AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Enigma2 Renewal
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=223&t=70189
Stránka 1 z 2

Autor:  majkofric [ 21.Srpen 2017 - 13:49 ]
Předmět příspěvku:  Enigma2 Renewal

Napalená Enigma2 Renewal do prijimaca a vypadá že ide celkom uvidíme po 3 dňoch či sa nekusne prepínanie programov celkom svižné. Vďaka By.Bob.

Autor:  By.Bob [ 22.Srpen 2017 - 23:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

majkofric napsal:
Napalená Enigma2 Renewal do prijimaca a vypadá že ide celkom uvidíme po 3 dňoch či sa nekusne prepínanie programov celkom svižné. Vďaka By.Bob.

Děkuji to jsem rád jen aby i ostatní byli spokojení jako ty.

Autor:  petr2020 [ 25.Srpen 2017 - 16:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

By.Bob napsal:
majkofric napsal:
Napalená Enigma2 Renewal do prijimaca a vypadá že ide celkom uvidíme po 3 dňoch či sa nekusne prepínanie programov celkom svižné. Vďaka By.Bob.

Děkuji to jsem rád jen aby i ostatní byli spokojení jako ty.
nerozhodil jsem pořádně archivy i když jsem pŕihlášen nejde my sosač nevíte co s tým .Podporované protokoly:HLS protokol nainstalován.

Autor:  jirkav23 [ 25.Srpen 2017 - 16:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Ze sosáčem mají problém i jiní,alternatíva je stream cinema.

Autor:  slaol [ 09.Září 2017 - 22:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Vypadá to vážně moc dobře, akorát nefungují screenshoty v openwebif, škoda

Autor:  sandra99 [ 16.Září 2017 - 22:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Nainstaloval som USB verziu Enigma2 Renewal, (NAND verziu sa mi nedari instalovat) problem mam s pripojenim na internet cez LAN aj WIFI (Amiko dongle).
V NAND mam Hyperion 5.1, tam siet ide.
Je mozne doinstalovat nejaky ovladac ?

Dakujem za odpoved...

Autor:  tatino [ 17.Září 2017 - 12:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

slaol napsal:
Vypadá to vážně moc dobře, akorát nefungují screenshoty v openwebif, škoda


vypni v nastavení openwebif
nainštaluj modernwebif 0.10.5 ipk ,vyskušaj screenshot
https://github.com/MDXDave/ModernWebif/releases

Autor:  sandra99 [ 17.Září 2017 - 22:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Na doplnenie .... test siete

Autor:  Timeshock [ 17.Září 2017 - 23:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

@sandra99
Zakaž DHCP ručně nastav dle tvého připojení
Příloha:
vitamin2.jpg

Pak třeba DHCP povol a test musí být ...
Příloha:
vitamin.jpg

Autor:  sandra99 [ 18.Září 2017 - 18:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Moje aktualne nastavenie...
Siet nejde, skusil som aj druhy kabel.

Autor:  Timeshock [ 18.Září 2017 - 19:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

@sandra99
Hmm mas to kompletne blbe nastaveny spravne je sekundarni DNS s tim nic delat nemusis :D ale na to aby to jelo je to malo

Autor:  sandra99 [ 18.Září 2017 - 19:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Poradte mi, co treba zmenit.
Dakujem.

Autor:  Timeshock [ 18.Září 2017 - 19:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Příloha:
car.png

a jak ti mame poradit co zmenit my nevime tvou ip ani ip stb co ti pridelil routr nebo tys v routru stb pridelil atd ............

Autor:  majkofric [ 18.Září 2017 - 21:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Daj dhcp áno a potvrdenie ok diaľkovým. Keď ti to odráta tých 9sek tak skús spraviť test z zapnutým dhcp.ked bude ok tak daj dhcp nie a nastav ip zasa počkaj kým to neodrata 9sek a sprav test.

Autor:  Timeshock [ 18.Září 2017 - 22:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

hmm dobrá rada nad zlato asi těžko mu to půjde pokud má bránu stejnou jako DNS atd .............
dle mých chabých vědomosti by to mělo být asi takhle
IP =adresa stb
brána = adresa routru

Autor:  majkofric [ 18.Září 2017 - 23:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Veď keď dá dhcp áno tak by mu malo samo natiahnuť ip i dhcp alebo nech DNS da čo mu dal poskytovateľ internetu. ale

Autor:  pecou [ 19.Září 2017 - 22:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Timeshock napsal:
hmm dobrá rada nad zlato asi těžko mu to půjde pokud má bránu stejnou jako DNS atd .............
dle mých chabých vědomosti by to mělo být asi takhle
IP =adresa stb
brána = adresa routru


To že brána je stejná s DNS je OK. Router při NATu převádí i DNS, takže ip adresa routeru je jak brána, tak i DNS.

Problém u tazatele je jednoduchý. S bootloaderem PKTeamu mu u této verze nebude fungovat síť. Mám to otestované u sebe. Pokud to chce používat, musí nainstalovat bootloader co je dodaný s verzí do flash a pak logicky nahrát flash verzi image. Přijde ale o možnost používat PKT firmware.

Autor:  sandra99 [ 27.Září 2017 - 18:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

Problem je vyrieseny.

Nahral som novy bootloader, ktory je dodany s Enigma2 Renewal flash verziou.
Presny navod mi poskytol uzivatel pecou1:

Pokud je tam PKT bootloader, tak v něm je možnost při startu zvolit update. Bootloader.bin z flash verze Renewalu přejmenuj na update.img, dej na flešku a k němu i usb_nand.img a usbuboot.img.
Flešku dej do USB, v PKT bootloaderu dej update a potvrď, nahraje se nový bootloader. Až bude hotovo, vypni box zadním vypínačem a znovu zapni a hned podrž power tlačítko. Měla by se sputit instalace enigmy...

http://forum.techneteuweb.eu/viewtopic.php?f=225&t=2464

Dakujem vsetkym za pomoc !!!

Autor:  dlhe_pole [ 27.Září 2017 - 21:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

By.Bob napsal:
majkofric napsal:
Napalená Enigma2 Renewal do prijimaca a vypadá že ide celkom uvidíme po 3 dňoch či sa nekusne prepínanie programov celkom svižné. Vďaka By.Bob.

Děkuji to jsem rád jen aby i ostatní byli spokojení jako ty.


co to je preboha zase za spatlanina ? chybaju tomu zakladne veci ako sftp-server v plugins, openvpn.. to jakoze niekto este dnes pouziva telnet miesto sifrovaneho ssh ?.. pri prvom boote detect satelitov a zelena obrazovka ..
aach joj.. myslel som ze sa kapek zobudis, ale patlana patlana made by czech .. ale nedivim sa jak si tak plateny ako byvali tvorca images - panbuh zaplat tak aj tak sa cudujem ze to ide :D

Autor:  s@pro [ 27.Září 2017 - 22:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Enigma2 Renewal

dlhe_pole napsal:
By.Bob napsal:
majkofric napsal:
Napalená Enigma2 Renewal do prijimaca a vypadá že ide celkom uvidíme po 3 dňoch či sa nekusne prepínanie programov celkom svižné. Vďaka By.Bob.

Děkuji to jsem rád jen aby i ostatní byli spokojení jako ty.


co to je preboha zase za spatlanina ? chybaju tomu zakladne veci ako sftp-server v plugins, openvpn.. to jakoze niekto este dnes pouziva telnet miesto sifrovaneho ssh ?.. pri prvom boote detect satelitov a zelena obrazovka ..
aach joj.. myslel som ze sa kapek zobudis, ale patlana patlana made by czech .. ale nedivim sa jak si tak plateny ako byvali tvorca images - panbuh zaplat tak aj tak sa cudujem ze to ide :D


Vladko omlouvám se za všechny ty patlaniny a czechy , okamžitě ti tady zajištuji upload prostor na tu tvojů originální a jedinečnou kompilace E2 .
Fakturu mi pošli do Trinca
Díky

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/