AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Vitamin pise BOOTING
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=68996
Stránka 1 z 1

Autor:  nixon [ 23.Únor 2017 - 22:20 ]
Předmět příspěvku:  Vitamin pise BOOTING

Ahojte,
ked zapnem box tak na displeji sa zobrazi HDSTB v1.70 po chvilke sa zobrazi BOOTING a tak to zostane. Ked pripojim RS232 tak v Putty naskoci len BOOT a t je vsetko. Nedokazem nic spravit. Prestudoval som asi vsetko na fore ale nenasiel som tu o tom nic. ak tu nieco take je tak sa ospravedlnujem a musel som to prehliadnut. V kazdom pripade dakujem za kazdu dobru radu.

Autor:  emilsat [ 24.Únor 2017 - 15:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vitamin pise BOOTING

Nahraj novy img . Nic to není , taky se my to stalo .

Autor:  nixon [ 11.Březen 2017 - 16:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vitamin pise BOOTING

A ako, alebo kam, popripade nejaky postup? Vsak ten box nereaguje na nic.

Autor:  dlhe_pole [ 11.Březen 2017 - 17:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Vitamin pise BOOTING

nixon napsal:
A ako, alebo kam, popripade nejaky postup? Vsak ten box nereaguje na nic.


tak to posli ..

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/