AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Capitol enigma2
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=60300
Stránka 3 z 7

Autor:  samkooke [ 28.Listopad 2014 - 20:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

hello sapro for hdbox???thanks.

Autor:  liborek3 [ 29.Listopad 2014 - 10:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

tak usb verze kapitol puká a puká,takže žádná změna

Autor:  zarim [ 29.Listopad 2014 - 12:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Je pravda že niektoré programy trocha pukajú ale ide to dosť stabilne, od včera bez výpadku (reštartu).Zatial som skúšal len pozeranie + nahrávanie.Pre mňa lepšia verzia ako Talisman.Čas ukáže.Zatial velká vďaka tvorcom softu. :thankyou:

Autor:  dlhe_pole [ 29.Listopad 2014 - 12:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

liborek3 napsal:
tak usb verze kapitol puká a puká,takže žádná změna


no to bude asi tym ze je to skor HW ako sw problem

Autor:  show-man [ 29.Listopad 2014 - 13:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

dlhe_pole napsal:
liborek3 napsal:
tak usb verze kapitol puká a puká,takže žádná změna


no to bude asi tym ze je to skor HW ako sw problem



HW asi ne , spíš někde v driverech v E2 ,průběžně se hledá kdy může být zakopaný pes .
Dělá to jen na některých telkách - některých LG , TV pouští zvuk až když zasynchronizuje obraz , a ty LGiny mají ten čas nastavený dost nakrátko , možná by to mohlo jít i někde v servisním menu telky než se najde původ toho .

Autor:  dlhe_pole [ 29.Listopad 2014 - 13:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

show-man napsal:
dlhe_pole napsal:
liborek3 napsal:
tak usb verze kapitol puká a puká,takže žádná změna


no to bude asi tym ze je to skor HW ako sw problem



HW asi ne , spíš někde v driverech v E2 ,průběžně se hledá kdy může být zakopaný pes .
Dělá to jen na některých telkách - některých LG , TV pouští zvuk až když zasynchronizuje obraz , a ty LGiny mají ten čas nastavený dost nakrátko , možná by to mohlo jít i někde v servisním menu telky než se najde původ toho .



ano, ale to by urobilo iba raz pri prepnuti, ale tu to robi pravidelne, preto mam pocit ze sa treba zamerat skor na hw stranku veci. dalsia vec co ma k tomu vedie je to ze vsetky prerabane boxy skusam na tej istej telke a boli aj kusy kde som nepostrehol to praskanie pri normalnom nastaveni.. zjavne bolo az pri ubrani zvuku na sat a pridani na TV, avsak boli aj kusy kde to vyslovene posobilo rusivo uz pri defaultnom nastaveni

Autor:  furko [ 29.Listopad 2014 - 17:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Možno mám vydarený kus ale nepostrehol som žiadne pukanie zvuku na plazme Samsung.
Ale zas som postrehol výpadky oscamu-api,čierny obraz na niektorých kanáloch a nenačítalo mi tam ani epg ale po reštarte oscamu všetko OK. Ešte potestujem a skúsim dať inú binárku.

Autor:  dlhe_pole [ 29.Listopad 2014 - 17:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

furko napsal:
Možno mám vydarený kus ale nepostrehol som žiadne pukanie zvuku na plazme Samsung.
Ale zas som postrehol výpadky oscamu-api,čierny obraz na niektorých kanáloch a nenačítalo mi tam ani epg ale po reštarte oscamu všetko OK. Ešte potestujem a skúsim dať inú binárku.


ano oscam s dvb-apickom ma poslednych par desiatok verzii problem . skus 9916, maly by byt OK.. je to posledna co som dlhodobejsie terstoval a doteraz chodila ok na vsetkych sh4 pocnuc amikom, cez abipbox a showboxom konciac

Autor:  liborek3 [ 29.Listopad 2014 - 20:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

tak jsem zjistil že ten zvuk nejen že praská přes hdmi,ale on praská i přes optiku,je to jak z gramodesky,aspon bude důvod se toho šmejdu zbavit 8)

Autor:  show-man [ 29.Listopad 2014 - 21:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

liborek3 napsal:
tak jsem zjistil že ten zvuk nejen že praská přes hdmi,ale on praská i přes optiku,je to jak z gramodesky,aspon bude důvod se toho šmejdu zbavit 8)


Kdoví co ti praská , bavíme se tady o tom že u některých TV (zejména LG )je občas slyšet lupání při přepínání kanálu .
pokud Ti něco prská tak to může být něco jiného tak to reklamuj , nebo zjisti co ti praská .

Autor:  liborek3 [ 30.Listopad 2014 - 8:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

mám tv lg,a v ložnici z Teska techniku,když je to propojeno přes hdmi tak to zejména na hd kanálech praská zvuk,jelikož jsem si myslel že to dělá přes hdmi tak jsem čekal na novou enigmu s tím že pak bude problém odstraněn,a jelikož jsem si koupil domácí kino,tak jsem si to propojil přes optiku přímo z showboxu do kina a praská zvuk jak z gramce,tudíž ani ta tv s tím nemá co společného,tak ze mě nedělej blbce, na reklamaci už to bylo,tak jak jsem to tam poslal, tak to i poslali zpět.
ale co se týče stability tak je to v pořádku,protože se mi nestává že bych k tumu 3x za večer musel stoupat a restartovat to kolébkou,tedy po dvou dnech spokojenost. :)

Autor:  dlhe_pole [ 30.Listopad 2014 - 8:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

liborek3 napsal:
mám tv lg,a v ložnici z Teska techniku,když je to propojeno přes hdmi tak to zejména na hd kanálech praská zvuk,jelikož jsem si myslel že to dělá přes hdmi tak jsem čekal na novou enigmu s tím že pak bude problém odstraněn,a jelikož jsem si koupil domácí kino,tak jsem si to propojil přes optiku přímo z showboxu do kina a praská zvuk jak z gramce,tudíž ani ta tv s tím nemá co společného,tak ze mě nedělej blbce, na reklamaci už to bylo,tak jak jsem to tam poslal, tak to i poslali zpět.
ale co se týče stability tak je to v pořádku,protože se mi nestává že bych k tumu 3x za večer musel stoupat a restartovat to kolébkou,tedy po dvou dnech spokojenost. :)


no ty vole vono to bude nejspis problem toho ze to je z tešča vot anglickyho žida !!
probuh vzdyd do tesca davaji vždy 3 tridu to jest nepodarky co bezne nejde prodat v prodejne nebo v eshopu a taky tak reklamovane kusy, páč tam to žgrlici socky koupi..
to jsi fakt na tom tak zle ze musis kupovat v tešču ?

Autor:  rosssss [ 30.Listopad 2014 - 10:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

mas to necim podlozene? ta doba uz je davno pryc .........

Autor:  zarim [ 30.Listopad 2014 - 11:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Včera som to asi prechválil večer 2x samovolný reštart 10 minút po sebe neskôr asi po 2 hodinách tvrdý zámrz pomohol iba vypínač v zadu.V noci som dal nahrávať 400 minút z jedného programu v kuse, ráno tam mám nahrané 262 minút - takže asi samovolný reštart.Dnes ráno opeť tvrdý zámrz - tak nevie vyzerá to ako keby sa tie chyby nabalovali ako to je z windowsmi na začiatku šlapú ako víno postupom času sa spomalujú až ich treba vyčistiť (tý ktorý to vedia) alebo preinštalovať.
Týmto nechcem znevažovať tvrdú pracu vývojárov ale iba píšem postrehy ak to pomôže.

Autor:  liborek3 [ 30.Listopad 2014 - 11:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

jak píšeš že to kupují socky v tesku,tak ta tv alespon bez problému funguje,ale dělá to i na ty lg za 23000,to je taky socka??
ty vole takovýhle debilní odpovědi ani nepiš,protože to ničemu neprospěje,
také jsem psal že to dělá i přes optiku napřímo i bez tv?chytrej člověče,takže si vytáhni souvislost a ne co chceš!

Steiner mi jednou psal že se o tom problému ví tak jsem myslel že se to bude i řešit,proto se snažím dát nějaké postřehy co by bylo možné zlepšit a píšu o té funkčnosti,to je celé!

Pokud to nepůjde zlepšit nic se neděje pošlu to ještě dvakrát do opravny a hotovo,pak si nechám vrátit peníze,mám vu solo a za půl roku sem nemusel k tomu vstát,a dokonce ani k čínskému x solu,akorát se showboxem je od začátku problém,a to jsem snad vyzkoušel vše co se tam dá dát

Autor:  dlhe_pole [ 30.Listopad 2014 - 11:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

liborek3 napsal:
jak píšeš že to kupují socky v tesku,tak ta tv alespon bez problému funguje,ale dělá to i na ty lg za 23000,to je taky socka??
ty vole takovýhle debilní odpovědi ani nepiš,protože to ničemu neprospěje,
také jsem psal že to dělá i přes optiku napřímo i bez tv?chytrej člověče,takže si vytáhni souvislost a ne co chceš!

Steiner mi jednou psal že se o tom problému ví tak jsem myslel že se to bude i řešit,proto se snažím dát nějaké postřehy co by bylo možné zlepšit a píšu o té funkčnosti,to je celé!

Pokud to nepůjde zlepšit nic se neděje pošlu to ještě dvakrát do opravny a hotovo,pak si nechám vrátit peníze,mám vu solo a za půl roku sem nemusel k tomu vstát,a dokonce ani k čínskému x solu,akorát se showboxem je od začátku problém,a to jsem snad vyzkoušel vše co se tam dá dát


na samsungu to nedela ..
to vis lucky group za 23 litru a ty nejsi lucky, páč LG je skrachovalej goldstar v novem šatu, akorat ta cena je svetova :D

Autor:  liborek3 [ 30.Listopad 2014 - 12:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

jak píšu,dělá to jen tento receiver,čily tam bude něco špatně,jiný sat to nedělá

Autor:  zarim [ 30.Listopad 2014 - 18:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

To by som netvrdil že na Samsungu to nerobí - ja mám Samsung a puká to na niektorých programoch.
Skúšal som E2 od začiatku a prvé pukanie sa objavilo na prvej verzii FAT 32.
Na verziach Ext3 som o pukaní ani nevedel a telku mám stále tú istú.
Ale na verziach Talisman a Capitol je to pukanie podstatne slabšie a na menej programoch.

Autor:  dlhe_pole [ 30.Listopad 2014 - 19:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

zarim napsal:
To by som netvrdil že na Samsungu to nerobí - ja mám Samsung a puká to na niektorých programoch.
Skúšal som E2 od začiatku a prvé pukanie sa objavilo na prvej verzii FAT 32.
Na verziach Ext3 som o pukaní ani nevedel a telku mám stále tú istú.
Ale na verziach Talisman a Capitol je to pukanie podstatne slabšie a na menej programoch.


neviem, usb verziu som v zivote neskusal.. hovorim postreh zo stareho B-ckovehoi samsungu ktory mam na predajni a doslych showboxov ktore prerobim na nand enigmu

Autor:  zarim [ 30.Listopad 2014 - 19:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Ako čítam tie príspevky od vás tak sa mi zdá že som bol nedávno u vás v Povžskej na prerobení boxu na NAND a je pravda že tam som to pukanie nepočul ale doma sa to objavilo a nebola to usb verzia.Usb verziu som dal až Capitol.
Neni to až také hrozné, hlavne že to beží

Inak klobúk dolu ste velký odborník (čo sa týka prerábky boxu na nand a určite aj iných vecí) a môžem doporučiť ostatným zaujemcom.

Stránka 3 z 7 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/