e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2018 - 7:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 10:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2007 - 20:15
Příspěvky: 6
Zdravím mám nově tento příjmač a už asi týden bojuju s vytuháváním příjmače.
Zkoušel jsem Nand verze Talisman a Capitol + Nor Hyperion ale bez změny , když se příjmač pustí ráno tak dojde k zatuhnutí asi po hodině , poté už co 10-20 minut.
Když je spuštěn HD kanál příjmač zatuhne uplně a pomůže jen tvrdý restart z elekřiny , pokud je puštěn SD kanál dojde jen k restartu enigmy.

Jsem připojen na oscam a newcamd server

Nevím jestli je problém přímo s příjmačem nebo software případně je zralý na reklamaci.

Díky za pomoc


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 12:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
michaljanik77 napsal:
Zdravím mám nově tento příjmač a už asi týden bojuju s vytuháváním příjmače.
Zkoušel jsem Nand verze Talisman a Capitol + Nor Hyperion ale bez změny , když se příjmač pustí ráno tak dojde k zatuhnutí asi po hodině , poté už co 10-20 minut.
Když je spuštěn HD kanál příjmač zatuhne uplně a pomůže jen tvrdý restart z elekřiny , pokud je puštěn SD kanál dojde jen k restartu enigmy.

Jsem připojen na oscam a newcamd server

Nevím jestli je problém přímo s příjmačem nebo software případně je zralý na reklamaci.

Díky za pomoc

Ahoj na reklamaci to asi nebude bude to v nastaveni. Vyzkousej Infinity Enigmu2 a v pkuginech si stahni v addons oscam for Infinity a dej vedet jestli to dela stejne.. a taky smaz setting a prohledej nove programy.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 13:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2007 - 20:15
Příspěvky: 6
dík za radu

vyzkouším a dám vědět , infinity jsem zkoušel tuším před včerem a problém byl stejný ,ale zkusím ještě jednou a smažu setting


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 17:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2007 - 20:15
Příspěvky: 6
tak jsem flashnul infinity ,smazal přehledy kanálů ,vyskenoval znovu.
Oscam jsem neinstaloval ani nic jiného.
Puštěno čt24 a po 15 minutách restart celého příjmače.
Špatným nastavení to tedy není.
Ještě je slyšet slabé popraskávání ve zvuku.

tož nevím


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 20:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 98
Poděkováno: 17 krát
Jaké máš nastaveno rozlišení obrazu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2015 - 8:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2007 - 20:15
Příspěvky: 6
Mám nastaveno 1080i, někde jsem se dočetl že 1080p dělá problémy. Zkoušel jsem snad vše.
Dnes jde na reklamaci s podezřením na vadný zdroj.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2015 - 12:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2007 - 20:15
Příspěvky: 6
tak v obchodě vyměnili kus za kus bez řečí ,asi věděli o co jde :-D , odpoledne zkusím


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2015 - 11:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Prosinec 2007 - 20:15
Příspěvky: 6
Nový kus a vše šlape :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk