AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

PKT HYPERION v4.5
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=60609
Stránka 3 z 5

Autor:  argento81 [ 03.Únor 2015 - 9:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

sida napsal:
Steiner napsal:
argento81 napsal:
a najdem tu aj tvoj Hyperion v4.5 - NAND256 verziu ? ...

zatiaľ nie

Proc ne _ tak to udelej



Si myslim ze Steiner nieje ziadny otrok, tak trochu respektu a slusnosti by si zasluzil uz len za to co spravil. Tak mily "sida" - udelej si ho sam ;-)

Autor:  furko [ 03.Únor 2015 - 11:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

keby si vedel kto to je sida tak vážiš slová :!:

Autor:  dr.eam [ 22.Únor 2015 - 14:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

Zdravím,
nainštaloval som PKT H4.5 , všetko OK ,až na to , že keď si navolím svoj obľúbený skin HD glass , tak pri voľbe sieť ide do "zelenáča".
Môže to niekto odkomunikovť so shamannom?

A ešte prosba na Steinera, či by sem nemohol dať aj čistú verziu tohoto opraveného img, bez settingu, pluginov, camov, picon ...atd. , úplný základ , bez bugov.
Je tu strašne veľa configov pre oscam a v rôznych priečinkoch až to je neprehľadné.

a ešte jedna otázočka , kde sú scripty pre softcam, neviem ich nájsť.


Ď.

Autor:  emilsat [ 22.Únor 2015 - 17:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

dr.eam napsal:
Zdravím,
nainštaloval som PKT H4.5 , všetko OK ,až na to , že keď si navolím svoj obľúbený skin HD glass , tak pri voľbe sieť ide do "zelenáča".
Môže to niekto odkomunikovť so shamannom?

A ešte prosba na Steinera, či by sem nemohol dať aj čistú verziu tohoto opraveného img, bez settingu, pluginov, camov, picon ...atd. , úplný základ , bez bugov.
Je tu strašne veľa configov pre oscam a v rôznych priečinkoch až to je neprehľadné.

a ešte jedna otázočka , kde sú scripty pre softcam, neviem ich nájsť.


Ď.

Já už jsem se tázal na tu sít , je to na 2 odstavec .
Ale vyšla oprava a to už to nedělala .

Autor:  Steiner [ 22.Únor 2015 - 19:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

dr.eam napsal:
nainštaloval som PKT H4.5 , všetko OK ,až na to , že keď si navolím svoj obľúbený skin HD glass , tak pri voľbe sieť ide do "zelenáča".
Môže to niekto odkomunikovť so shamannom?
Ach jo, a jééééé je, :)
kedysi sa v Images pre Vitamin používali staré (1.5, old 1.6) definície pre sieť.
Aby toto bolo možné inštaláciou HDglass ošetriť tak sme sa so Shamannom dohodli že tieto budú inštaláciou HDglass aplikované vtedy ak v súbore:
/etc/boxtype bude slovko "vitamin" :)
Vtedy sa ako:
/usr/local/share/enigma2/hd_glass16/skin.xml
pri inštalácii z IPK použije "skin-ipbox-2.xml"
Tak je to aj doteraz, ovšem definície pre sieť sa už posunuli a tým pádom "odvolávam co jsem slíbil a slibuji co jsem odvolal" :)

Nakoľko sa mi to už nechce zase riešiť so Shamannom zatiaľ, tak máš dve možnosti:
1. Otvoriť IPK (inštalačku HDglass) v 7zip, vybrať z neho:
\usr\share\enigma2\hd_glass16\skin.xml
a nahrať ho do tej istej cesty vo Vitamine
teraz tam bude ten čo je v IPK ako "skin-ipbox-2.xml" /podľa veľkosti si to môžeš overiť/
reštart E2
- nevýhoda je že po každej aktualizácii HDglass to treba urobiť znova
2. zedituješ:
/etc/boxtype
teraz je tam: "vitamin_hd5000"
daj tam napr.: "showbox_hd5000"
odstrániť HDglass
znovu nainštalovať HDglass

dr.eam napsal:
A ešte prosba na Steinera, či by sem nemohol dať aj čistú verziu tohoto opraveného img, bez settingu, pluginov, camov, picon ...atd. , úplný základ , bez bugov.
SVN-3073 based on GIT-5767:
https://www.sendspace.com/file/cn3aaj

online aktualizáciou (modré - PKTeam BluePanel - Actualizations - Firmware) na:
SVN-3089 based on GIT-5767
sa dostaví bug vo VFD-Icons, pred touto aktualizáciou treba zazálohovať:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/VFD-Icons/plugin.pyo
a po aktualizácii vrátiť späť
- alebo neaktualizovať :)

dr.eam napsal:
... kde sú scripty pre softcam, neviem ich nájsť.
/etc/init.d/

Autor:  dr.eam [ 22.Únor 2015 - 20:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

emilsat napsal:
Já už jsem se tázal na tu sít , je to na 2 odstavec .
Ale vyšla oprava a to už to nedělala .

aktualizáciu HD glass som dal ale nepomohlo...


Steiner napsal:
Nakoľko sa mi to už nechce zase riešiť so Shamannom zatiaľ ...

no mohol by si ho požiadať nech to zapracuje , ak sa s ním nejak poznáš :wink:

Steiner napsal:
online aktualizáciou (modré - PKTeam BluePanel - Actualizations - Firmware) na:
SVN-3089 based on GIT-5767
sa dostaví bug vo VFD-Icons, pred touto aktualizáciou treba zazálohovať:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/VFD-Icons/plugin.pyo
a po aktualizácii vrátiť späť
- alebo neaktualizovať :)

... vyskúšam

Steiner napsal:
/etc/init.d/

to som už medzičasom našiel ..dík .


Inak neviem či len mne , ale pri sledovaní HD programov, ked vstúpim do menu , alebo zobrazím hocijakú tabulku , tak dosť trasie s celým obrazom ...

Ď.

Autor:  Steiner [ 22.Únor 2015 - 22:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

dr.eam napsal:
no mohol by si ho požiadať nech to zapracuje , ak sa s ním nejak poznáš :wink:

To nie je také jednoduché, veľa ľudí má box so starým Imagom čo ten "patch" potrebujú
a veľa má už s novým ktorí ho nepotrebujú, ak to Shamann jednoducho zruší tak všetkým čo majú staré Images to po aktualizácii HDGlass v tom bode klakne ...
To chce zase vymyslieť niečo nové a to je to do čoho už sa mi moc nechce. :)
Návod som napísal, používanie HDGlass vo Vitamine už moc neschvaľujem lebo fakt to celé dosť brzdí, ak niekto chce, návod má - a myslím že dosť zrozumiteľný. :)

Autor:  dr.eam [ 23.Únor 2015 - 21:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

Steiner napsal:
To nie je také jednoduché........ ak niekto chce, návod má - a myslím že dosť zrozumiteľný. :)

OK dík je to jedno z riešení :wink:


...a čo to trasenie obrazu, resp. tabuliek pri HD staniciach ... čo to môže spôsobovať?

Ď.

Autor:  Steiner [ 23.Únor 2015 - 21:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

mne to nerobí, ak máš náhodou video výstup 1080p tak ho zmeň na 1080i

Autor:  revis [ 23.Únor 2015 - 21:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

Praveze "trasenie" moze sposobovat rezim prekladanych snimkov 1080i , takze je potrebne puzit progresivne skladanie 1080p.alebo 720 p .

Autor:  sida [ 04.Březen 2015 - 22:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

argento81 napsal:
Si myslim ze Steiner nieje ziadny otrok, tak trochu respektu a slusnosti by si zasluzil uz len za to co spravil. Tak mily "sida" - udelej si ho sam ;-)


Tak mily "argento81" uz se stalo uz mam ten hyper v nand.

Autor:  show-man [ 05.Březen 2015 - 20:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

jestli Hypermangan nebo Hyperion nebo Hipíz to mi je celkem jedno , ale jede to celkem pěkně , doladit pár kosmetických a snad to SIda pustí i public .

Mimo jsem se dočetl že i pkteam nezahálí a budou dvě enigma v jednom NANDu s rozdělenou pamětí :

1. NAND 0 (enigma2)
2. NAND 1 (enigma2)
3. USB EXT2 ( Enigma2 standard)
4. USB FAT32 ( Enigma2 FAT)
5. UPD LOADER ( Do update loadera)
6. UPADATE ( Do update enigmy w nand potrzebny jest skrypt ktory bedzie w komplecie z softem)

Autor:  sida [ 05.Březen 2015 - 20:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

No super.
Dve enigmy ve flash dalsi dve na USb.
Jo pustim to ven co by ne
:arrow: :arrow: Download PKT_enigma2_NAND

je tam jen jiny youtube, ostatni zustalo zachovane

Autor:  Otylka [ 11.Březen 2015 - 0:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

Ahoj a díky za skvělou práci Hyperion 4.5 nor verze fachčí skvěle, ale nand verze mi nějak nejde naistalovat. Tedy instalce proběhne normálně, ale zobrazí se uvítací logo PKT Hyperion 4.5, na displei svítí LOADING MOD a dál už se nic neděje. prostě nenabutuje. Kde může být problém? Aktualizace zpět na Capitol proběhla bez problému.

Autor:  pcnac [ 11.Březen 2015 - 6:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

je to tak nejde to a april je az za 3 tyzdne

Autor:  005jon [ 11.Březen 2015 - 10:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

Funguje a nabehne bez problémov...

Autor:  cecilo [ 11.Březen 2015 - 10:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

005jon napsal:
Funguje a nabehne bez problémov...

nnainštaloval som to , prebehlo to normalne , ale karta mi nefunguje v tom neviem ktory oscam mam nainštalovať, mohol by si mi poradiť ktory funguje ? dakujem

Autor:  pcnac [ 11.Březen 2015 - 11:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

znova vyskusane a nabehne len uvodny obrazok a to je vsetko. obrazok je tam aj po hodine cakania tak neviem ci treba nieco upravovat cez telnet alebo co.od kupy prijimaca tam boli len sapro nand image.prijimac mam orginal sapro 256mb

Autor:  s@pro [ 11.Březen 2015 - 13:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

vždycky se dá vrátit , stánout image na fat32 vložit do vypnutého boxu a pak při zapnutí podržet tlačítko power , to j eto pod modrou LEDkou , kdž to nejde zepředu tak zedazu , nebo naformátovat flešku a znova .

Autor:  revis [ 11.Březen 2015 - 16:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT HYPERION v4.5

pcnac napsal:
znova vyskusane a nabehne len uvodny obrazok a to je vsetko. obrazok je tam aj po hodine cakania tak neviem ci treba nieco upravovat cez telnet alebo co.od kupy prijimaca tam boli len sapro nand image.prijimac mam orginal sapro 256mb

Boze . Ked tam budes mat ten uvodny obrazok , stlac tlacitko Menu a normalne pokracuj . Necakaj,ze prijimac spusti ohnostroj. Nakonfiguruj tuner, nahraj setting atd atd.

Stránka 3 z 5 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/