e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2018 - 7:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 139 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 0:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Duben 2014 - 9:37
Příspěvky: 22
I just upgraded to Capitol and it seems much smoother comparing to Talisman. Finally djcrashUpdater plugin works fine on it. Oscam Capital seems very fast too. Thank you for good job.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 12:15 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
revis napsal:
Ano pani, novy kernel enigmy vyzaduje ine indexovanie , preto zastarale settingy nefunguju .
Normalne ste ma naplasili , ja som omylom pichol do boxu koax, na ktorom je dvb-c a zhrozil som sa ,ze to nejde !
Fujtajbl !
To mi nerobte, sak som tu skoro skolaboval !
Vo final bude novy setting - skylink/cesko , aby ste nemuseli ani skenovat
pojde aj novy gstreamer a este cosi sa tam zmeni, ale vcul uz neviem .
A nespekulujte,ale testujte :)

Ahoj já používám jeden seting na vice přijímaču i na Vitamin a nesetkal za by to nešlo .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 16:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Test Capitol Vitamin 11.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

Co je nove :
Fix dual zvuk PIP + fullscreen
opravene files pre epg , setting
fix gstreamer
fix enigma2

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2014 - 11:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Prosba o poskytnutí "aktuálního a slušně udělaného " setingu pro novou verzi E2 Capitol .
Optimálně Astra 19,2 E a Astra 23,5 E pro Monoblok
Lze i z Talismanu , nejlépe česky i slovenský seting .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2014 - 12:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
dotaz ... jak nastavit?? kde?? používaní tzv. jednoho ovladače na vše . puvodně jsem to měl tak že jsem zapl tv a pote sat. a automaticky se mi přes hdmi přeplo na satelit ..ted misto toho jak zapnu satelit tak se zapne i tv a po vypnutí satelitu se vypne tv.. ale nepřepne se vstup na tv na hdmi zustane tam zaply dvb-t tuner. jak to opravit?? popř . jak dat do puvodnio nastaveni aby se nezapínala a nevypinala tv ovladačem satelitu ale jen po zapnutí satelitu se na tv přepl hdmi vstup .. Dík za info..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2014 - 13:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
@DAW11
Nastavenie HDMI CEC
v moduloch alebo v systéme ho nájdeš

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2014 - 20:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
super ..dik za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 17:26 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
revis napsal:
Test Capitol Vitamin 11.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

Co je nove :
Fix dual zvuk PIP + fullscreen
opravene files pre epg , setting
fix gstreamer
fix enigma2

Ahoj , přikladam video ( boot ) je to součast img . ?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 17:38 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 327
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
Jo, je. Jinak jsem narazil na takovou drobnost. Pestože mám nastaveno ukazování signálu v dB, stále ukazuje procenta. Pro mě horší věc je, že nepodporuje refresh sat a ještě jednu věc. Po nahátí settings je nutné natvrdo vypnout a zapnout mašinu, aby setting zabral

_________________
VU zero+, Formuler F4, Zgemma H9S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 18:05 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
rada napsal:
Jo, je. Jinak jsem narazil na takovou drobnost. Pestože mám nastaveno ukazování signálu v dB, stále ukazuje procenta. Pro mě horší věc je, že nepodporuje refresh sat a ještě jednu věc. Po nahátí settings je nutné natvrdo vypnout a zapnout mašinu, aby setting zabral

satfinder ukazuje %
setting nahravam přes dreamboxEdit a udělam restart . Takže co popisuješ ty nedělám .
refresh proč ?

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 18:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2006 - 14:44
Příspěvky: 160
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Myslím, že u sh4 přijímačů jsem nikdy neviděl funkční zobrazení síly signálu v dB.
Vymizela možnost restartu přijímače přes DO v případě záseku, tu jsem nenašel. V případě využívání přijímače čistě jako satelit to moc nevadí, tam už k těm zásekům moc nedochází, ale jakmile se začnou využívat multimediální funkce (online videa apod.), tak tam už je dost pravděpodobné, že k tomu záseku prostě po čase dojde.

_________________
SHOWBOX-Vitamin, HDBOX FS-7119HD, Parabola offset 120/140, rozsah družic 80E až 45W, mini ITX - Linux server, Desktop PCLinuxOS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 19:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
co je refresh sat ?, restart pres dalkac neni protoze to bylo vase prani, a pokud si nahrajes setting pres ftp primo a restartujes enigmu pres menu tak se ti prepise tim co ma enigma aktualne ulozene v pameti. Je nekolik zpusobu:
- killall enigma2
- vypnout natvrdo (nedoporucuji )
- instalovat pres ipkg plugin
- pouzit dreamboxedit
- pres web rohrani


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 19:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
vsetky nove tp hd zo skylinku dokazu do 20 minut bezpecne vyradit vitamin. ked skylink nastavi spravne parametre na novom TP, bude to OK. na inych prijimacoch sa chyba prejavuje kratkodobym seknutim, fragmentovanim v spodnej casti obrazu .
ja som si zatial presunul sd verzie dopredu a tie nove som dal na koniec zoznamu.
na doteraz pouzivanych tp s hd ide vitamin dobre, aj na sd. Potreba restartu by sa vcul zisla, ale robim to vypinacom vzadu .
to uvodne video je len testovacie, final verzia bude video vytvorene jon005 . :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2014 - 21:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 327
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
emilsat, sida : U většiny img stačí dát nahrát programy a reload settings, není nutný restart. Bohužel tady to nejede. Není to velký problém, ani není tento img jediný, který to dělá, prostě jen připomínka

Jinak skompiloval jsem si 10076 pro Sh4 a zatím to jede v pohodě. Ani nové trnspondéry nedělají problém. Takže jako sat bych řekl pohoda. Archívy taky ok

_________________
VU zero+, Formuler F4, Zgemma H9S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 19:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 212
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 10 krát
jak tady čtu,každý má jiný problém,mě by zajímalo co to musí dělat aby mi vrátily peníze za ten šrot,zvuk praská jak z gramofonu,když spustím archivy ,je tam zelenáč,tak co kurva už s tím mám dělat?

_________________
VU+ UNO 4K SE ,Vu solo 2,Vu zero,Ferguson ariva 4K,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 22:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 230
Poděkováno: 3 krát
liborek3 napsal:
jak tady čtu,každý má jiný problém,mě by zajímalo co to musí dělat aby mi vrátily peníze za ten šrot,zvuk praská jak z gramofonu,když spustím archivy ,je tam zelenáč,tak co kurva už s tím mám dělat?


Si tam nahraj PKT např z USB a pokud Ti to bude dělat pořád tak je důvod hledat chybu v HW (železe)
nebo máš Telku v Akci made for TESCO all in one i se zabudovaným gramofonem .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 7:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 327
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
liborek3: O praskání nevím, ale možná by to chtělo přehrát SW, vše se vyvíjí. NIcméně Archivy jedou jak mají, tam asi problém nebude. Prostě, skus poslední SW a pokud se to nezlepší, reklamuj

_________________
VU zero+, Formuler F4, Zgemma H9S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2014 - 13:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Test Capitol Vitamin 15.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2014 - 10:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Červenec 2007 - 12:09
Příspěvky: 9
potřeboval bych poradit s diskem . jakykoliv disk ať už usb hdd nebo fleška jde formatovat /inicializovat pouze do vfat . ostatní vyhodí vždy chybu . disky mam pořad stejne na prvni enigmě nand 256 z listopadu 2013 nebyl problem nevim jak by to šlapalo na talismanu ten jsem mel jen tyden přechodne. je chyba jen u mně??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2014 - 11:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
DAW11 napsal:
potřeboval bych poradit s diskem . jakykoliv disk ať už usb hdd nebo fleška jde formatovat /inicializovat pouze do vfat . ostatní vyhodí vždy chybu . disky mam pořad stejne na prvni enigmě nand 256 z listopadu 2013 nebyl problem nevim jak by to šlapalo na talismanu ten jsem mel jen tyden přechodne. je chyba jen u mně??

JJ je tam chyba.
Zkus prilozeny soubor prejmenovat na Harddisk.py , nakopirovat do /usr/lib/enigma2/python/Components/, restart enigmy a zkusit znovu inicializace.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 139 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk