AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Preladzovanie na 12090 Mhz
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=66851
Stránka 1 z 1

Autor:  jarrrrr [ 11.Srpen 2016 - 19:38 ]
Předmět příspěvku:  Preladzovanie na 12090 Mhz

Ahojte, nevedeli by ste poradiť? Po včerajšom preloďovaní z 12207 na 29900 Mhz nemôžem zrazu naladiť stanice HBO HD,....... Nové parametre "12090,V,2/3,29900,DVB_S2, 8PSK,OFF" som nastavil v DreamBoxEdit a poslal do Vitaminu. Restart a na obrazovke správa "SID nie je v PAD" Zabudol som ešte niečo nastaviť?

Autor:  Steiner [ 11.Srpen 2016 - 22:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

Však to nalaď priamo na Vitamine.

Autor:  ulmus [ 12.Srpen 2016 - 7:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

Ja tiez nechapem ci su uz ludia tak pohodlni, ci ako...?
Ved nejde mi to cez DBE tak skusim rucne ladenie...
A az potom zakladam temu na fore.

Autor:  emilsat [ 12.Srpen 2016 - 13:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

Nevím jaký používáš IMG , Já mam ( capitol ) stačí použít Fast Scan vše ty to naladí nebo mužeš povolit automaticky Fact Scan . Tak jednoduché .

Autor:  satelit-zdenek [ 12.Srpen 2016 - 21:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

taky mi to nejde frekvence 11934 12090 11973 mam image 4.5 hyperion ostatní frekvence mi jdou

Autor:  dlhe_pole [ 12.Srpen 2016 - 22:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

satelit-zdenek napsal:
taky mi to nejde frekvence 11934 12090 11973 mam image 4.5 hyperion ostatní frekvence mi jdou


a sa cudujes ked tam rves polsku patlaninu ?

Autor:  emilsat [ 13.Srpen 2016 - 6:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

dlhe_pole @ má pravdu !!!
Dej si tam CZ/SK verzí a máš pokoj .

Autor:  Kasr [ 13.Srpen 2016 - 8:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

Ja nevidim dôvod, preco by to v pkt image nemalo fungovat.
A neni to ziadna patlanina, ale vyborny image, aspon na ipboxe9900, tak verim, ze aj na showboxe. Môzem iba podakovat Zukonovi a spol za ich pracu. A to este k tomu robia nekomercne.

Autor:  emilsat [ 13.Srpen 2016 - 10:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

Kasr
Máš doma uvedení přijímač ? Škoda !!!

Autor:  jarrrrr [ 14.Srpen 2016 - 9:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Preladzovanie na 12090 Mhz

Ahojte,mám hotovo (ináč používam Talisman).Pustil som Fast Scan a uložil new" User - bouquets - skylink". Open DreamboxEdit on my PC. Receive files from Showbox. Malá úprava cez Dreambox Edit (odstránil som čo nepoužívam). Send files to Showbox. A to je všetko.Pravdaže kto chce, môže aj ručne. Nakoľko ja som bol zvyknutý používať DreamboEdit tak som hľadal riešenie úpravy cez SW.
Takže aj toto je možné riešenie pri častom preladzovaní v Skylink.
Ďakujem za vaše príspevky.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/