AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Newcs a VITAMIN
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=64023
Stránka 1 z 1

Autor:  brul [ 18.Říjen 2015 - 21:11 ]
Předmět příspěvku:  Newcs a VITAMIN

Zdravím,

přešel jsem z DM800 na Vitamina. Vše mi funguje podle představ pouze newcs misto CAID 0D96 nacte 0D00. Takže nenačte. Nemá někdo nápad proč?

Autor:  k.o.h.u.t. [ 18.Říjen 2015 - 21:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Newcs a VITAMIN

Odkud máš NewCS a konfigy?

Autor:  dlhe_pole [ 18.Říjen 2015 - 23:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Newcs a VITAMIN

brul napsal:
Zdravím,

přešel jsem z DM800 na Vitamina. Vše mi funguje podle představ pouze newcs misto CAID 0D96 nacte 0D00. Takže nenačte. Nemá někdo nápad proč?


no pretoze newcs to nevie.. kedysi roku pana som urobil maly stupidny patch na init karty pod newcs, ale nesli emm-ka

Autor:  brul [ 19.Říjen 2015 - 7:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Newcs a VITAMIN

Config newcs.xml mám z té DM800 kde mi to funguje v pořádku. Newcs je v 1.70 (aby bral ICE). Binarka se dokonce nainstalovala pres menu softcamu. Takže sem tam binarky z DM800 nekopiroval.

Autor:  005jon [ 19.Říjen 2015 - 22:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Newcs a VITAMIN

Newcs sa už nepoužíva, chyba je v smartcard.ko programátori to už neriešia.

Kód:
Card reader unlocked for reader Vitamin [/dev/sci0] 
 [ Loader ] Card 0D00 on port /dev/sci0 failed

Autor:  brul [ 22.Říjen 2015 - 22:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Newcs a VITAMIN

005jon napsal:
Newcs sa už nepoužíva, chyba je v smartcard.ko programátori to už neriešia.

Kód:
Card reader unlocked for reader Vitamin [/dev/sci0] 
 [ Loader ] Card 0D00 on port /dev/sci0 failed



Takže je to neřešitelné? Spojí se mgcamd klient s necim jinym?

Autor:  005jon [ 23.Říjen 2015 - 10:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Newcs a VITAMIN

Použi na miesto Newcs, oscam + mgcamd klient tak ako ostatní ktorý chcú používať mgcamd

Autor:  brul [ 25.Říjen 2015 - 9:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Newcs a VITAMIN

005jon napsal:
Použi na miesto Newcs, oscam + mgcamd klient tak ako ostatní ktorý chcú používať mgcamd




To je presne to ceho jsem se bál.... oscam a jeho konfigurace je absolutne obludna na to co po tom clovek chce...

Po par zkouskach sem ve stavu, kdy jsou klienti pripojeni ale nedostavaji zadna data... A tato situace se nemeni po odzkouseni zmeny jakychkoliv pro me pochopitelnych nebo se serverem souvysejicich hodnot... Co dela tech dalsi zcestnych 10k parametru nechapu :-(

Nebyl by napad na co se zamerit?

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/