e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2018 - 7:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2016 - 19:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2014 - 18:20
Příspěvky: 8
Ahojte, nevedeli by ste poradiť? Po včerajšom preloďovaní z 12207 na 29900 Mhz nemôžem zrazu naladiť stanice HBO HD,....... Nové parametre "12090,V,2/3,29900,DVB_S2, 8PSK,OFF" som nastavil v DreamBoxEdit a poslal do Vitaminu. Restart a na obrazovke správa "SID nie je v PAD" Zabudol som ešte niečo nastaviť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2016 - 22:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3272
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
Však to nalaď priamo na Vitamine.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2016 - 7:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1362
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Ja tiez nechapem ci su uz ludia tak pohodlni, ci ako...?
Ved nejde mi to cez DBE tak skusim rucne ladenie...
A az potom zakladam temu na fore.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2016 - 13:20 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Nevím jaký používáš IMG , Já mam ( capitol ) stačí použít Fast Scan vše ty to naladí nebo mužeš povolit automaticky Fact Scan . Tak jednoduché .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2016 - 21:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Březen 2010 - 18:47
Příspěvky: 29
taky mi to nejde frekvence 11934 12090 11973 mam image 4.5 hyperion ostatní frekvence mi jdou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2016 - 22:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3190
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
satelit-zdenek napsal:
taky mi to nejde frekvence 11934 12090 11973 mam image 4.5 hyperion ostatní frekvence mi jdou


a sa cudujes ked tam rves polsku patlaninu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2016 - 6:54 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
dlhe_pole @ má pravdu !!!
Dej si tam CZ/SK verzí a máš pokoj .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2016 - 8:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2602
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 31 krát
Ja nevidim dôvod, preco by to v pkt image nemalo fungovat.
A neni to ziadna patlanina, ale vyborny image, aspon na ipboxe9900, tak verim, ze aj na showboxe. Môzem iba podakovat Zukonovi a spol za ich pracu. A to este k tomu robia nekomercne.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2016 - 10:37 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Kasr
Máš doma uvedení přijímač ? Škoda !!!

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Preladzovanie na 12090 Mhz
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2016 - 9:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2014 - 18:20
Příspěvky: 8
Ahojte,mám hotovo (ináč používam Talisman).Pustil som Fast Scan a uložil new" User - bouquets - skylink". Open DreamboxEdit on my PC. Receive files from Showbox. Malá úprava cez Dreambox Edit (odstránil som čo nepoužívam). Send files to Showbox. A to je všetko.Pravdaže kto chce, môže aj ručne. Nakoľko ja som bol zvyknutý používať DreamboEdit tak som hľadal riešenie úpravy cez SW.
Takže aj toto je možné riešenie pri častom preladzovaní v Skylink.
Ďakujem za vaše príspevky.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk