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 16:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3378
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
Ja som v customized images nechával predvolenú TA3.
Treba si zmeniť Diseq, inak nie je signál, a bez signálu to asi nepôjde. :D
Ja mám tak ako som uviedol:
viewtopic.php?f=224&t=55020&start=3
Treba to hrubé červené aj prečísať !!!

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s prepinanim
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 19:21 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 752
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 20 krát
E2 od steinera je hotová záloha zo sttingom čiže by to malo byť s tou TAtry správne


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk