AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Vypnutie prudu pri sledovani satelitu
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=65331
Stránka 1 z 1

Autor:  korytnacka [ 14.Únor 2016 - 13:02 ]
Předmět příspěvku:  Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

čaute pozeral som satelit a nahle vypli prud Vitamin viac už nenabehol skušal som aj cez RS232 žiadna komunikacia nenabehne žiaden post už pomôže asi iba J TAG,nahodou som pozeral po inom sat. Vu+ Solo a našiel som že to môže robit nejaky konkretny kondenzator viewtopic.php?f=131&t=46125 samozrejme že na to prišie soudruh z polske lidove republiky to bude problem pre dobreho opravara sat. techniky už mam asi po shovboxe. :smoke:

Autor:  emilsat [ 14.Únor 2016 - 13:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

Já by jsem oslovil : p.dlhe pole
četl jsem že děla servis na Showbox v česku to děla Sapro .
( i když je to protiva ale odborník ) :poklona:

Autor:  korytnacka [ 14.Únor 2016 - 14:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

to je asi posledna možnost len treba vziat do uvahy poštovne alebo cestovne plus oprava,zahlasi cenu 20-30evro rozmyšlam kupit Vu+ Solo Se V2 shovbox mi zožral hodne nervou. :Yahoo!:

Autor:  emo53 [ 14.Únor 2016 - 18:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

Už sa mi niekedy stalo, že po tvrdom vypnutí prijímač vôbec nenabehol. Príčinou bol elektrolyt. Kým bol prijímač trvalo v prevádzke a teda zohriaty, ešte išiel. No po vypnutí ochladol a koniec. Ak nie si celkom ľavý, skús to otvoriť a aspoň vizuálne skontrolovať kondenzátory v zdroji.

Autor:  dlhe_pole [ 14.Únor 2016 - 19:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

korytnacka napsal:
to je asi posledna možnost len treba vziat do uvahy poštovne alebo cestovne plus oprava,zahlasi cenu 20-30evro rozmyšlam kupit Vu+ Solo Se V2 shovbox mi zožral hodne nervou. :Yahoo!:


noo, nikdy nemenim 1 kondik, pretoze to by si mi tu bol za 3 mesiace s5. Na showboxe vitamine je toho na vylepsovanie dost. nepises vsak ci tam uz mas enigmu a ci klasiku.
kazdopadne co sa tyka toho tvojho rozhodnutia is do vua, tak sa rozluc s peknym obrazom, tento italodisco marusys krap ma na SD-ckach otrasny obraz, na HD-cku toho nie je moc na pokazenie pokial mas freesat kde su hd-cka s 11 mB datovym tokom, ale u skylinku s variabilnym kde to ide v tmavej scene len na 2,5 mb/s to mas jak sd.. tak hor sa do kupy shitu !!

BTW: co tak coolstreama na arm, alebo ak mas obmedzeny rozpocet tak amiko alien mini to mas tiez sh4 a ten isty chipset ako showbox, len tam nervy 5.x open-atv-cko

Autor:  korytnacka [ 14.Únor 2016 - 22:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

samozrejme už tam mam enigmu2 nahodenu C liniu kondiky som samozrejme vymenil za Nippony išlo to bez problemov až do vypnutia napetia tym kondikom som myslen nejaky :::štartovaci na fleške :::ktory možno odfajčil ten vypadok prudu už som to aj vizualne kontroloval a nič s tym Vu+ Solo Se V2 si mi nasadil chrobaka do havy :book:

Autor:  emilsat [ 15.Únor 2016 - 9:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

dlhe_pole : má pravdu ohledně coolstreama obraz i zvuk na 100% kvalita .
Ale pozor není tam Enigma2 ale NeutrinoHD .
Tady na AB jsi prostuduj rubriku : Satelitní přijímače - Neutrino HD je tam vše popsané .

Autor:  korytnacka [ 15.Únor 2016 - 18:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vypnutie prudu pri sledovani satelitu

ostal by som na enigme e2 viem vnej pracovat to je taky rozdiel v hardveri vitaminu a Vu+ Solo Se V2 :!:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/