e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2018 - 7:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2015 - 9:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2013 - 17:24
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ SoloSE black
sida napsal:
Steiner napsal:
argento81 napsal:
a najdem tu aj tvoj Hyperion v4.5 - NAND256 verziu ? ...

zatiaľ nie

Proc ne _ tak to udelej



Si myslim ze Steiner nieje ziadny otrok, tak trochu respektu a slusnosti by si zasluzil uz len za to co spravil. Tak mily "sida" - udelej si ho sam ;-)

_________________
_____________________________________________________________
Showbox - Vitamin PRO
VU+ Solo SE
Multifocus - 0.8W,19.2,23.5,28.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2015 - 11:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1297
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 131 krát
keby si vedel kto to je sida tak vážiš slová :!:

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2015 - 14:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 206
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
Zdravím,
nainštaloval som PKT H4.5 , všetko OK ,až na to , že keď si navolím svoj obľúbený skin HD glass , tak pri voľbe sieť ide do "zelenáča".
Môže to niekto odkomunikovť so shamannom?

A ešte prosba na Steinera, či by sem nemohol dať aj čistú verziu tohoto opraveného img, bez settingu, pluginov, camov, picon ...atd. , úplný základ , bez bugov.
Je tu strašne veľa configov pre oscam a v rôznych priečinkoch až to je neprehľadné.

a ešte jedna otázočka , kde sú scripty pre softcam, neviem ich nájsť.


Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2015 - 17:27 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
dr.eam napsal:
Zdravím,
nainštaloval som PKT H4.5 , všetko OK ,až na to , že keď si navolím svoj obľúbený skin HD glass , tak pri voľbe sieť ide do "zelenáča".
Môže to niekto odkomunikovť so shamannom?

A ešte prosba na Steinera, či by sem nemohol dať aj čistú verziu tohoto opraveného img, bez settingu, pluginov, camov, picon ...atd. , úplný základ , bez bugov.
Je tu strašne veľa configov pre oscam a v rôznych priečinkoch až to je neprehľadné.

a ešte jedna otázočka , kde sú scripty pre softcam, neviem ich nájsť.


Ď.

Já už jsem se tázal na tu sít , je to na 2 odstavec .
Ale vyšla oprava a to už to nedělala .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2015 - 19:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
dr.eam napsal:
nainštaloval som PKT H4.5 , všetko OK ,až na to , že keď si navolím svoj obľúbený skin HD glass , tak pri voľbe sieť ide do "zelenáča".
Môže to niekto odkomunikovť so shamannom?
Ach jo, a jééééé je, :)
kedysi sa v Images pre Vitamin používali staré (1.5, old 1.6) definície pre sieť.
Aby toto bolo možné inštaláciou HDglass ošetriť tak sme sa so Shamannom dohodli že tieto budú inštaláciou HDglass aplikované vtedy ak v súbore:
/etc/boxtype bude slovko "vitamin" :)
Vtedy sa ako:
/usr/local/share/enigma2/hd_glass16/skin.xml
pri inštalácii z IPK použije "skin-ipbox-2.xml"
Tak je to aj doteraz, ovšem definície pre sieť sa už posunuli a tým pádom "odvolávam co jsem slíbil a slibuji co jsem odvolal" :)

Nakoľko sa mi to už nechce zase riešiť so Shamannom zatiaľ, tak máš dve možnosti:
1. Otvoriť IPK (inštalačku HDglass) v 7zip, vybrať z neho:
\usr\share\enigma2\hd_glass16\skin.xml
a nahrať ho do tej istej cesty vo Vitamine
teraz tam bude ten čo je v IPK ako "skin-ipbox-2.xml" /podľa veľkosti si to môžeš overiť/
reštart E2
- nevýhoda je že po každej aktualizácii HDglass to treba urobiť znova
2. zedituješ:
/etc/boxtype
teraz je tam: "vitamin_hd5000"
daj tam napr.: "showbox_hd5000"
odstrániť HDglass
znovu nainštalovať HDglass

dr.eam napsal:
A ešte prosba na Steinera, či by sem nemohol dať aj čistú verziu tohoto opraveného img, bez settingu, pluginov, camov, picon ...atd. , úplný základ , bez bugov.
SVN-3073 based on GIT-5767:
https://www.sendspace.com/file/cn3aaj

online aktualizáciou (modré - PKTeam BluePanel - Actualizations - Firmware) na:
SVN-3089 based on GIT-5767
sa dostaví bug vo VFD-Icons, pred touto aktualizáciou treba zazálohovať:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/VFD-Icons/plugin.pyo
a po aktualizácii vrátiť späť
- alebo neaktualizovať :)

dr.eam napsal:
... kde sú scripty pre softcam, neviem ich nájsť.
/etc/init.d/

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2015 - 20:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 206
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
emilsat napsal:
Já už jsem se tázal na tu sít , je to na 2 odstavec .
Ale vyšla oprava a to už to nedělala .

aktualizáciu HD glass som dal ale nepomohlo...


Steiner napsal:
Nakoľko sa mi to už nechce zase riešiť so Shamannom zatiaľ ...

no mohol by si ho požiadať nech to zapracuje , ak sa s ním nejak poznáš :wink:

Steiner napsal:
online aktualizáciou (modré - PKTeam BluePanel - Actualizations - Firmware) na:
SVN-3089 based on GIT-5767
sa dostaví bug vo VFD-Icons, pred touto aktualizáciou treba zazálohovať:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/VFD-Icons/plugin.pyo
a po aktualizácii vrátiť späť
- alebo neaktualizovať :)

... vyskúšam

Steiner napsal:
/etc/init.d/

to som už medzičasom našiel ..dík .


Inak neviem či len mne , ale pri sledovaní HD programov, ked vstúpim do menu , alebo zobrazím hocijakú tabulku , tak dosť trasie s celým obrazom ...

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2015 - 22:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
dr.eam napsal:
no mohol by si ho požiadať nech to zapracuje , ak sa s ním nejak poznáš :wink:

To nie je také jednoduché, veľa ľudí má box so starým Imagom čo ten "patch" potrebujú
a veľa má už s novým ktorí ho nepotrebujú, ak to Shamann jednoducho zruší tak všetkým čo majú staré Images to po aktualizácii HDGlass v tom bode klakne ...
To chce zase vymyslieť niečo nové a to je to do čoho už sa mi moc nechce. :)
Návod som napísal, používanie HDGlass vo Vitamine už moc neschvaľujem lebo fakt to celé dosť brzdí, ak niekto chce, návod má - a myslím že dosť zrozumiteľný. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2015 - 21:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 206
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
Steiner napsal:
To nie je také jednoduché........ ak niekto chce, návod má - a myslím že dosť zrozumiteľný. :)

OK dík je to jedno z riešení :wink:


...a čo to trasenie obrazu, resp. tabuliek pri HD staniciach ... čo to môže spôsobovať?

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2015 - 21:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
mne to nerobí, ak máš náhodou video výstup 1080p tak ho zmeň na 1080i

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2015 - 21:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Praveze "trasenie" moze sposobovat rezim prekladanych snimkov 1080i , takze je potrebne puzit progresivne skladanie 1080p.alebo 720 p .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2015 - 22:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
argento81 napsal:
Si myslim ze Steiner nieje ziadny otrok, tak trochu respektu a slusnosti by si zasluzil uz len za to co spravil. Tak mily "sida" - udelej si ho sam ;-)


Tak mily "argento81" uz se stalo uz mam ten hyper v nand.


Naposledy upravil(a) sida dne 06.Březen 2015 - 8:46, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2015 - 20:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 230
Poděkováno: 3 krát
jestli Hypermangan nebo Hyperion nebo Hipíz to mi je celkem jedno , ale jede to celkem pěkně , doladit pár kosmetických a snad to SIda pustí i public .

Mimo jsem se dočetl že i pkteam nezahálí a budou dvě enigma v jednom NANDu s rozdělenou pamětí :

1. NAND 0 (enigma2)
2. NAND 1 (enigma2)
3. USB EXT2 ( Enigma2 standard)
4. USB FAT32 ( Enigma2 FAT)
5. UPD LOADER ( Do update loadera)
6. UPADATE ( Do update enigmy w nand potrzebny jest skrypt ktory bedzie w komplecie z softem)

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2015 - 20:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Červen 2013 - 13:46
Příspěvky: 173
Poděkováno: 45 krát
No super.
Dve enigmy ve flash dalsi dve na USb.
Jo pustim to ven co by ne
:arrow: :arrow: Download PKT_enigma2_NAND

je tam jen jiny youtube, ostatni zustalo zachovane


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 0:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 19
Ahoj a díky za skvělou práci Hyperion 4.5 nor verze fachčí skvěle, ale nand verze mi nějak nejde naistalovat. Tedy instalce proběhne normálně, ale zobrazí se uvítací logo PKT Hyperion 4.5, na displei svítí LOADING MOD a dál už se nic neděje. prostě nenabutuje. Kde může být problém? Aktualizace zpět na Capitol proběhla bez problému.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 6:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2012 - 19:20
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Vu+ SOLO 2,Dreambox DM800HD Se
Poděkováno: 1 krát
je to tak nejde to a april je az za 3 tyzdne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 10:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 758
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 31 krát
Funguje a nabehne bez problémov...

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 10:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 93
Poděkoval: 10 krát
005jon napsal:
Funguje a nabehne bez problémov...

nnainštaloval som to , prebehlo to normalne , ale karta mi nefunguje v tom neviem ktory oscam mam nainštalovať, mohol by si mi poradiť ktory funguje ? dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 11:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2012 - 19:20
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Vu+ SOLO 2,Dreambox DM800HD Se
Poděkováno: 1 krát
znova vyskusane a nabehne len uvodny obrazok a to je vsetko. obrazok je tam aj po hodine cakania tak neviem ci treba nieco upravovat cez telnet alebo co.od kupy prijimaca tam boli len sapro nand image.prijimac mam orginal sapro 256mb


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 13:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
vždycky se dá vrátit , stánout image na fat32 vložit do vypnutého boxu a pak při zapnutí podržet tlačítko power , to j eto pod modrou LEDkou , kdž to nejde zepředu tak zedazu , nebo naformátovat flešku a znova .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT HYPERION v4.5
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 16:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
pcnac napsal:
znova vyskusane a nabehne len uvodny obrazok a to je vsetko. obrazok je tam aj po hodine cakania tak neviem ci treba nieco upravovat cez telnet alebo co.od kupy prijimaca tam boli len sapro nand image.prijimac mam orginal sapro 256mb

Boze . Ked tam budes mat ten uvodny obrazok , stlac tlacitko Menu a normalne pokracuj . Necakaj,ze prijimac spusti ohnostroj. Nakonfiguruj tuner, nahraj setting atd atd.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk