AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

cardserver_client
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=60527
Stránka 1 z 1

Autor:  argento81 [ 02.Prosinec 2014 - 20:53 ]
Předmět příspěvku:  cardserver_client

Dobry vecer,

prosim poradte, uz asi 3 hodiny sa trapim spojazdnit cardshare clienta, mozete mi napisat postup, kde mam mat presne pristupove udaje ako nazov servru a mena/hesla. co mam mat nastavene v showboxe ? co nainstalovanee...

dakujem

Autor:  k.o.h.u.t. [ 02.Prosinec 2014 - 21:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

Pokud nemas kartu, tak si stahni jen Mgcamd.
Pokud pouzivas i kartu, stahni si OSCam.

Autor:  Steiner [ 02.Prosinec 2014 - 22:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

... ale v prvom rade napíš čo vlastne máš - aký soft - akú E2

Autor:  argento81 [ 02.Prosinec 2014 - 22:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

no ved to mam, len mi povedz co mam nastavit na OS a co cez MENU
kluce mam tu : /usr/local/keys/newcamd.list

mam : Linux VITAMIN 2.6.32.46_stm24_0209
dakujem

Autor:  Steiner [ 02.Prosinec 2014 - 23:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

cez MENU nič,
cez ftp skús pozrieť: /usr/local/keys/cccamd.list , či to nebude to čo treba nastaviť,
Mgcamd ale musí bežať samozrejme, inak to je k ničomu samozrejme

Autor:  argento81 [ 02.Prosinec 2014 - 23:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

cccamd.list tam nemam ... mam tam newcamd.list

Autor:  Steiner [ 02.Prosinec 2014 - 23:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

argento81 napsal:
cccamd.list tam nemam ...

Tak si ho tam vytvor.

Autor:  argento81 [ 02.Prosinec 2014 - 23:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

ok vyriesene :-) sprosty FW na UPC routry...


dakujem za snahu paani

Autor:  Duce [ 03.Prosinec 2014 - 0:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

argento81 napsal:
ok vyriesene :-) sprosty FW na UPC routry...


dakujem za snahu paani

a čo má s cccamd.list-om spoločný router? nerozumiem
ale aby ti išiel potom aj cccam v mgcamde tak musíš nastaviť v mg_cfg parameter G: { 33 } ja vo vitamíne idem už len výhradne na čistom oscame

Autor:  zarim [ 10.Prosinec 2014 - 21:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

Troška sa v tom strácam aký je rozdiel v cardserver a softcam?
Cez oscam na pc si nastavim parametre clienta v cardserver a vsetko ide.
Ale cez DCC to nastavenie nikde nevidim (cez ftp skús pozrieť: /usr/local/keys/cccamd.list )ako píse Steiner.

Autor:  Duce [ 10.Prosinec 2014 - 23:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: cardserver_client

zarim napsal:
Troška sa v tom strácam aký je rozdiel v cardserver a softcam?
Cez oscam na pc si nastavim parametre clienta v cardserver a vsetko ide.
Ale cez DCC to nastavenie nikde nevidim (cez ftp skús pozrieť: /usr/local/keys/cccamd.list )ako píse Steiner.

ak tam nie je tak ho musíš vytvoriť

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/