AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Capitol enigma2
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=60300
Stránka 7 z 7

Autor:  zarim [ 31.Prosinec 2014 - 15:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Ja mám Capitol NAND 256, oscam 9003, nastavenie mám Select Card Server - oscam-skylink-ice, a zatial to číta ako má.

Autor:  Benny [ 31.Prosinec 2014 - 15:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

ty mas ale jen kartu v prijimaci jinak nic ne? A config mas predpokladam ten co je tam default po flashy

Autor:  copi [ 08.Leden 2015 - 21:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Pánové,

jde vám měnit hlasitost u Dolby Digital zvukové stopy? Mě teda ne. Hlasitost je konstantní, i když se indikátor hlasitosti mění. Pokud to stáhnu na minimum, zvuk ztlumí skokově a úplně.

Autor:  Steiner [ 08.Leden 2015 - 22:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Nemôžem si pomôcť, ale akosik to vyzerá že Capitol E2 je asi tá najhoršia E2 pre Vitamin,
to že je na novšom kernely a pod. je druhá a v tomto prípade asi nepodstatná vec, nemôžem si pomôcť, tak to jednoducho vidím. Nároky na pamäť jak sviňa a efekt žádny. No nic. :D

Autor:  dlhe_pole [ 08.Leden 2015 - 23:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Steiner napsal:
Nemôžem si pomôcť, ale akosik to vyzerá že Capitol E2 je asi tá najhoršia E2 pre Vitamin,
to že je na novšom kernely a pod. je druhá a v tomto prípade asi nepodstatná vec, nemôžem si pomôcť, tak to jednoducho vidím. Nároky na pamäť jak sviňa a efekt žádny. No nic. :D


tak tak .. je to hatlana patlana usita horucou ihlou..
aj ja som s5 na image z 9.12 a raz isto odskusam tu polsku.. tipujem ze to bude nebo a dudy.. a to nechcem do nikoho rypat, ale polak proste umi ... :D

Autor:  RAMSES [ 28.Leden 2015 - 10:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

ramses, ramses !

:poklona: :poklona:

Autor:  majkofric [ 29.Leden 2015 - 0:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Capitol enigma je ](*,) ale za to PKT HYPERION v4.5 :smoke:

Autor:  emilsat [ 25.Únor 2015 - 7:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

majkofric napsal:
Capitol enigma je ](*,) ale za to PKT HYPERION v4.5 :smoke:

Download - enigma2 image / new enigma2 pre vitamin - k otestovaniu build 22.02.2015
máš možnost testovat ! včera jsem ji skoušel vypadá líp hlavně obraz .

Autor:  Otylka [ 27.Únor 2015 - 16:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Zdravím všechny. U mě znatelný posun k lepšímu. Verze Capitol od Sapra a Hyperion 4.5 PKT u mě konečně stabilní bez věčného zamrzání :clapping: Před tím jsem měl verzi Talisman a po přidání nových HD programů začal box často zamrzat aj třikrát za večer zámrz - zeměkoule - zadní vypínač hrůza. Nechci to zakřiknout, ale momentálně jedu na Capitol a OK. Snad jen to přehrávání filmů v AVI formátu to není do teď vyřešené. Přehraje mi 2-3 minuty pak se obraz zastaví a box na nic nereaguje - opět tvrdý restart!

Autor:  Otylka [ 15.Březen 2015 - 22:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Tak jsem to asi přechválil. Šlo to asi týden bez záseku, ale ted´ už je to opět starý známý zamrzač Vitamin. Zase je schopen klidně třikrát za den vytuhnout. Zvlášť když nahrávám nějaký film tak je to k nas.... :(

Autor:  By.Bob [ 16.Březen 2015 - 12:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Otylka napsal:
Tak jsem to asi přechválil. Šlo to asi týden bez záseku, ale ted´ už je to opět starý známý zamrzač Vitamin. Zase je schopen klidně třikrát za den vytuhnout. Zvlášť když nahrávám nějaký film tak je to k nas.... :(

urcite se stim da neco delat. 1. jaky používáš skin? muze ti to dělat klidne nejaky pkugin. Avi format je nezmar sice muze byt oznacen avi ale pritom to muze mit jiny codek a te je u sh4 enigma2 problem a ne jen na capitolu ale na vsem.
Vyzkousej jiny hdd i ten ti to muže delat.
hdd mas jen na nahravani nebo tam mas i picony a jine doplnky? skus popsat podrobneji situaci a urcite se najde reseni.

Autor:  Otylka [ 19.Březen 2015 - 1:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Ahoj a díky za pomoc. Ale nevim jestli se v mém případě s tím dá něco dělat. Co se týká zamrzání, měl jsem box dvakrát v Sapru na opravě a nikdy nic nevyřesili. Skin mám ten základní tuším Elgato a ani žádné pluginy navíc jsem neistaloval. Verze Capitol od Sapra. Hdd Verbatim 500GB naformátovaný vo Vitamině na ext3 nahrávání a přehrávání OK. Protože mám v PC Windows tak AVIčka mám na fleshce Kingstone 16 GB FAT 32. Dcerka chce občas pustit nějaké pohádky tak musim přehodi káblíky na starou Arivu 200, ta s tím nemá vůbec žádný problém. Bohužel stabilita a přehrávání videosouborů je na straně Arivy. Obraz už nikoli.

Autor:  By.Bob [ 19.Březen 2015 - 1:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Otylka napsal:
Ahoj a díky za pomoc. Ale nevim jestli se v mém případě s tím dá něco dělat. Co se týká zamrzání, měl jsem box dvakrát v Sapru na opravě a nikdy nic nevyřesili. Skin mám ten základní tuším Elgato a ani žádné pluginy navíc jsem neistaloval. Verze Capitol od Sapra. Hdd Verbatim 500GB naformátovaný vo Vitamině na ext3 nahrávání a přehrávání OK. Protože mám v PC Windows tak AVIčka mám na fleshce Kingstone 16 GB FAT 32. Dcerka chce občas pustit nějaké pohádky tak musim přehodi káblíky na starou Arivu 200, ta s tím nemá vůbec žádný problém. Bohužel stabilita a přehrávání videosouborů je na straně Arivy. Obraz už nikoli.

Ahoj tak asi tak to bych to resil.
Pokud problem pretrvava i po reklamaci u sapro a nic se nezlepsilo a jedes na zakoupenou kartu skylink a nebo upc ditect a zamrza je pravdepodobne problem HW a to bych po 3 reklamaci chtel vratit penize a nebo vymenit za jiny kus.. Pokud jedes na share muze to delat configi v konfiguraci.
Jeste me napada jestli ti to nedela konvektor LNB muze byt spatny a muze ti proto zamrzat obraz a tim se pak prijimac spomali nebo procesor je pak hodne vytizen a snazi se pracovat na 100% a to pak hodne spomali az uplne zastavi prijimac zamrzne.
podej informace o prijmu jetli to dela na kartu a nebo share.

Autor:  Otylka [ 19.Březen 2015 - 23:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

By Bob moc si vážím si tvé ochoty, díky. Ale zdá se mi že ten problem je asi v HW. Je už to 3 roky- dědek Vitamin. Jedu na kartu Skylink ICE výměna a vyměnil jsem kabel, monoblock za singl konvertor, znovu nastavení paraboly, ale po napsání toho článku už jede 3 den bez zámrzu. To je vážně neuvěření :) Vždy když mu pohrozým tak začne sekat latinu. Je jak malé děcko :D Však ono se to zase projeví až bude MS v hokeji, jako při olympiádě, to zamrzal jak blázen :D

Autor:  By.Bob [ 20.Březen 2015 - 13:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Otylka napsal:
By Bob moc si vážím si tvé ochoty, díky. Ale zdá se mi že ten problem je asi v HW. Je už to 3 roky- dědek Vitamin. Jedu na kartu Skylink ICE výměna a vyměnil jsem kabel, monoblock za singl konvertor, znovu nastavení paraboly, ale po napsání toho článku už jede 3 den bez zámrzu. To je vážně neuvěření :) Vždy když mu pohrozým tak začne sekat latinu. Je jak malé děcko :D Však ono se to zase projeví až bude MS v hokeji, jako při olympiádě, to zamrzal jak blázen :D

nz je to skutecne HW musis se stim smirit a nebo to vymenit za jiny nez zacne ms hockey..

Autor:  Otylka [ 21.Březen 2015 - 1:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Ahoj BY Bob myslíš že má cenu jít znova do Vitaminu nebo HD Boxu, které sú cenově nejdostupnější? Další linux přístroje typu třeba Xtred... jsou od 4000Kč a výš.

Autor:  By.Bob [ 21.Březen 2015 - 1:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Otylka napsal:
Ahoj BY Bob myslíš že má cenu jít znova do Vitaminu nebo HD Boxu, které sú cenově nejdostupnější? Další linux přístroje typu třeba Xtred... jsou od 4000Kč a výš.

Ahoj jako zastáncem sh4 přístrojů bych šel co hdbox 9105+ ale že sh4 pomalu konči bych určíte šel do Xtrend ET 7500HD já jej mam a myslím si že je to hodně dobré železo. ne každý mipsl se vyrovná obrazu na sh4 přijímačů ale xtrend et7500. určíte bys neudělal spatně s ET7500. zaleží na financích a co bys od přijímače očekával aby uměl. na et je pravidelná noční podpora jak s ofiko xta tak i s jiných jako třeba openatv, openpli, VTI, a další..
je to vše jen o financích.
SH4 přijímače budou nahrazovaný ARM procesory a nebude to dlouho trvat a nebude žádná podpora img.

Autor:  zarim [ 21.Březen 2015 - 9:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Mám dotaz.
Mám xtrend 7500 a píšeš že je tam pravidelná nočná podpora - na et je pravidelná noční podpora jak s ofiko xta tak i s jiných jako třeba openatv, openpli, VTI, a další..
Ako zistí že mi to funguje?

Autor:  By.Bob [ 21.Březen 2015 - 10:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

zarim napsal:
Mám dotaz.
Mám xtrend 7500 a píšeš že je tam pravidelná nočná podpora - na et je pravidelná noční podpora jak s ofiko xta tak i s jiných jako třeba openatv, openpli, VTI, a další..
Ako zistí že mi to funguje?

Ahoj tohle tema ale patri do Extrendu a ne do hd-boxu ale odpovim ti ale pristi dotaz na xtrend pis do sprvneho tematu a to je sekce Extrend dekuji.
odpoved na tvuj dotas je:: v menu das jen aktualizaci software a nechas to aktualizovat prece.. trva to podle toho kolik toho tam je.. ale doporucuji ji delat alespon 1 za 2 dny. na xta je spoleh nebo se zameruji jen na xtrend pli ma obcas nejake problemy ze co jde na jedne aktualizaci na druhe nejde.
Snad sem ti odpovedel a priste pis do spravneho vlakna abych to nemusel presunovat. dekuji

Stránka 7 z 7 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/