AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Showbox 5000 a HD kanály
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=68083
Stránka 1 z 1

Autor:  tono.makoty [ 18.Prosinec 2016 - 15:27 ]
Předmět příspěvku:  Showbox 5000 a HD kanály

Zdravím satelitných borcov.

Už skoro tri týždne sa trápim z nadmerným vyťažením procesora na HD kanáloch. Box je spomalený a ťažko reaguje aj na prepnutie kanálu.
Je to normálne aby CPU bol vyťažený na 100 % pri obyčajnom HD kanále ?

nemáte nejakú radu po ruke ?

Autor:  By.Bob [ 18.Prosinec 2016 - 19:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox 5000 a HD kanály

jak je stary ten tvuj prijimac? uze bejt problem s kondenzatorama muzou vysichat.
vyzkousej i zmenit skin jetli ti to nedela skin.

Autor:  tono.makoty [ 18.Prosinec 2016 - 20:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox 5000 a HD kanály

prerábka je originál zo SAPRO cz, takže predpokladám že urobili všetky modifikácie .. No a práveže nič také som neinštaloval, akurát oscam a setting kanálov. aj skin používam default... myslím že to je enigma na báze opendroid

Autor:  s@pro [ 18.Prosinec 2016 - 21:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox 5000 a HD kanály

A jaký oscam tam máš , a cos tam měl předtím ?
Co když má nějakou anomálii , pro sh4 je ideální verze 7266

Autor:  tono.makoty [ 18.Prosinec 2016 - 22:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox 5000 a HD kanály

s@pro napsal:
A jaký oscam tam máš , a cos tam měl předtím ?
Co když má nějakou anomálii , pro sh4 je ideální verze 7266


mám tam posledný oscam.. ten čo navrhuješ ty je tiež asi z roku pána 2010 čož je aj rok výroby boxu. ono to nefunguje tak že v boxe keď je enigma de facto aktuálna pojde aj aktuálny oscam ?

Autor:  s@pro [ 19.Prosinec 2016 - 8:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox 5000 a HD kanály

Enigmu dělá někdo jiný oscam tak yněkdo jiný .
I když je verze 7266 nebo podobná vyrobená 162O na Bílé Hoře tak to může být jak s vínem čím starší tak lepší .
Postě dotaz zněl jaký tam máš oscam ,
zkus ten starý tam je jistota že chodí jak hodinky .

Autor:  Duce [ 24.Leden 2017 - 19:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox 5000 a HD kanály

s prepáčením vitamín stojí za h...o, ja ho hodím do smecáka, už mi pije krv, opravovaný už bol minimálne5x a už na to nemám nervy, už ho nezachráni ani to že sa volá Vitamin ja by som ho nazval upír z Vinixu :D

Autor:  emilsat [ 25.Leden 2017 - 9:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Showbox 5000 a HD kanály

dej si tam jde bez problému . Je to default opendroid jde na 100% vytížení cpu na 50% .

http://forum.techneteuweb.eu/viewtopic.php?f=220&t=2155

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/