e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2018 - 7:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 139 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2014 - 14:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
sida napsal:
DAW11 napsal:
potřeboval bych poradit s diskem . jakykoliv disk ať už usb hdd nebo fleška jde formatovat /inicializovat pouze do vfat . ostatní vyhodí vždy chybu . disky mam pořad stejne na prvni enigmě nand 256 z listopadu 2013 nebyl problem nevim jak by to šlapalo na talismanu ten jsem mel jen tyden přechodne. je chyba jen u mně??

JJ je tam chyba.
Zkus prilozeny soubor prejmenovat na Harddisk.py , nakopirovat do /usr/lib/enigma2/python/Components/, restart enigmy a zkusit znovu inicializace.



nepomohlo .. tož pořad stejna chyba... :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2014 - 16:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
DAW11 napsal:
nepomohlo .. tož pořad stejna chyba... :-(

Tak jsem pastni tu chybu. pokud mozno z konsole. Device manager jsi zkousel taky ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2014 - 17:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
sida napsal:
DAW11 napsal:
nepomohlo .. tož pořad stejna chyba... :-(

Tak jsem pastni tu chybu. pokud mozno z konsole. Device manager jsi zkousel taky ?



ok ..tož tu je vypis s hyperterminalu device manager to same.. nakonec jsem to vyřešil ale posvém... nabootoval jsem fat hyperion 4.5 a v nem udelal format disku a po te přebootoval a v nand připojil disk :D ale globalní problem to neřeší....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 19:23 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
revis napsal:
Test Capitol Vitamin 15.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

Ahoj dovolil jsem si upravit vánočné bootlogo : :poklona:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 21:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 93
Poděkoval: 10 krát
emilsat napsal:
revis napsal:
Test Capitol Vitamin 15.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

Ahoj dovolil jsem si upravit vánočné bootlogo : :poklona:


Zdravim chcem sa spytať prečo sa mi to vianočné logo tam nezobrazi ,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 21:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
asi preto lebo si si súbor bootlogo.mvi nenahral do /boot/ vo vitamine :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2014 - 8:09 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Steiner napsal:
asi preto lebo si si súbor bootlogo.mvi nenahral do /boot/ vo vitamine :)

Chybu jsem udělal já špatně označení soubor .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 13:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2010 - 11:40
Příspěvky: 86
Poděkoval: 4 krát
ahoj

ako je to s podporou usb dvb-t je nejaka ?

:thankyou:

_________________
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 16:57 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
jakub969 napsal:
ahoj

ako je to s podporou usb dvb-t je nejaka ?

:thankyou:

Pokud bude možnost stahnout ovladače k danému usb-dvb-t , proč ne ? Ale pluginech nic není .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 17:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
neni to tak jednoduche. musi se udel dost velke zasahy do playeru a pak je to dost nestabilni.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 17:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červen 2008 - 21:17
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreamsky 7500
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Také malé info - je možné vypnúť napájanie usb po vypnutí boxu do standby?
Mám tam napojený ventilátor a chcem aby sa vypínal.
Díki za odpoveď.

_________________
Dreamsky NXP 256 HD, Showbox Vitamin 5000 HD,Xtrend ET7500,Skylink 3x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 18:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
standby predsa box v podsate nevypína, tiež potrebuje chladiť keď už je to potrebné pri zapnutom stave :D
a deep standby už vypne zrejme aj napájanie usb

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 18:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červen 2008 - 21:17
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreamsky 7500
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
deep standby - je v pohode vypne aj usb ale ten dlhý start potom.
Cez vianoce som dost dlho pozeral TV a zacal sa mi sekat box (zamrzal) tak som tam dal chladiacu dosku urcenu pre notebook napajana je z usb a som zvedavy co sa bude diat.
sw - Capitol NAND256 - flash verzia z 15.12.14.

_________________
Dreamsky NXP 256 HD, Showbox Vitamin 5000 HD,Xtrend ET7500,Skylink 3x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2014 - 15:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červen 2008 - 21:17
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreamsky 7500
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Vyriešené vetrák zapnem do usb v TV a keď vypnem box cez hdmi-cec sa vypne aj Tv a vetrák.

_________________
Dreamsky NXP 256 HD, Showbox Vitamin 5000 HD,Xtrend ET7500,Skylink 3x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 9:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
zarim napsal:
Vyriešené vetrák zapnem do usb v TV a keď vypnem box cez hdmi-cec sa vypne aj Tv a vetrák.


Zdravím , můžu znát nastavení hdmi-cec která položka vypne usb jelikož jsem to zkoušel a nedošel na to, mne se hdd nevypne stále na něm svítí power.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 11:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
A takéto niečo nepomáha ? :
Menu - Nastavenia - Systém - Pevný disk - Uspať pevný disk po ....

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 11:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Leden 2013 - 19:02
Příspěvky: 12
Kdyby jsi pozorně četl předcházející příspěvek,tak zjistíš že větráček má zapojený v USB v televizi a přes hdmi-cec vypíná televizi i satelit dálkovým ovladačem od Vitamínu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 14:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
Steiner napsal:
A takéto niečo nepomáha ? :
Menu - Nastavenia - Systém - Pevný disk - Uspať pevný disk po ....


ne bohužel tohle ni nějak nefunguje.. asi si to nerozumí s převodnikem sata /ubs co je v externím disku. :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 14:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
Rici.S napsal:
Kdyby jsi pozorně četl předcházející příspěvek,tak zjistíš že větráček má zapojený v USB v televizi a přes hdmi-cec vypíná televizi i satelit dálkovým ovladačem od Vitamínu.


to sem přehlidl :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 15:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim, jakou verzi oscamu lze pouzivat pro Capitol s Vitaminem? S Taslismanem jsem pouzival sh4-amino odtud http://download.oscam.cc/index.php?&dir ... /sh4-amino ale ted mi to nechce nejak makat. Nezacne vubec dekodovat ani z lokalni karty. Tu se mi mochodem nedari vubec nacist. Pouzil jsem oscam co tu nekdo daval s tim modernim designem. Ten sice funguje ale mam problem s tim ze mi odmita preferovat lokalni ctecku a po case zacne dekodovat ze sharingu a lokalni ctecku musim rucne restartovat aby z ni zas zacal cist. Nejaky typ?

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 139 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk