e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2018 - 21:48

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2017 - 23:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
s@pro napsal:
Vladko omlouvám se za všechny ty patlaniny a czechy , okamžitě ti tady zajištuji upload prostor na tu tvojů originální a jedinečnou kompilace E2 .
Fakturu mi pošli do Trinca
Díky


Luboši ... krucinal ale sak si stary harcovnik tak usmerni tych chlapcov... procacik je tam z cias generala čepičku a voni ti tam rvou kadejake multimedialne chujoviny na ukor tych prepotrebnych. naco tam treba default mat 2 prehravace, youtube, pocasie atd atd... alebo v tomto poslednom dva softcam manazery ? sak zas z toho bude holmatro v prdeli :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2017 - 12:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
dlhe_pole napsal:
s@pro napsal:
Vladko omlouvám se za všechny ty patlaniny a czechy , okamžitě ti tady zajištuji upload prostor na tu tvojů originální a jedinečnou kompilace E2 .
Fakturu mi pošli do Trinca
Díky


Luboši ... krucinal ale sak si stary harcovnik tak usmerni tych chlapcov... procacik je tam z cias generala čepičku a voni ti tam rvou kadejake multimedialne chujoviny na ukor tych prepotrebnych. naco tam treba default mat 2 prehravace, youtube, pocasie atd atd... alebo v tomto poslednom dva softcam manazery ? sak zas z toho bude holmatro v prdeli :D

Ještě jsi nic nevydal a jen kecaš. Pokud jsi takový machr, jak to tu o sobě tvrdíš, tak se předveď frajere.
Jinak jsi u mě úplný ubožak co jen uráží a kritizuje a sám nejsi schopen nic udělat abys dokázal že ty Mega Frajer mas pravdu.
Předveď se frajere a ukaž jaký jsi machr, a nejen sem psát písmenka.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2017 - 14:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
By.Bob napsal:
Ještě jsi nic nevydal a jen kecaš. Pokud jsi takový machr, jak to tu o sobě tvrdíš, tak se předveď frajere.
Jinak jsi u mě úplný ubožak co jen uráží a kritizuje a sám nejsi schopen nic udělat abys dokázal že ty Mega Frajer mas pravdu.
Předveď se frajere a ukaž jaký jsi machr, a nejen sem psát písmenka.


tvorba image nie je mojou naplnou prace a ani ma nikto za to neplati. kritiku neber v zlom, ale ako ponaucenie.. pozri nekecam do vetra..

1, funguje ti v image ako takom dropbear ? pripojis sa po porte 22 , no nije pretoze nebezi v procesoch a ani po starte negeneruje secure keys...
2, naco tam davas nejake nefunkcne pluginy, ku prikladu MTG payer ? nemoze to byt ako volitelna sucast ?

dobre pominuc ze tam nejde openvpn bo neni ani v pluginoch ale aspon chybajuce kniznice mohli byt ako liblzo.so atd atd.
takze prekusni kritiku a opravuj az je renewal renewalu a mam ta aj za co pochvalit :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2017 - 14:20 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Openvpn do boxu vůbec nepatří. To že si uděláš tunel do své sítě přes box který je postavený na ořezaném os kde se neřeší vůbec bezpečnost je jenom pro odvážné jako jsi ty. Takovým to tam určitě chybět musí. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2017 - 15:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
11chloe napsal:
Openvpn do boxu vůbec nepatří. To že si uděláš tunel do své sítě přes box který je postavený na ořezaném os kde se neřeší vůbec bezpečnost je jenom pro odvážné jako jsi ty. Takovým to tam určitě chybět musí. :D


openvpn som dal ako posledne a ako nagradu za nefunkjcnu kokocinu menom MTG player.. a co pamatam casy tak jirka.s alias sida vzdy dbal na bezpecnost.. ale tz cakas asik podrobnejsie vysvetlenie páč tomu nerozumíš .. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2017 - 22:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Možná kdyby jste mu (dlhé-pole alias VladoFogo) poslali čistou slivovicu tak by z toho nějakou kompilaci nebo spíše komplikaci udělal.

Ale naopak , bez Groša ?
Mějte zdravý rozum
:-P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2017 - 9:45 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 406
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
A já myslím že by to už stačilo stačí že se jebů ti nahoře .Tahají se sem věci co se tahat nemají máte zavřené sekce kde si to můžete vyříkat ale tady to opravdu nepatří ..........

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2017 - 13:12 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 368
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 61 krát
...ale houby, navrhuji zalozit novou sekci kde se budou vsichni navzajem napadat a jebat do bezvedomi, samo sebou jako spravce navrhuji Vladka nikdo to lepe totiz neumi a nikdo tomu samozrejmne ani lepe nerozumi...

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2017 - 15:46 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 406
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
jediný co beru teď jako positivní je smáznutí některých příspěvků :good:
Ještě že admin co to promazal má tolik rozumu :good:

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2017 - 19:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Únor 2008 - 18:54
Příspěvky: 8
mne by ani tak nevadilo, že nefunguje WIFI, ale po hw reštarte musím reštartnúť softcam, nemáte niekto tip, ako to ošetriť?
Používam default nastavenia, kartu mám skylink ice.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2017 - 10:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
feroz napsal:
mne by ani tak nevadilo, že nefunguje WIFI, ale po hw reštarte musím reštartnúť softcam, nemáte niekto tip, ako to ošetriť?
Používam default nastavenia, kartu mám skylink ice.

veskere opravy a update a reseni problemu se od te to chvile budou zverejnovat pouze na http://forum.techneteuweb.eu zde nema cenu neco delat a uz vubec neco zverejnovat nehodlam se tu nechavat urazet a jen pro informaci neni snadne na vitamin neco vubec udelat.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2017 - 18:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Únor 2008 - 18:54
Příspěvky: 8
ak som sa vyjadril nevhodne, mrzí ma to:(
ja osobne bojujem viac so sebou, ako s Vitaminom, ale sám najlepšie vieš, že aj zdanlivo nepodstatná zmena môže spôsobiť komplikáciu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Enigma2 Renewal
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2017 - 18:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
feroz napsal:
ak som sa vyjadril nevhodne, mrzí ma to:(
ja osobne bojujem viac so sebou, ako s Vitaminom, ale sám najlepšie vieš, že aj zdanlivo nepodstatná zmena môže spôsobiť komplikáciu.

nejde o tebe v zadnem pripade jde hlavne o legendu dlhe_pole co je machr na vsechno a tak aby nebylo urazek a jinych potupnych a blbych pripominek a dokud tady bude fungovat dlhe_pole nebude na vitamin zde zadna odezva opravy a ani update vse jen na forum.technetuweb.eu.
tak pokud budes cokoliv potrebovat vis kam mas se podivat.
to plati i pro ostatni nebo dlhe_pole vam nikomu stejne nepomuze jen se vam vysmeje.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk