AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Infinity update Softcam oprava
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=225&t=63012
Stránka 1 z 1

Autor:  By.Bob [ 03.Červen 2015 - 22:33 ]
Předmět příspěvku:  Infinity update Softcam oprava

Ahoj.. Informace pro vsechny co maji enigmu Infinity posledni update.
Skin nema vliv na zamrzani obrazu ani na fungci cam emu:
Udelal jsem pro ty co si nevedi rady se Glasssyutilem a jeho nastavenim opravny ipk kery obsahuje znovu softcam.
ipk klasick naistaovat a restartovat GUI enigma2
pro ty zrucnejsi dat ipk do tmp a v putty prikazem
opkg install /tmp/*ipk
se naistakuje plugin ktery byl vlozen do tmp. ( rozbaeny zip soubor )
Po naistalovani a restaru GUI pod modrym tlacitkem bude zovu vydet softcam nastaveni kde bude ice predinstalovano oscam si stahnete v pluginech v addons je oscam for infinity 0.1.r3 i s configi pro skylink a upc

Upozorneni: nejdrive nez aktivujete softcam je zapotreby zastavit oscam spusteny ve Glass UniCam Manager.
a to dat bud Delete Cam/srv. nebo cervenym zastavit a v radku SRVs(1 Oscam dat Žádný a pak potvrdit zelenym a pak teprve aktivovat Softcam


Příloha:
softcam-infinity-oprava_0.1_sh4.zip

Autor:  pecou [ 05.Červen 2015 - 19:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Infinity update Softcam oprava

U tohoto posledního update je problém s tím, že tam zůstaly soubory ze starého softcam manageru a automaticky tam evidentně nabíhá plugin na ice. Trápil jsem se s tím, proč jsem měl pořád blokovaný sci0 port.... vymazal jsem veškeré soubory ke starému softcam manageru co jsou uložené v adresáři etc/init.d/ a restartnul a od té doby to funguje korektně...

Autor:  By.Bob [ 05.Červen 2015 - 21:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Infinity update Softcam oprava

pecou napsal:
U tohoto posledního update je problém s tím, že tam zůstaly soubory ze starého softcam manageru a automaticky tam evidentně nabíhá plugin na ice. Trápil jsem se s tím, proč jsem měl pořád blokovaný sci0 port.... vymazal jsem veškeré soubory ke starému softcam manageru co jsou uložené v adresáři etc/init.d/ a restartnul a od té doby to funguje korektně...

ano zapomel jsem prto jsem sem dal ten softcam oprvu aby si to mohl kdyz tak clovek vypnout a nechat si jen GSU a nebo obracene.

Autor:  ijdivin [ 31.Říjen 2015 - 8:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Infinity update Softcam oprava

pecou napsal:
U tohoto posledního update je problém s tím, že tam zůstaly soubory ze starého softcam manageru a automaticky tam evidentně nabíhá plugin na ice. Trápil jsem se s tím, proč jsem měl pořád blokovaný sci0 port.... vymazal jsem veškeré soubory ke starému softcam manageru co jsou uložené v adresáři etc/init.d/ a restartnul a od té doby to funguje korektně...

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/