AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Capitol enigma2
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=60300
Stránka 5 z 7

Autor:  satlan [ 11.Prosinec 2014 - 0:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

I just upgraded to Capitol and it seems much smoother comparing to Talisman. Finally djcrashUpdater plugin works fine on it. Oscam Capital seems very fast too. Thank you for good job.

Autor:  emilsat [ 11.Prosinec 2014 - 12:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

revis napsal:
Ano pani, novy kernel enigmy vyzaduje ine indexovanie , preto zastarale settingy nefunguju .
Normalne ste ma naplasili , ja som omylom pichol do boxu koax, na ktorom je dvb-c a zhrozil som sa ,ze to nejde !
Fujtajbl !
To mi nerobte, sak som tu skoro skolaboval !
Vo final bude novy setting - skylink/cesko , aby ste nemuseli ani skenovat
pojde aj novy gstreamer a este cosi sa tam zmeni, ale vcul uz neviem .
A nespekulujte,ale testujte :)

Ahoj já používám jeden seting na vice přijímaču i na Vitamin a nesetkal za by to nešlo .

Autor:  revis [ 11.Prosinec 2014 - 16:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Test Capitol Vitamin 11.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

Co je nove :
Fix dual zvuk PIP + fullscreen
opravene files pre epg , setting
fix gstreamer
fix enigma2

Autor:  s@pro [ 12.Prosinec 2014 - 11:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Prosba o poskytnutí "aktuálního a slušně udělaného " setingu pro novou verzi E2 Capitol .
Optimálně Astra 19,2 E a Astra 23,5 E pro Monoblok
Lze i z Talismanu , nejlépe česky i slovenský seting .

Autor:  DAW11 [ 12.Prosinec 2014 - 12:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

dotaz ... jak nastavit?? kde?? používaní tzv. jednoho ovladače na vše . puvodně jsem to měl tak že jsem zapl tv a pote sat. a automaticky se mi přes hdmi přeplo na satelit ..ted misto toho jak zapnu satelit tak se zapne i tv a po vypnutí satelitu se vypne tv.. ale nepřepne se vstup na tv na hdmi zustane tam zaply dvb-t tuner. jak to opravit?? popř . jak dat do puvodnio nastaveni aby se nezapínala a nevypinala tv ovladačem satelitu ale jen po zapnutí satelitu se na tv přepl hdmi vstup .. Dík za info..

Autor:  Steiner [ 12.Prosinec 2014 - 13:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

@DAW11
Nastavenie HDMI CEC
v moduloch alebo v systéme ho nájdeš

Autor:  DAW11 [ 12.Prosinec 2014 - 20:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

super ..dik za pomoc.

Autor:  emilsat [ 13.Prosinec 2014 - 17:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

revis napsal:
Test Capitol Vitamin 11.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

Co je nove :
Fix dual zvuk PIP + fullscreen
opravene files pre epg , setting
fix gstreamer
fix enigma2

Ahoj , přikladam video ( boot ) je to součast img . ?

Autor:  rada [ 13.Prosinec 2014 - 17:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Jo, je. Jinak jsem narazil na takovou drobnost. Pestože mám nastaveno ukazování signálu v dB, stále ukazuje procenta. Pro mě horší věc je, že nepodporuje refresh sat a ještě jednu věc. Po nahátí settings je nutné natvrdo vypnout a zapnout mašinu, aby setting zabral

Autor:  emilsat [ 13.Prosinec 2014 - 18:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

rada napsal:
Jo, je. Jinak jsem narazil na takovou drobnost. Pestože mám nastaveno ukazování signálu v dB, stále ukazuje procenta. Pro mě horší věc je, že nepodporuje refresh sat a ještě jednu věc. Po nahátí settings je nutné natvrdo vypnout a zapnout mašinu, aby setting zabral

satfinder ukazuje %
setting nahravam přes dreamboxEdit a udělam restart . Takže co popisuješ ty nedělám .
refresh proč ?

Autor:  pecou [ 13.Prosinec 2014 - 18:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Myslím, že u sh4 přijímačů jsem nikdy neviděl funkční zobrazení síly signálu v dB.
Vymizela možnost restartu přijímače přes DO v případě záseku, tu jsem nenašel. V případě využívání přijímače čistě jako satelit to moc nevadí, tam už k těm zásekům moc nedochází, ale jakmile se začnou využívat multimediální funkce (online videa apod.), tak tam už je dost pravděpodobné, že k tomu záseku prostě po čase dojde.

Autor:  sida [ 13.Prosinec 2014 - 19:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

co je refresh sat ?, restart pres dalkac neni protoze to bylo vase prani, a pokud si nahrajes setting pres ftp primo a restartujes enigmu pres menu tak se ti prepise tim co ma enigma aktualne ulozene v pameti. Je nekolik zpusobu:
- killall enigma2
- vypnout natvrdo (nedoporucuji )
- instalovat pres ipkg plugin
- pouzit dreamboxedit
- pres web rohrani

Autor:  revis [ 13.Prosinec 2014 - 19:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

vsetky nove tp hd zo skylinku dokazu do 20 minut bezpecne vyradit vitamin. ked skylink nastavi spravne parametre na novom TP, bude to OK. na inych prijimacoch sa chyba prejavuje kratkodobym seknutim, fragmentovanim v spodnej casti obrazu .
ja som si zatial presunul sd verzie dopredu a tie nove som dal na koniec zoznamu.
na doteraz pouzivanych tp s hd ide vitamin dobre, aj na sd. Potreba restartu by sa vcul zisla, ale robim to vypinacom vzadu .
to uvodne video je len testovacie, final verzia bude video vytvorene jon005 . :)

Autor:  rada [ 13.Prosinec 2014 - 21:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

emilsat, sida : U většiny img stačí dát nahrát programy a reload settings, není nutný restart. Bohužel tady to nejede. Není to velký problém, ani není tento img jediný, který to dělá, prostě jen připomínka

Jinak skompiloval jsem si 10076 pro Sh4 a zatím to jede v pohodě. Ani nové trnspondéry nedělají problém. Takže jako sat bych řekl pohoda. Archívy taky ok

Autor:  liborek3 [ 14.Prosinec 2014 - 19:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

jak tady čtu,každý má jiný problém,mě by zajímalo co to musí dělat aby mi vrátily peníze za ten šrot,zvuk praská jak z gramofonu,když spustím archivy ,je tam zelenáč,tak co kurva už s tím mám dělat?

Autor:  show-man [ 14.Prosinec 2014 - 22:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

liborek3 napsal:
jak tady čtu,každý má jiný problém,mě by zajímalo co to musí dělat aby mi vrátily peníze za ten šrot,zvuk praská jak z gramofonu,když spustím archivy ,je tam zelenáč,tak co kurva už s tím mám dělat?


Si tam nahraj PKT např z USB a pokud Ti to bude dělat pořád tak je důvod hledat chybu v HW (železe)
nebo máš Telku v Akci made for TESCO all in one i se zabudovaným gramofonem .

Autor:  rada [ 15.Prosinec 2014 - 7:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

liborek3: O praskání nevím, ale možná by to chtělo přehrát SW, vše se vyvíjí. NIcméně Archivy jedou jak mají, tam asi problém nebude. Prostě, skus poslední SW a pokud se to nezlepší, reklamuj

Autor:  revis [ 15.Prosinec 2014 - 13:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

Test Capitol Vitamin 15.12.2014

NAND256 - flash verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

USB NOR verzia :arrow: Tu klikni pre stiahnutie

Autor:  DAW11 [ 16.Prosinec 2014 - 10:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

potřeboval bych poradit s diskem . jakykoliv disk ať už usb hdd nebo fleška jde formatovat /inicializovat pouze do vfat . ostatní vyhodí vždy chybu . disky mam pořad stejne na prvni enigmě nand 256 z listopadu 2013 nebyl problem nevim jak by to šlapalo na talismanu ten jsem mel jen tyden přechodne. je chyba jen u mně??

Autor:  sida [ 16.Prosinec 2014 - 11:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Capitol enigma2

DAW11 napsal:
potřeboval bych poradit s diskem . jakykoliv disk ať už usb hdd nebo fleška jde formatovat /inicializovat pouze do vfat . ostatní vyhodí vždy chybu . disky mam pořad stejne na prvni enigmě nand 256 z listopadu 2013 nebyl problem nevim jak by to šlapalo na talismanu ten jsem mel jen tyden přechodne. je chyba jen u mně??

JJ je tam chyba.
Zkus prilozeny soubor prejmenovat na Harddisk.py , nakopirovat do /usr/lib/enigma2/python/Components/, restart enigmy a zkusit znovu inicializace.

Stránka 5 z 7 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/